Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?
Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване? И защо?
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване
някаква филология, за да се научиш да поставяш правилно запетайките
Не е нужна филология за това. Според мен можеш да станеш журналист и с трите специалности, ако това ти е бленуваната професия. А и няма да е зле да кажеш какви са ти интересите. Разликата между журналист и книгоиздател не е малка.
Много обичам дребнави хора, които само се чудят за какво да се заядат!!!!!!!!!!!!!!!!!!Crippled Alice написа:някаква филология, за да се научиш да поставяш правилно запетайките
Мацко, научи се да приемаш с достойнство грешките си, когато ти ги посочат.
Колкото до избора на специалност - хем има огромна разлика, хем не чак толкова. Така че си помисли добре къде се виждаш след 5 години, като се дипломираш. И недей да записваш "на всяка цена във фежемека!".
Колкото до избора на специалност - хем има огромна разлика, хем не чак толкова. Така че си помисли добре къде се виждаш след 5 години, като се дипломираш. И недей да записваш "на всяка цена във фежемека!".
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Аз приемам критика, но не и толкова грубо и заядливо отправена.
Като цяло съм изключила книгоиздаването като вариант, разгледах учебните планове на останалите 2 специалности и този на ВО ми хареса повече, но пък доста хора ми казват, че с журналистиката ще имам по-големи перспективи за работа.. Доста съм объркана, затова реших да поискам мнение, но явно няма да получа полезно такова.
Благодаря за включването.
Ми няма полезно такова. Аз си завърших книгоиздаване и си работя в издателство. Има журналисти, които си работят като такива. ПР-и, които ... познай, работят като такива. А има и много хора, които нищо не работят. Или работят нещо съвсем несвързано с това, което са учили. Висшето не е... магически ключ към просперитет, щастие, стотици хиляди левове заплата и селебрити лайфстайл. Всеки би защититил неговата си специалност. Истината е, че и в трите има тъпи работи, има и готини.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
Не съм се заяждала и не смятам, че бях груба. Сега обаче ще внимаваш повече за правописа си, след като толкова много те е жегнал коментарът ми, което е добре.
По въпроса ти - учи онова, което ти се учи, а не онова, което хората смятат за престижно или особено доходоносно. Няма да станеш добра в нещо, което не ти харесва.
По въпроса ти - учи онова, което ти се учи, а не онова, което хората смятат за престижно или особено доходоносно. Няма да станеш добра в нещо, което не ти харесва.
Заяде се и беше грубичка.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
ееее много сте докачливи
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Ще ми се ВО ,интересно ми е ,има много интересни неща за изучаване . Второто нещо към което съм се насочил е културологията.
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Журналистика
Не на всяка цена , но все пак ми е основно желание.Защо , как и поради какви причини - няма смисъл да ви обяснявам.
Не на всяка цена , но все пак ми е основно желание.Защо , как и поради какви причини - няма смисъл да ви обяснявам.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Като не искаш да обясняваш, какъв беше смисълът да пишеш в темата? Момичето иска аргументи 
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Е защо са й на момичето моите аргументи ?
В интерес на истината , това е единственото нещо , което мога да уча.Не разбирам от математика , химия и физика (хич);географията ми е най-зле (може би ) , със спорта сме скарани...и така.Искам журналистика от 5-ти клас , никога не съм искал и мислил , за нещо друго , така че това са ми аргументите.Дано момичето да е доволно :д
В интерес на истината , това е единственото нещо , което мога да уча.Не разбирам от математика , химия и физика (хич);географията ми е най-зле (може би ) , със спорта сме скарани...и така.Искам журналистика от 5-ти клас , никога не съм искал и мислил , за нещо друго , така че това са ми аргументите.Дано момичето да е доволно :д
ORIGINAL FORUM PROFILE
- winttterrr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
На първо място ще пиша журналистика ( най-висок бал), но предпочитам повече книгоиздаване. ВО не влиза в списъка с желания.. (: