Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Български футбол 2

Мнение от Kristo »

Judas написа:Стойчо правилно каза, че такъв професионалист като Мораес скоро не е стъпвал в България.
Глупости на търкалета. Ако беше добър, нямаше да искат Анисе и нямаше да вземат Присо.
Стойчо беше същия типец, който говори за директиви, не очаквай от него да говори нормални неща.
Асис Боли и Шаешу са в пъти по-добри от МораеШ. Нещо повече, Гара Дембеле и Тасевки са по-добри от него, па дори и африканецът от Локо Пд, който все му забравям името. Явно ще имам да го черпя...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Асис-азис, шуешу-муешу? Кви са тея? От коя селска дивизия на Португалия са взети? Тях ли ги искат за 2-3 млн евро? С какво Дембеле е по-добър от Жуниор, освен с дългите пергели? Тасевски? Тасевски? Сериозно? И какви са тези глупости с Анисе и Присо? Те бяха взети, за да има заместници на четиримата нападатели, които бяха продадени през зимата.

И вземете се научете да четете и осмисляте какво ви се пише. Не съм написал, че той е най-добрият, който е играл, а че е ПРОФЕСИОНАЛИСТ за разлика от чалга фурията Дембеле, който кара, след като се е напукал, и на всичкото отгоре беше с фалшива книжка.

Жуниор е най-сърцатият чужденец, който съм виждал да играе за бг отбор. След мача с Черноморец и по време на мача с Калиакра, той беше единственият, който играеше с хъс, и вярваше, че можем да се борим за титлата.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Judas написа:Жуниор е най-сърцатият чужденец, който съм виждал да играе за бг отбор.
Значи не си гледал Седрик Бардон, Ибрахима Гай и Предраг Пажин. :wink: Личи си, че следиш от скоро.

А иначе Мораеш до сега има 13 гола. Дембеле вкара 37 за сезон. :scratch: :scratch: :scratch:
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Дембеле е класа над Жуниор, въпреки проблемната си дисцпилина. Тасевски пък беше страхотен играч и даде немалко на Левски. Изключваме, разбира се, последните му изяви със синята фланелка.
Baggins написа:Значи не си гледал Седрик Бардон, Ибрахима Гай и Предраг Пажин. :wink:
Далибор Драгич, Игор Томашич...

Впрочем, Кристо, изговаря се и се пише "МораеС". В европейския португалски щеше да е "МораеШ", но тоя е бразилец, там е малко по-различно.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Baggins написа:
Judas написа:Жуниор е най-сърцатият чужденец, който съм виждал да играе за бг отбор.
Значи не си гледал Седрик Бардон, Ибрахима Гай и Предраг Пажин. :wink: Личи си, че следиш от скоро.

А иначе Мораеш до сега има 13 гола. Дембеле вкара 37 за сезон. :scratch: :scratch: :scratch:

Мораес е по-завършен футболист и е 50% от отбора. Заради многото жълти картони, заради които трябва да внимава, губи 50% от ефективността си в защита. А и няма как да вкарва по 30, при положение, че играе с доскорошни резерви и без някакъв изявен плеймекър, който да му дава перфектни пасове.
Дембеле кво има? Едната скорост. Без нея е един средняк, че и по-зле. Играта му с глава никаква я няма или пък техника на скорост. Да не говорим, че беше пълно дърво. Да те е гнус да го гледаш как докосва топката. Вкара 5-6 гола пролетта за Доко и това е. Просто в "левски" случи на футболисти, които да му подават. Тасевски беше във форма, Жоазиньо беше там. Единственото нещо, което не може да се отрече, е физиката и скоростта. Това за нашето слабо първенство, в което един защитник бива надбяган от Христо Йовов, е доста полезно.

