Пловдив с 3 отбора в А група?
Модератори: ники, Methuselah
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Маричката ще влезе, тук съм съгласна. Ама Ботев няма да изпадне...пак ще додрапаме да се спасим. За жалост все се налага да "драпаме"...тъжно, но факт. А за дербито си адски прав - единственият истински мач. Дано да си остане така и занапред. Да има поне нещо стойностно в ...хм...футболното ни първенство.hazel написа:Аз бях за Марица, както и цял Пловдив, и вярвам че за сезон 2007/2008 Пловдив пак ще има 2 отбора (Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза)...... Виж Ботев - Локо Пд е единствения истински мач, който с ръка на сърцето казвам, че досега е останал неопетнен от продажби, далавери и т.н. за разлика от ЦСКА-Левски, където Черепа и Педераско се разбират за резултата в някое кафе.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сънбрийз, ето че 4-ия кръг наближава, ша има пак "Всички буфери във Кюстендил", "А Жоро на море, але але", "Бу-да-бар, бу-да-бар" и най-якото "Турция е вашата родинаааааааа, Ахмед Доган е вашия бащаааааа, отбора ви мирише надалеееееееече, на всичките мангали на светаааааааа". Аз още отсега се разпявам и в уречения час съм в трибуна Изток 

- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Само да не останеш без гласhazel написа:Сънбрийз, ето че 4-ия кръг наближава, ша има пак "Всички буфери във Кюстендил", "А Жоро на море, але але", "Бу-да-бар, бу-да-бар" и най-якото "Турция е вашата родинаааааааа, Ахмед Доган е вашия бащаааааа, отбора ви мирише надалеееееееече, на всичките мангали на светаааааааа". Аз още отсега се разпявам и в уречения час съм в трибуна Изток
А за ТИ - е пък и аз съм там....почти всеки мач
- hazel
- Стенограф
- Обратна връзка:
Шт, това е обществена тайна...ми верно е бе, то да бяха слухове, ама то си е самата истина... аз един път се излъгах да бъда в близост до буферската агитка на един Доко Пд - ЦСКА (естествено виках за любимия ЦСКА) и ги гледам там едни арийци, върли фенове, късат свещеното черевно шалче и се мислят за готината работа...мале като ми причерня, добре че имаше полицаи наоколо, защото щях да приложа малко юмручно право....най-смешното сега е че БФС ги наказаха заради, забележи, пронациски викове и че са пребили полицайпри гостуването на Армията миналата неделя

- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Е то като погледнеш към агитката на локото и виждаш една такава ...мургава маса....
Е, това не се отнася за всички фенове. Даже имам приятели, които са от локото,(за 2-3 се сещам) и са свестни момчета...
А, hazel, представи си мангал с татуирана свастика....малко смях
Е, това не се отнася за всички фенове. Даже имам приятели, които са от локото,(за 2-3 се сещам) и са свестни момчета...
А, hazel, представи си мангал с татуирана свастика....малко смях
- hazel
- Стенограф
- Обратна връзка:
Не знам дали си спомняте, ама имаше по едно време, от буферския сектор се чувах нещо зурни, такива турски ритми, докато от трибуна Изток пеем винаги "Тих бял Дунав..." и "Кога при Ботев пойдете..."
Сънбрийз - аз мангал със свастика не съм виждал, ама преди един Локо-Ботев на Лаута видях некъв ариец от Столипиново с татуиран Хитлер на корема разперил ръка в прочутия си поздрав и над него надписа "гот мит унс"...леле, щях да се насера от смях...
Сънбрийз - аз мангал със свастика не съм виждал, ама преди един Локо-Ботев на Лаута видях некъв ариец от Столипиново с татуиран Хитлер на корема разперил ръка в прочутия си поздрав и над него надписа "гот мит унс"...леле, щях да се насера от смях...

- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Оле аз се оказах някакъв пророк...
Пътувам си аз неска в автобусчето и по едно време се качва някъв мангал, ама такъв изтупан, не от типичните лепилджии. И какво да ви кажа - тоя беше с гребен, тениска на Че Гевара и татуиран чупен кръст на врата....3 в 1. Направо....
Пътувам си аз неска в автобусчето и по едно време се качва някъв мангал, ама такъв изтупан, не от типичните лепилджии. И какво да ви кажа - тоя беше с гребен, тениска на Че Гевара и татуиран чупен кръст на врата....3 в 1. Направо....
В Пловдив има разпрезеление на агитките: По-свестните са от Ботев /не от Тракия!/, а малцинствата клонят към Ювето. Открай време е така и си е останало, въпреки шампионската титла на буферчетата..El_Salvador написа:Я някоя майна да каже...абе вярно ли е че Локо Пловдив имат много фенове-мангали? Такива слухове се носят отдавна...
- hazel
- Стенограф
- Обратна връзка:
То пък и една шампионска титла....да беше поне истинска и спечелена като хората, а те....спомням си как се измъчиха с Ботев та добре, че беше съдията да даде червен на Божков и да прекрати мача навреме, че Ботев правиха голова атака....най-голям смях беше мача за купата - аз такова бутане на черно-белите мангали не съм виждал - гол от засада, всеки фал за тях....ама нищо сега в събота няма къде да бягат "арийците" и след мача ще гледат тъпо, докато Лилчо и останалите поздравяват публиката, както след всеки мач....

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Не мога да взема категорично отношение по въпроса,но мога да споделя впечатления.Миналата година като се връщахме от море с моята приятелка и чакахме на автогарата рейса за София(той е на всеки кръгъл час или така поне беше) видяхме поне 10-12 най-чистокръвни мангали с фланелки на Локо (Пд).Не знам обаче дали това е чист критерий.