Какво очаквате от една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Какво очаквате от една връзка?
Очаквам от една връзка да не спре да съществува, когато най-малко го очаквам.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Всички тука сте или много тъпи или отвратително лицемерни.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, Смокинг, не!
Аз наистина си мисля главно за секс, поне отначало...
Аз наистина си мисля главно за секс, поне отначало...
Into the endless we ride... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Така казано от вас, колега, изглежда, че отхвърляте теорията, че е възможно да са и двете.Smoking Mirror написа:Всички тука сте или много тъпи или отвратително лицемерни.
Дайте си книжката, слаб...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Е за секс естествено...аз даже го написах.Но аз обикновено очаквам секс в началото.Не,че не съм сексуална...ноооо обикновено бързо ми омръзва да правя секс с един и същ
Което не означава,че тръгвам да си търся друг де..просто не ми е толкова зор.
А пари...ми пари точно не,по-скоро определена финансова стабилност на мъжа.Не искам да бъда с някакъв,който няма пари за себе си...мен да не ме мисли,но с разни дето все нямат пари не мерси.
А пари...ми пари точно не,по-скоро определена финансова стабилност на мъжа.Не искам да бъда с някакъв,който няма пари за себе си...мен да не ме мисли,но с разни дето все нямат пари не мерси.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Абе каква финансова стабилност на мъжа, колко от тук писалите момичета гледат дете с приятеля си, че са приритали за финансова стабилност. Айде стегнете се малко, почти всеки има пари да си плати количката в заведение, да бодне едно парче пица или да си вземе цигари на дребно, а и да няма вие няма как да се срещнете с него, щото не движите в подобни кръгове.
Финансовата стабилност е да не гледаш цените на храната в магазина, а не всичките изгъзици, с които сте задръстени до немай къде.
Я баста
Финансовата стабилност е да не гледаш цените на храната в магазина, а не всичките изгъзици, с които сте задръстени до немай къде.
Я баста
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Финансовата стабилност е различно нещо за различните хора. Но парите не стигат на никого. Ключовото според мен е да можеш да издържаш себе си и най-близките ти да нямат незадаволени нормални нужди. Това съм го постигнал, но да издържам още жена с деца, ми се струва невероятно. Все пак еманципираните жени работят като мъжете, а нееманципираните го отнасят и в преносния, и в буквалния смисъл... То и с мъжете е така. Познавам един мъж на жена си... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В едно светло бъдеще, мъжете ще са домакини, а жените ще издържат семейството.... Дано го доживеем, нашия пол е страдал достатъчно по фабрики и мини (вижте творчеството на Смирненски) - сега е ред на "слабия пол" да поработи.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изкушавам се да вметна: "Ти ако се имаш за силен пол...", но не, няма да го направя, а ще си замълча! 
ей мъж, страдал си със стихосбирка на Смирненски в ръка ли .. или гледайки снимка на мина .. поне брадва/лопата знаеш ли как се хващаKristo написа:нашия пол е страдал достатъчно по фабрики и мини (вижте творчеството на Смирненски)
абе не е баш така .. за някой и друг път да ама като започнете да излизате по често на края на месеца като теглиш чертата количките и пиците може да образуват госта голям бюджетен дефицитПлазмодий написа:Айде стегнете се малко, почти всеки има пари да си плати количката в заведение, да бодне едно парче пица или да си вземе цигари на дребно, а и да няма вие няма как да се срещнете с него, щото не движите в подобни кръгове.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Виж кой го казва...invisible написа:![]()
ей мъж, страдал си със стихосбирка на Смирненски в ръка ли .. или гледайки снимка на мина .. поне брадва/лопата знаеш ли как се хващаKristo написа:нашия пол е страдал достатъчно по фабрики и мини (вижте творчеството на Смирненски)![]()
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Ами аз не съм на 20...Започвам да влизам във възраст, когато обикновено хората се ориентират вече да заживяват с някого, по-сериозни връзки. Естествено, че ще искам мъж, който има амбиции, работи и не се чуди как да си плати телефона.Или недай си боже още техните да го издържат. Разбирам да си 20 годишен студент, но ако приемем, че мъжът трябва да е малко по-голям от мен, то възрастовата група е близо 30 годишни...Значи мисля, че 30 годишен мъж трябва да има поне някаква стабилност..никой не казва, че трябва да има пари за всичко. А и в една по-сериозна връзка или домакинство харченето и гледането е и от двамата...не желая да съм домакиня и да ме гледат.
Въпросът е да не го издържам аз и да не се притеснявам от излизане някъде...дали той ще се чувства комфортно и дали ще трябва да му подавам пари под масата,за да плати сметката. Била съм в такива ситуации...притеснявала съм се дали има пари да си платикафето, притеснявала съм се да го питам има ли пари да си плати кафето...притеснявала съм се и аз да плащам кафето пред приятелите му.
Моят приятел си го взех без работа преди години...сега е много по-добре и е сравнително добре финансово.Въпросът е,че вече не съм на 20,че да ходя с момченца. Просто искам да съм спокойна,че той има за себе си пари, а не да го мисля как живее, какво яде. И никой не е казал,че трябва да ме издържа, въпросът е да не го издържа майка му все още. И говоря за близо или над 30 годишни, не за млади момчета..при тях е логично,че финансова стабилност няма.
Въпросът е да не го издържам аз и да не се притеснявам от излизане някъде...дали той ще се чувства комфортно и дали ще трябва да му подавам пари под масата,за да плати сметката. Била съм в такива ситуации...притеснявала съм се дали има пари да си платикафето, притеснявала съм се да го питам има ли пари да си плати кафето...притеснявала съм се и аз да плащам кафето пред приятелите му.
Моят приятел си го взех без работа преди години...сега е много по-добре и е сравнително добре финансово.Въпросът е,че вече не съм на 20,че да ходя с момченца. Просто искам да съм спокойна,че той има за себе си пари, а не да го мисля как живее, какво яде. И никой не е казал,че трябва да ме издържа, въпросът е да не го издържа майка му все още. И говоря за близо или над 30 годишни, не за млади момчета..при тях е логично,че финансова стабилност няма.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ако искаш разнообразен секс и финансова стабилност, има една много интересна професия, легална в Холандия и Германия, която предлага възможности за осъществяване на мечтите ти.gioiella написа:Ами аз не съм на 20...Започвам да влизам във възраст, когато обикновено хората се ориентират вече да заживяват с някого, по-сериозни връзки. Естествено, че ще искам мъж, който има амбиции, работи и не се чуди как да си плати телефона.Или недай си боже още техните да го издържат. Разбирам да си 20 годишен студент, но ако приемем, че мъжът трябва да е малко по-голям от мен, то възрастовата група е близо 30 годишни...Значи мисля, че 30 годишен мъж трябва да има поне някаква стабилност..никой не казва, че трябва да има пари за всичко. А и в една по-сериозна връзка или домакинство харченето и гледането е и от двамата...не желая да съм домакиня и да ме гледат.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Money makes the world go round