Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол 2
К`во очакваш от човек, който не разбира български език? Ако поне малко мислеха, когато четат какво съм написал, нямаше да изливат безсилието си в обиди. Дори един глупав човек би трябвало да се усети, че съм признал за отменения гол или пък най-малкото не съм го отрекъл, след като види написаното от мен.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Очаквах Миньор да бие.Цска нищо не играе този сезон, а единствената причина да беше лидер с 8 точки бе програмата, която остави трудните мачове накрая - падна от Черноморец,Левски,очаквам да падне от Литекс и Лудогорец.Напрактика победи само 1 от водещите отбори - Локо пд
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
За неправилно дишане, ама и преди това можеше да даде. Както и да е, нека се празни Билбо. Играта беше трагични и с това ще ставаме шампиони...
Погледах и Лудогорец пред това. Не че показаха нещо кой знае какво, ама къде-къде по-добре от наш'те. Вярно, че си ги подпряха зверски де и че Чероморец са си мишоци, ама пак си направиха много приличен обрат.
Надявам се от нищото нещо да се промени и в крайна сметка да си вземем титалата както си му е редът, ама по тоя начин няма да стане.
Погледах и Лудогорец пред това. Не че показаха нещо кой знае какво, ама къде-къде по-добре от наш'те. Вярно, че си ги подпряха зверски де и че Чероморец са си мишоци, ама пак си направиха много приличен обрат.
Надявам се от нищото нещо да се промени и в крайна сметка да си вземем титалата както си му е редът, ама по тоя начин няма да стане.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Много странно ми е на мене, що Миньор винаги взима пернишкото дерби. По принцип не са кой знае какъв отбор и не затрудняват по-силните?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Срещу ЦСКА... всеки път щом им следя развитието на мача, Миньор печели.
Аз ли съм причината?
Или те?
Аз ли съм причината?
Или те?
- ники
- Легендарен флуудър
Kristo написа:Много странно ми е на мене, що Миньор винаги взима пернишкото дерби.
Отново се изказваш неподготвен в темата и те пращам пак да прегледаш статистиката. Трябва обаче да призная, че този път поне се опита да замажеш тъпотията като вметна това с гледането.Kristo написа:Срещу ЦСКА...
Така, най-хубави разбори се правят, когато отборът ти губи.
Първо, няма какво да им се сърдим на играчите - толкова си могат. Разградските курви се бяха затворили добре този мач, ние също не им дадохме шансове много шансове до техния гол. Ако Карачанаков си беше вкарал положението през първото полувреме - щяхме да бием. Този мач щеше да се спечели от отбора, който вкара първи гол. Така и стана.
Второ - ТодЪр Янчев. Единствената причина да не започна да кълна цялата му фамилия е, че е капитан на отбора при последните 3 шампионски купи и има заслуги към отбора. Но ако не се откаже след края на сезона - в началото на следващия ще съм всеки мач на първия ред в сектор "А", за да заслужи всяка обида, която ще отнесе. Не може да виждаш, че вече не ставаш за нищо, а да продължаваш да играеш.
Трето - тренерите. Първо Радуканов не довърши лятната селекция с вземането на 1-2 класни халфа. Просто се привърза прекалено много към отбора и искаше да вижда дядо Тошо и Галчев Бирения шкембак всеки мач титуляри. Не се става шампион се тея двамата. Подобна простотия прави и Стойчо - добър мотиватор е, ама се осира с това всеки мач да пуска Капитана титуляр. Коста Янев е далеч по-добър вариант в средата и цяло второ полувреме чаках с надежда появата му в игра ...
Та това ни е долу-горе максимумът с тея играчи - резерви, младежи и куци коне. Цяла пролет я карат на мускули и ентусиазъм. Присо става все по-слаб с всеки мач, Жуниор направи слаб мач
И никак не смятам, че ще паднем от Литекс. Почти съм убеден, че ще ги бием, стига Янчев да не титуляр. В Разград също не сме обречени.
Мачът в Разград не го гледах, тъй като бях в Перник, но ми става ясно за какво става въпрос, като чета.
Първо, няма какво да им се сърдим на играчите - толкова си могат. Разградските курви се бяха затворили добре този мач, ние също не им дадохме шансове много шансове до техния гол. Ако Карачанаков си беше вкарал положението през първото полувреме - щяхме да бием. Този мач щеше да се спечели от отбора, който вкара първи гол. Така и стана.
