Откачалниците и аз

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Откачалниците и аз

Мнение от Angel_N »

Мила написа:Една жена трябва да е самостоятелна. Ако цял живот виси като парцал на рамото на някой мъж накрая се превръща... ами в парцал.
А излишните лиготии и превземки на някои хора ще им минат с възрастта. Надявам се...

Всяка омъжена жена, която разчита на мъжа си да я пази вечер, е парцал, така ли?
Колкото и да е самостоятелна една жена, тя е жена в края на краищата и има далеч по-малки шансове да се справи сама с нападение, отколкото ако с нея има един мъж, който да я защити. Една жена не трябва да си търси някого да я изпрати... Ако е такова положението, то просто няма истински кавалери около нея.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Хахахах, някой път може да ти разкажа една история. ... А може би не.
И не говорим за омъжени и неомъжени жени. А и темата за изпращането много се отплесна и не е за тук.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Angel_N написа: Хубаво е да има някой с вас да ви изпрати, момичета, така че дори да ви е неприятен и грозен и с празни надежди - използвайте го поне да ви изпрати :)
Аз никога не изпращам бегло познати и неприятни за мен момичета. Това прави ли ме по-малко кавалер и за да съм кавалер трябва да маам гащи всеки път щом някоя окъснее някъде?

По темата - вземете си електрошок, така ще оставяте по траен спомен у зложелателите си.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Да, ама за електрошока ти трябва много близко разстояние. Пък аз поне не изгарям от желание някакъв психар да ме доближава. Донякъде важи и за спрея, но все пак... Обаче има и друго - трябва наистина ръката ви да е на него, за да можете да реагирате. Щото иначе уйде коня у ряката - да не говорим и че неизменно в такава ситуация има стрес, който може и да ви скове.
Мен веднъж са ме следили - беше през нощта, на пуста и неосветена улица в Стара Загора и сега много, ама много съжалявам, че не съм имала спрей или тийзър, защото се оказа, че е бил бившия ми (тогава все още настоящ). Сега щях да разказвам тая история с умиление, защото той заслужаваше поне лют спрей в очите, задето ме изплаши така (обяснението му беше безумно, но историята е дълга). А аз само му вдигнах скандал и не мисля, че той изобщо разбра защо му викам и какво толкова беше направил.
И веднъж на спирката на Орлов мост някакъв ме заграждаше много неприятно, ходеше след мен, накъдето и да мръдна и ме гледаше много втренчено непрекъснато. Това може и да съм го разправяла, де - но добре, че беше посред бял ден и имаше много хора, а мой близък приятел работеше наблизо и му се обадих по телефона, че ще мина да го видя, та като отидох, му обясних за какво става дума и се позабавих малко. Като излязох, онзи го нямаше.
Преди месец пък един пиян психар налетя на бой на мен и на баща ми - добре, че татито понякога умее да пази присъствие на духа и не го смля. Обаче онзи си беше плашещо агресивен. По-лошото е, че май ни е съсед, живее сравнително близо (в магазина, в който започна случката, казаха, че бил редовен там и винаги си търсел с кого да се заяде и налитал на бой без причина).

Ботъмлайн - всякакви ги има. Ами дано не се случват страхотии, че ако е писано да става, ни спрей, ни тийзър могат да помогнат, ако се ошашкате или нямате време да реагирате. Тичате, викате, може и свирка да си носите (сериозно, привлича вниманието и онзи като нищо ще избяга).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Angel_N написа:
Мила написа:Една жена трябва да е самостоятелна. Ако цял живот виси като парцал на рамото на някой мъж накрая се превръща... ами в парцал.
А излишните лиготии и превземки на някои хора ще им минат с възрастта. Надявам се...

