[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
chik_chirik
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от chik_chirik »

Nemalp, темите за есе ги дават по цитати май, така че все ще са философски :)
бтв, оказа се, че са ми признали 5.50 от олимпиадата и идвам на 10-то място (имам смешните 76 точки и нещо - искаше ми се да си видя работата, да оценя трагедията), но доколкото разбрах, оценката ще важи само за Факултета по класически и нови филологии..
а сладурите в скандинавистиката имат е*ати якия бал, честно.. свалям им всичките си шапки на тия хора едновремено :) напълниха ми душата за дни напред..
някой да знае със сигурност дали с оценки под 6.00 от олимпиади ограничават първенците до определен факултет, или може въпросната оценка да се комбинира с друг, отделно положен, изпит? (например - с история за МО, в моя случай)
а, и може ли изобщо да си идентифицираме работите от национални олимпиади и в какъв срок може да стане това (той най-вероятно вече е отлетял за тази година, но аз да си питам..)?
Аватар
MisT
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от MisT »

Темите за есе НЕ са от цитати. Миналата година бяха: "How does Facebook affect our relationships?" (или нещо от сорта) и "Plastic bags are bad for the environment and should be banned."
whhohello
В началото бе словото

Мнение от whhohello »

Искам да попитам с какъв бал се е влизало в АФ миналата година, знам че всеки път е различно, на да кажем към 20.00 дали ще ми стигне да се набутам.
Благодаря предварително ;d
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

Аватар
iolinka
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от iolinka »

Привет на всички! Искам да запиша туризъм и за него ми трябва изпит по география и английски, но малко се притеснявам от оценката която ще изкарам на английския. Някой може ли да ми каже горе долу с каква оценка ще мога да се класирам?
Аватар
Teddy :)
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Teddy :) »

и аз искам Скандинавистика или Арабистика :) ама като чета тука хората по колко грешки правят направо се чудя с какво съм се захванала :D :D иии имам едно въпросче някой може ли да ми каже какви са бройките за момичета и момчета за тези специалности? :) Благодаря предварително! :)
Един ден любовта попитала приятелството: - Ти защо съществуваш когато мен ме има ?
Приятелството отговорило : - За да донеса усмивка там където ти оставяш сълзи !!
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

а някой може ли да даде линк за скалата за оценяване или тя е една и съща за всяка година ?
Аватар
В началото бе словото

firequeen, не мисля че скалата за оценяване е еднаква всяка година

http://prikachi.com/images.php?images/502/4873502v.jpg но виж все пак това :D
Един ден любовта попитала приятелството: - Ти защо съществуваш когато мен ме има ?
Приятелството отговорило : - За да донеса усмивка там където ти оставяш сълзи !!
firequeen
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

и аз го имам това от курс на който ходих зимната ваканция , но на скалата пише 2009 и за това ми е любопитно дали е еднаква за всички години или (дай боже) се снижава ?
Жуж
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от Жуж »

Да ви попитам, за Английска Филология колко е минималната нужна оценка? А как се справяте с тестовете в книжките на Софийския( за SUATEFL говоря), защото на мен ми варира...понякога изкарвам 48-49 точки от 50, друг път едвам 36-38. Много ме притеснява това. ;(
Аватар
В началото бе словото

firequeen написа:и аз го имам това от курс на който ходих зимната ваканция , но на скалата пише 2009 и за това ми е любопитно дали е еднаква за всички години или (дай боже) се снижава ?
според мен всяка година я променят ама знае ли човек :D оххх и аз се моля да я снижават че иначе лошо :) :)
Аватар
В началото бе словото

Жуж написа:Да ви попитам, за Английска Филология колко е минималната нужна оценка? А как се справяте с тестовете в книжките на Софийския( за SUATEFL говоря), защото на мен ми варира...понякога изкарвам 48-49 точки от 50, друг път едвам 36-38. Много ме притеснява това. ;(
аз да ти кажа не съм решавала от тези книжки и не знам :D ама едно ще ти кажа не се притеснявай чак толкова каквото стане :wink:
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Може ли някой да обясни къде се провежда курсът, който започва утре? Благодаря предварително ^^
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
firequeen
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

а някой може ли да ми каже дали това време , което го има написано в началото на всеки компонент се спазва на изпита или мога да си почна , от който искам раздел и да си седя на него колкото искам време ?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”