Второ - ТодЪр Янчев. Единствената причина да не започна да кълна цялата му фамилия е, че е капитан на отбора при последните 3 шампионски купи и има заслуги към отбора. Но ако не се откаже след края на сезона - в началото на следващия ще съм всеки мач на първия ред в сектор "А", за да заслужи всяка обида, която ще отнесе. Не може да виждаш, че вече не ставаш за нищо, а да продължаваш да играеш.
Трето - тренерите. Първо Радуканов не довърши лятната селекция с вземането на 1-2 класни халфа. Просто се привърза прекалено много към отбора и искаше да вижда дядо Тошо и Галчев Бирения шкембак всеки мач титуляри. Не се става шампион се тея двамата. Подобна простотия прави и Стойчо - добър мотиватор е, ама се осира с това всеки мач да пуска Капитана титуляр. Коста Янев е далеч по-добър вариант в средата и цяло второ полувреме чаках с надежда появата му в игра ...
Та това ни е долу-горе максимумът с тея играчи - резерви, младежи и куци коне. Цяла пролет я карат на мускули и ентусиазъм. Присо става все по-слаб с всеки мач, Жуниор направи слаб мач
И никак не смятам, че ще паднем от Литекс. Почти съм убеден, че ще ги бием, стига Янчев да не титуляр. В Разград също не сме обречени.
Мачът в Разград не го гледах, тъй като бях в Перник, но ми става ясно за какво става въпрос, като чета.
- ники
- Легендарен флуудър
Лудогорец ги подпряха бая здраво. Иначе за Янчев си прав. Ако това беше някой друг, щях да съм го проклел вече. За Галчев също, донякъде и за Присо. Ама в крайна сметка с това разполагаме. Напред очакваме Мораеш да ни направо целия мач и той често го прави. Младите момчета правят каквото могат, дори понякога се справят добре.
В защита сме най-зле. Крачунов преди време се стрясках като изобщо влизаше да играе, а сега разчитаме изцяло на него... На пейката пък положението е трагично. Редовните смени са ни Паун и Дюлгеров, какво да говорим повече.
Ама пак казвам: с тия играчи толкова. Положителното е, че се опитват да се налагат млади играчи, защото то е ясно, че с такива като Зико и Мораеш не става. Просто няма как да ги задържим с оглед класата им.
В защита сме най-зле. Крачунов преди време се стрясках като изобщо влизаше да играе, а сега разчитаме изцяло на него... На пейката пък положението е трагично. Редовните смени са ни Паун и Дюлгеров, какво да говорим повече.
Ама пак казвам: с тия играчи толкова. Положителното е, че се опитват да се налагат млади играчи, защото то е ясно, че с такива като Зико и Мораеш не става. Просто няма как да ги задържим с оглед класата им.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Статистиката на ЦСКА е като картини на Джаксън Полак - гледаш и не разбираш, как може някой да ги харесва.ники написа:Kristo написа:Много странно ми е на мене, що Миньор винаги взима пернишкото дерби.Отново се изказваш неподготвен в темата и те пращам пак да прегледаш статистиката. Трябва обаче да призная, че този път поне се опита да замажеш тъпотията като вметна това с гледането.Kristo написа:Срещу ЦСКА...
Пс: добре погледнах статистиката и изкочи нещо интересно - само ЦСКА досега е губила толкова голяма преднина на върха на класирането и не е ставала шампион.
Също така те държат и рекорда за най-слабо представяне в групите на ЛЕ.
Може би ти трябва да погледнеш статистиката, но без розовите цайси, че виждаш само победите и престижните равенства.
- ники
- Легендарен флуудър
Добре де, аз за това с преднината не споря, нито пък за Лига Европа. Ти твърдиш, че Миньор винаги печелили срещу ЦСКА, което дори не е близко до вярното.
И тази преднина е много условна. Ако тежките ни мачове бяха по-рано, изобщо нямаше да се натрупа такава.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Къде съм казал "винаги"?ники написа:Добре де, аз за това с преднината не споря, нито пък за Лига Европа. Ти твърдиш, че Миньор винаги печелили срещу ЦСКА, което дори не е близко до вярното.
Постът, който съм написал няма такава дума, но твоя цитат има?
Аз ли нещо съм забравил да чета или какво?
Или по-вероятно да си чел по диагонал, докато следиш как Борусия мачка? Я признай...