Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Миналогодишните балове за специалност Българска филология изглеждат доста ниски. Защо е така ? Дали тази година ще бъде същото ?
-
snowwy
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Курс: кандидат-студент
Може ли да попитам каква е разликата м/у публична администрация и връзки с обществеността ?
Unethical написа:Миналогодишните балове за специалност Българска филология изглеждат доста ниски. Защо е така ? Дали тази година ще бъде същото ?
Ниски са, защото няма интерес към специалността явно ... тази едва ли ще бъде така, защото за тази специалност ще може да се кандидатства и с матура. Така че минималните балове ще се вдигнат с няколко единици.
- Rositsa.K
- В началото бе словото
Аз имам един малко по-сложен въпрос.. Тази година учих друга специалност и живях в общежитие, което възнамерявам да освободя другата седм. и да се отпиша от специалността си, а планът е есента да се запиша в друга специалност и отново да кандидатствам за общежитие. Въпросът ми е: фактът, че вече съм била студентка, променя ли по някакъв начин повторното ми кандидатстване за общежитие и ако ме приемат, вярно ли е, че цената на стаята е по-скъпа, защото вече веднъж съм била 1-ви курс?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Доколкото знам не, цената се определя само от блока , в който ще те настанят.Rositsa.K написа:Аз имам един малко по-сложен въпрос.. Тази година учих друга специалност и живях в общежитие, което възнамерявам да освободя другата седм. и да се отпиша от специалността си, а планът е есента да се запиша в друга специалност и отново да кандидатствам за общежитие. Въпросът ми е: фактът, че вече съм била студентка, променя ли по някакъв начин повторното ми кандидатстване за общежитие и ако ме приемат, вярно ли е, че цената на стаята е по-скъпа, защото вече веднъж съм била 1-ви курс?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
candle
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Искам да попитам нещо, не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема и се извинявам, ако не е на място.. Та...
Възможно ли е, когато си завършил Бакалавър, Магистър, да запишеш 2 път Магистър.. ( за повече възможности ) ?
Възможно ли е, когато си завършил Бакалавър, Магистър, да запишеш 2 път Магистър.. ( за повече възможности ) ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Да, но съм 90% сигурен, че ще е "платена", а не държавна поръчка...candle написа:Искам да попитам нещо, не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема и се извинявам, ако не е на място.. Та...
КН правеж
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
ако си бил държавна поръчка на първата магистратура, втората ще ти е платена. Можеш да имаш само една бакалавърска и една магистърска степен държавна поръчка 
- IzkKka
- В началото бе словото
Извинявам се, но не знам къде другаде да задам въпроса си. Искам да попитам как се кандидатства с матура, понеже аз ще ходя на изпита по английски, но не мога да разчитам само на него и искам да пробвам и с матурата по български. Обаче идея си нямам как става самото кандидатстване какви са сроковете и т.н. Пак се извинявам, но не можах да открия информация никъде в сайта. Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете!
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Документите за класиране се подават от 25 юни до 7 юли. http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... _klasirane
Когато попълваш документите, трябва да отбележиш, че искаш да се зачитат и оценките ти от матурите. (има едно каренце, просто отбелязваш с тикче)
Когато попълваш документите, трябва да отбележиш, че искаш да се зачитат и оценките ти от матурите. (има едно каренце, просто отбелязваш с тикче)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
a liv това с каренцето важи и ако си подам документите чрез бюрата по градовете , а не да се разкарвам до София ... sr за тъпия въпрос , но наистина много се замотах и постоянно ми излизат въпроси и съм супер притеснена , че ще взема да изпусна някой срок
и второто къде мога да проверя за бюрата по градовете до кога е срока за подаване на документи и за втора сесия и за желанията или навсякъде е до 08.06 за сесията и от 25.06-07.07 за желанията
и второто къде мога да проверя за бюрата по градовете до кога е срока за подаване на документи и за втора сесия и за желанията или навсякъде е до 08.06 за сесията и от 25.06-07.07 за желанията
- liv
- Стенограф
За каренцето
, предполагам, че заявленията са еднакви, аз съм си ги подавала в София, затова не знам как стоят нещата по бюрата и офисите за прием на документи в другите градове.Ето информация за втората сесия и документи за класиране. Ако няма да идваш до София, срокът е до 5 юли.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Kar
- В началото бе словото
Аз имам един въпрос - ако кандидатствам политология и съм отбелязала, че искам да ми се зачитат оценките от матурите, коя оценка ще ми вземат - тази от изпита по история, който държа, или от матурата ми по философия? Много е объркващо 
- liv
- Стенограф
Тази оценка, която формира по-висок бал.
- Kar
- В началото бе словото
Еее, супер, благодаря ти:))