Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Re: Български футбол 2
Към малкия: за разлика от вас, чорбарите, аз съм справедлив човек - да, дузпа първото полувреме имаше. Това, че не беше свирена, не се дължи на факта, че някой от космоса подпира Левски, а просто съдията не е видял добре ситуацията. Съдиите навсякъде допускат и много по-сериозни грешки, така че вземи замълчи най-накрая. Локото си ни биха заслужено, аз поне имам доблестта да го призная.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
А така, остана само червеният картон за Пламенчо.
На шесто място сме, пропускаме евротурнири, единствените победи през пролетта са ни срещу посредствени отбори (враца, калиакра, цска и т.н.), но въпреки това синьото бфс, директивата и съдиите работят в наша полза.
Чорбарската шизофрения край няма.

Говеждото дебелоочие край няма, ако питаш мене. Къде съм споменал за директива? Чакам точен цитат, ама май ще си остана с очакването.
Иначе днес си бихме, както си му е реда, въпреки дузината изпуснати пропуски. Най не ми хареса слабият главен съдия. Свири поне 10-15 излишни нарушения и накъсваше постоянно играта.
Иначе днес си бихме, както си му е реда, въпреки дузината изпуснати пропуски. Най не ми хареса слабият главен съдия. Свири поне 10-15 излишни нарушения и накъсваше постоянно играта.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз си мисля, че нарочно бутат ЦСКА напред, толкова слаб отбор да гласят за шампион, не сме имали от времената когато още градовете ни са били с тракийските си имена.
БФС ако се прочисти от баджанаци и слуги, ЦСКА няма да ги бутат нагоре. Ще ги бутат надолу, както УЕФА прави когато не са заети с Джон Тери или Гуардиола...
БФС ако се прочисти от баджанаци и слуги, ЦСКА няма да ги бутат нагоре. Ще ги бутат надолу, както УЕФА прави когато не са заети с Джон Тери или Гуардиола...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
И как по-точно го гласят, инспекторе? И на базата на какво ще сме най-слабият шампиони? ( въпреки че не е сигурно ). Имаме най-добрият вратар, най-добрият ляв бек, най-добрият нападател, едни от най-добрите крила.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Ама то чорбар да е доволен от съдиите има ли?Judas написа: Иначе днес си бихме, както си му е реда, въпреки дузината изпуснати пропуски. Най не ми хареса слабият главен съдия. Свири поне 10-15 излишни нарушения и накъсваше постоянно играта.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Изчакай до евротурнирите ще видиш сам.
Предни години ЦСКА са се дънили, но са правели и добри мачове там. Тази година няма изгледи. На фона на другите евентуални шампиони и съперници в ШЛ, ЦСКА са направо смешни.
И това за постовете? Най-добрия вратар не е този на ЦСКА, мое субективно мнение. Останалите играчи не ги коментирам, защото не ги знам, не бих си правил труда, ако лятото ще ги продават.
А колкото до помощта от БФС, ще се върна малко назад, когато УЕФА лиши клуба от участие в ШЛ, което си бяха заслужили. По техните правила, клубът не отговарял за лиценз, разни щуротии, как да е. Но питал ли си се, как ЦСКА отговаря на критериите на БФС за А група, но не и на УЕФА за евротурнирите? (жокер: еднакви са в частта за финансите) Кой бил крив? БФС можеше да си свърши работата и ЦСКА тепърва сега да влиза в А група, борейки се със Своге или Бдин... Нито един бг клуб не е бил така подпомаган. Пирин и Ботев докъде стигнаха? За тях БФС не си затвори очите, но го направи за ЦСКА, верно щеше да ни лиши 6-7 сезона от вечно дерби в А група, но ще го преживея играейки махленски мачове с лапетата пред блока.
И това с директивата не искам да го коментирам, но защо то се появи, когато ЦСКА падна от Черноморец и след това не загуби близо 10 мача? Черноморец ли е платил на БФС да краднат 3т? ЦСКА винаги са били най-лудия отбор що се отнася за оплаквания и мрънкания. Остави дузпи, засади. Те мрънкат, че всяка загуба е конспирация от Лудогорец, Гриаша Ганчев, ККК, МОСАД и т.н. Не си спомням, освен когато Пената е треньор (средно 2-3 пъти на сезон) да си признават, че са загубили защото не ги бива. Собствениците им никога няма да кажат "ние сгрешихме селекцията" или "ние не биваше да продаваме този" или "не биваше да уволняваме треньора, когато води добри резултати". Вечно другите им са виновни. Това бива, но когато го пренасят и на феновете, става лошо за целия български футбол и погледът се отмества от терена към извън-него. ЦСКА щеше да са далеч по-добре ако играеха в Б група и бяха сателит на друг столичен отбор, препоръчвам Септември.