Всяка омъжена жена, която разчита на мъжа си да я пази вечер, е парцал, така ли?
Колкото и да е самостоятелна една жена, тя е жена в края на краищата и има далеч по-малки шансове да се справи сама с нападение, отколкото ако с нея има един мъж, който да я защити. Една жена не трябва да си търси някого да я изпрати... Ако е такова положението, то просто няма истински кавалери около нея.
Аз пък като изпращам жени винаги го правя за да не им е скучно, не за да ги пазя... айде, да отблъсна някакъв пияница имам добри шансове, ама ако ми скочат трима-четирима дали е с мен или сама няма кой знае каква разлика.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Smoking Mirror написа:айде, да отблъсна някакъв пияница имам добри шансове, ама ако ми скочат трима-четирима дали е с мен или сама няма кой знае каква разлика.
Те обикновено на жени налитат по един или максимум двама, така че присъствието ти всъщност в голяма степен й гарантира безопасност (нищо че не по тази причина го правиш). По трима-четирима и повече обикновено нападат мъже, за да ги оберат или просто защото си търсят кого да пребият.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Да не говорим, че самият факт, че си с нея, си е причина да не я/ви нападнат въобще.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Абе нещата в момента толкова са се размили, че понякога не е особено добра идея да нападаш момиче. Днес например на спирката до мен седеше едно момиче, което аз бих определила като псевдо скинарка пънкарка, която нещо се озъби на някакви циганета и после като дойдоха някакви нейни приятели им каза "ей тия малките ше ги изгърбя" :lol: така че не знаеш коя мадама ще извади мачете от чантата си
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Днес един индивид ме изуми - разхождаше се по къси панталони и тениска в дъжда и под смаяния ми поглед, нагази в една огромна локва и започна да прави движения все едно плува. После се разкрещя и тръгна да търчи нанякъде.
Дъждът влияе странно на хората.....
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

:shock: тип ми душеше косата в автобуса
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика

Мнение от gioiella »

Аз често привличам луди и разни навлеци...обикновено бързо се разкарвам надалеч,но ми се е случвало да се сбия с пиян циганин в автобуса...например.
Иначе 2 пъти са ме нападали...не с цел кражба.Отървах се сама първия път с крошета и бързо бягане,втория път снега и леда ми помогнаха...ударих го и той се подхлъзна на леда и падна...ритах го известно време,докато не се сетих,че по-добре да се разкарам преди да се е изправил.

Иначе е хубаво мъж да изпраща жена,но тя трябва да може и сама да реагира и да се пази.Аз не съм особено смела,дори съм страхлива,но в такива ситуации се активизирам.Очудващ брой пъти ми се е налагало,затова съм предпазлива и като се наложи скачам и се бия.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

В такива ситуации винаги ритайте в слабините и бъбреците, а като е паднал добавете и колената, за да не може да се изправи/бяга.

Също така избягвайте удари в сърцето и главата, защото могат да бъдат сметнати от прокурор като надвишаване на неизбежната отбрана и опит за убийство (да, срещал съм такива случаи, когато при самозащита ВИЕ се оказвате арестуван и съден). Също така може да настъпите първо пръстите на падналия човек, за да не може да се брани с ръце от последващите ви удари. Ако имате токчета - целете се в средата на дланта, където се събират всички нервни окончания от пръстите.

Или просто носете спрей.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика

Мнение от gioiella »

Мерси за информацията :D
Първия път отзад ми скочи и аз просто се обърнах и с лакът го смушках после в.лицето го центрирах.Естествено нищо кой знае какво не му направих,но явно беше изненадан,защото застина и си.сложи ръцете да се пази...та тогава побягнах...той мв гонеше и добре че си извадих бързо ключовете за входа.
Втория път пак отзад и ми падна и чантата докато се борехме...хич и не погледна към нея,та после го ритнах и той тогава падна.После не знам дали е тръгнал след.мен...надали.
Но оръжие не съм видяла да имат...надали.Ако ми насочат пистолет не знам как ще реагирам.Е...надали ще седя мирно и послушно...твърде вероятно е да проклинам,мрънкам и да редя прокоби :lol:
От полицейска рода съм...пситолети всеки ден виждам...нямам много страх.

Аз спрей имам,но не го и нося със себе си.Винаги съм си мечтала за електрошок.
Иначе имам една полицейска палка вкъщи...били сме се със сестра ми с нея и много боли...ама е малко голяма да я нося :lol:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

По-добре спрей отколкото електрошок, и като се прибираш по тъмно, дръж спрея в ръкава си, за да го вадиш и използваш по-бързо. Като цяло той е по-бързото оръжие и действието му е по-болезнено и дълготрайно.

Но това е моя вкус, аз предпочитам химичните оръжия отколкото електрическите, не питай защо...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”