Бардон, Гай, Пажин -

Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Judas, принципно бих те посъветвала да спреш да се излагаш, но ми е интересно докъде можеш да стигнеш.
Футболните ти познания са под всякаква критика. Разбирам, че нямаш доблестта да признаеш играчи на Левски, но щом дори и Ибрахима Гай сложи под ножа - човек, който няколко години беше основна фигура в отбора ви, значи нещата са наистина трагични. :salute:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Виж сега, не се впечатлявам от това, което мислиш за футболните ми познания. Не си някакъв "капацитет", че да имам предвид мнението ти. Не съм и написал, че горните не са сърцати. Всеки мач съм в сектор "В" и виждам много по-добре от тебе за кво става въпрос. Мораес не се повлиява от постоянни спекулации за трансфери и си личи на терена, че мисли само за отбора. Цяло лято го пращаха в Стяуа - отбор, който имаше по-голяма вероятност да играе по-дълго в ЕКТ, а и румънското първенство е по-добро от нашето. През зимата постоянно се говореше за негов трансфер в Удинезе, продадоха се много играчи от титулярния отбор, имаше наказани за по няколко месеца и изглеждаше, че ЦСКА няма за какво да играе. Мораес обаче демонстрира лоялност и остана в клуба. В няколко интервюта каза, че е благодарен на ръководителите, които са му помогнали да си възроди кариерата ( Мораес е номер едно в Румъния преди две години - нещо имате ли да напишете още? ) като са спечелили няколко дела срещу бившите му клубове. На няколко пъти похвали и публиката, която скандира името му всеки мач. След всяка среща поздравява всеки сектор поотделно, аз съм на 2-3 метра от него, а онзи си умира от кеф и се радва, че се сме победили. Ако станем шампиони, съм сигурен, че ще остане и лятото за ЕКТ.
За Гай кво да ти кажа - добър защитник, ама супер ненормален понякога, такива зверски влизания и отигравания съм му виждал, че съм настръхвал целият. Сигурно до 15-16- годишна възраст не е виждал футболна топка. Сега може и да се е пооправил, ама докато играеше при нас беше пълен психопат. Но наистина правеше големи мачове.
И когато не сте съгласни с някого - моля, недейте да му казвате колко са му слаби футболните познания, а си дайте аргументите. Да става някаква дискусия, а не единият да говори и единственото, което да получава отсреща е "не" в малко по разширен вариант от типа на "нищо не разбираш". Тва са приказки на седмокласници.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

За Мораес никой не е казал, че е слаб, но ти го изкара, едва ли не, най-великия чужденец, стъпвал по българските терени. Което е прекалено, предвид факта, че е в отбора само от няколко месеца и до момента не е постигнал нищо, ако не броим любовните му отношения с агитката ви. Имената, които споменахме, са били ключови фигури за значително по-дълъг период, доказали са се в не един и два мача, носили са победи на отбора си.
А да кажеш за Дембеле, че е "пълно дърво"... Wtf? Убедена съм, че ако играеше във вашия отбор, друга песен щеше да пееш.
И вместо да се оплакваш, виж собственото си поведение, защото досега не съм те видяла да приемаш чужди аргументи. "Bitch, please", впрочем, не е аргумент. ;)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Мораеш уникален. Гай беше добър футболист, но си беше ренде,а и дисциплината... Мораеш определено спечелва най-вече с отношението си. Зико беше идеален, но пак поведението му беше все едно е на гости.

Дембеле за бг си беше супер, но той е леке, каквито и ние имаме бол. Следя немския футбол, често дори от близо и просто не виждам как би се наложил.

А чиждени добри е имало много. Да пбсъждаме, кой е най-големият, не върви много.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Дембеле е дърво и това е. Не казвам, че ако е зависело от мен примерно не бих го взел в ЦСКА. За България е добре, ама срещу добре подредена защита е средняк. Гай също беше дърво, макар че от време на време като са размахваше огромните крака правеше супер нереални финтове и изненадваше целия стадион.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Хайде да видя дали някой от червения лагер ще прояви мъжество и ще признае колко несправедливо бе отменен голът на Рамош? ;)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ой, горките. Преди това през първото полувреме беше отсъдена засада, която спря голова атака на Берое, тъй че - 1-1.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Мда, не съм изненадана - ти и мъжество = магаре и космос.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Нека не се обиждаме ;)

Иначе мачът не съм го гледал. 2:0. Какво мърморите сега?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”