Предни години ЦСКА са се дънили, но са правели и добри мачове там. Тази година няма изгледи. На фона на другите евентуални шампиони и съперници в ШЛ, ЦСКА са направо смешни.
И това за постовете? Най-добрия вратар не е този на ЦСКА, мое субективно мнение. Останалите играчи не ги коментирам, защото не ги знам, не бих си правил труда, ако лятото ще ги продават.
А колкото до помощта от БФС, ще се върна малко назад, когато УЕФА лиши клуба от участие в ШЛ, което си бяха заслужили. По техните правила, клубът не отговарял за лиценз, разни щуротии, как да е. Но питал ли си се, как ЦСКА отговаря на критериите на БФС за А група, но не и на УЕФА за евротурнирите? (жокер: еднакви са в частта за финансите) Кой бил крив? БФС можеше да си свърши работата и ЦСКА тепърва сега да влиза в А група, борейки се със Своге или Бдин... Нито един бг клуб не е бил така подпомаган. Пирин и Ботев докъде стигнаха? За тях БФС не си затвори очите, но го направи за ЦСКА, верно щеше да ни лиши 6-7 сезона от вечно дерби в А група, но ще го преживея играейки махленски мачове с лапетата пред блока.
И това с директивата не искам да го коментирам, но защо то се появи, когато ЦСКА падна от Черноморец и след това не загуби близо 10 мача? Черноморец ли е платил на БФС да краднат 3т? ЦСКА винаги са били най-лудия отбор що се отнася за оплаквания и мрънкания. Остави дузпи, засади. Те мрънкат, че всяка загуба е конспирация от Лудогорец, Гриаша Ганчев, ККК, МОСАД и т.н. Не си спомням, освен когато Пената е треньор (средно 2-3 пъти на сезон) да си признават, че са загубили защото не ги бива. Собствениците им никога няма да кажат "ние сгрешихме селекцията" или "ние не биваше да продаваме този" или "не биваше да уволняваме треньора, когато води добри резултати". Вечно другите им са виновни. Това бива, но когато го пренасят и на феновете, става лошо за целия български футбол и погледът се отмества от терена към извън-него. ЦСКА щеше да са далеч по-добре ако играеха в Б група и бяха сателит на друг столичен отбор, препоръчвам Септември.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
menina.do.mar написа:Ама то чорбар да е доволен от съдиите има ли?Judas написа: Иначе днес си бихме, както си му е реда, въпреки дузината изпуснати пропуски. Най не ми хареса слабият главен съдия. Свири поне 10-15 излишни нарушения и накъсваше постоянно играта.
Като не си гледал мача, не си поставяй коментара, а пък горното нещо дори няма да го коментирам.
Последно промяна от Judas на 07 Май 2012, 23:10, променено общо 1 път.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Как реши, че не съм гледала мача?
Най-малкото щеше да видиш, че съдията постоянно накъсваше играта с излишни отсъждания. Бях във "В" сектор и беше смешно да се гледа как за минимално или дори никакво побутване ( това е най-силната дума, която може да се използва ) се свиреше фаул.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
О, гледах го и си мисля, че дори ви бяха спестени картони.
Очевиден фал на Мораес срещу играч на Ботев преди асистенцията за първия гол. Тук обаче съдията пак некъдърник, свирил против четирите букви.
Джудасе, хубаво, ще станете шампиони, ама намали глупостите, че става жалка вече работата.

Очевиден фаул? Ти футбол гледал ли си? Изтласка го с рамо и го смачка, след като се скъса да тича преди това. Играчът на Ботев дори не протестира, а се изправи и продължи играта. Ти май си единственият в България тази вечер, който е видял нарушение. Стойчо правилно каза, че такъв професионалист като Мораес скоро не е стъпвал в България.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
А ти футбол гледал ли си? Точно ситуацията преди гола я повториха 10 пъти и нарушение имаше.
Но ти си чорбар, съответно не очаквам да си признаеш каквото и да е.
Но ти си чорбар, съответно не очаквам да си признаеш каквото и да е.