MidwinterSun написа:Как прекарваш свободното си време?
Мии гледам филми, слушам музика, ходя на кино, театър, клубове дискотеки, излизам с приятели, играя компютърни игри, вися във форума и др.
MidwinterSun написа:А за какво времето никога не ти достига?
То това е основна характеристика на времето - то никога не стига

Примерно повече време да отделям за себе си.. щото сега основно се занимавам с работа / учене
MidwinterSun написа:Кучета или котки?
котки, котета и котараци
MidwinterSun написа:Всъщност, гледаш ли някакъв домашен любимец? А в миналото имал ли си?
Сестрата много обича котки. Имали сме преди и някакви други хамстери и рибки... но не траят много

котките са най-издръжливи. А те бяха дворни основно и оставени на самовъзпроизводтсво

В момента имаме само една черна дебела мъжка, която по цял ден лежи на двора, но за нея се грижим повече и я тъпчим с разни хапчета от време на време, че доста годинки навъртя.
MidwinterSun написа:Кое ти е любимото кулинарно прегрешение?
Ми общо взето всякакви тестени изделия... колкото и сметанова да е една торта винаги я омитам първи

За съжаление в кулинарството хич ме няма, затова основно ям някакви боклуци на бързо.
MidwinterSun написа:За какво винаги те домързява?
Да уча, да чета, да пиша. Сигурно затова и математиката повече ме влече, че трябва да четеш и пишеш по малко (в сравнение с тухлите в медицината и правото) и повече да си използваш акъла.
MidwinterSun написа:Можеш ли да поправиш прекъснат кабел? А капеща чешма?
Мога да се опитам

Неволята учи на всичко. Първия опит може да не е толкова добър, но ще се осъвършенстваме с времето, а и имам познати инженери

веднага ще ударят едно рамо
MidwinterSun написа:Какво би предпочел - спортна мацка с маратонки или изтупана мадама на токчета и с впити дънки?
Пффф маратонки 1100% ! хич не ме кефят тия натоканите... ние да не сме в унсс, айде стига

Даже пролетно-есенните тенденции в дамското обекло доста повече ми допадат от колкото летните... През лятото като се кача в автобуса и отвсякъде цици

Айде приберете ги малко, тия неща...

то верно, че е жега, ама и аз не се хвърлям гол нали...

Поли също супер много ме кефят.
MidwinterSun написа:Този въпрос е малко просташки, ноо... хъхъхъ... дупе или цици?

Дупе определено! Доста по-трудно си е да изкараш някакво добре оформено дупе... пък дълбоко деколте всеки (т.е. всяка) може да сложи

Е... цицте ест. също не ги пренебрегвам, но пак е за предпочитане на по-така спортно ориентирани личности... което ме навежда на мисълта, че друго нещо, за което нямам достатъчно време е фитнес и спортуване