Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Ronia
- В началото бе словото
Хахах митологията на СУ се носи легендата за един случай. Преди няколко години на изпита по журналистика дали тема:"Какво е смелост?" и един креативен кандидат-студент написал в началото на листа: "Ето това е смелост" и си предал работата! Оценката му е била 6!
Звучи много весело и хитро, ама честно казано мен би ме било страх така да рискувам, че ако ми попадне работата в някой закостенял преподавател ми е спукана работата!
Факт е че на писмения изпит по журналистика се оценява креативността и оригиналното мислене! Така, че бъдещи колеги развихрете безконечното си въображение и дерзайте!!!

Звучи много весело и хитро, ама честно казано мен би ме било страх така да рискувам, че ако ми попадне работата в някой закостенял преподавател ми е спукана работата!
Факт е че на писмения изпит по журналистика се оценява креативността и оригиналното мислене! Така, че бъдещи колеги развихрете безконечното си въображение и дерзайте!!!
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
здрасти!ох,този ФЖМК ми еболното място,така си мечтая.......но ще видим.дано се падне нещо хубаво по литература!!вече не знам кое е хубаво,но това е друга тема.иначе много ми се иска да ме вземат PR
- Joyride
- Пишеща машина
и аз съм на мнение,че каквото си изкараш ,после отиваш на устния, въпреки че няма много смисъл ,защото оценката от писмения се удвоява и ако е ниска..hristina_vh написа:Искам да ви попитам знаете ли колко трябва да искараш на писмения по журналистика за да те допуснат до устния. Бях чула нещо за 4.50, но не съм сигурна
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising