тоя път за спам ше ме бамнат само мене/
Колко връзки са стартирали чрез този форум?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Колко връзки са стартирали чрез този форум?
е, ок..

la douleur exquise
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Много!!! 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То колко са почнали - добре. Ама колко са издържали някакво по-значително време... Щото по моите наблюдения, хем не са много, хем после при разпадането им драмата е пълна и се започват форумните клюки, одумвания и сапунки, които са в значително по-концентриран вид, отколкото в "реалния (да се чете "нефорумен")" живот.
Тук сме точно като някакво малко, еснафско градче, дето ако някой кихне в единия край, някой по-възпитан му вика "Наздраве!" от другия. А ако не се е чуло някой да кихне (дълго време или изобщо), съседите почват да шушукат, че има (поне) пневмония. Или че е болен от СПИН. Или... де да знам, схващате ми мисълта.
Тук сме точно като някакво малко, еснафско градче, дето ако някой кихне в единия край, някой по-възпитан му вика "Наздраве!" от другия. А ако не се е чуло някой да кихне (дълго време или изобщо), съседите почват да шушукат, че има (поне) пневмония. Или че е болен от СПИН. Или... де да знам, схващате ми мисълта.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал написа:То колко са почнали - добре. Ама колко са издържали някакво по-значително време... Щото по моите наблюдения, хем не са много, хем после при разпадането им драмата е пълна и се започват форумните клюки, одумвания и сапунки, които са в значително по-концентриран вид, отколкото в "реалния (да се чете "нефорумен")" живот.
Еми то той форумът трябва да се развива.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За да се отговори на този въпрос, трябва да има някой, които знае всички двойки от съществуването на форума. 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми аз освен да плюнча калема и да почвам да изреждам. Толкова отдавна съм наоколо, че помня връзките от времето, когато някои от вас са влизали в гимназия тепърва. Но тъй като аз винаги научавам последна клюките, ще взема да пропусна някое важно събитие, тъй че нека друг да се нагърби с тежката задача да стане летописец на форумните романтични отношения. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Значи дотук статистиката посочва, че повечето забежки са били краткотрайни... 
Ели, аз броих до десет и спрях. И това връзки, продължили повече от месец, не забивки.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сега ще ме караш и аз да почвам да броя... Но определено са бая повече от 10 - и това тия, за които се сещам а прима виста. Отделно съм сигурна, че има много, за които и не подозирам дори. И също не броя забивките. То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее... 
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Ахахахах, айде да си мерим забивките! 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Ба, от това, дето съм чувала, срещу Светльо да бягаш, няма да го стигнеш в това отношение.
Ние с Мила затуй броим само по-...ъх..."продължителните" връзки (че то и месец не е кой знае какво (гледам какъв критерий е пуснала Мила), ама поне не е чук и бег, все пак).
В края на ноември
В края на ноември
Търговецът на кристал написа: То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее...
Търговецът на кристал написа:'Ба, от това, дето съм чувала, срещу Светльо да бягаш, няма да го стигнеш в това отношение.![]()
тая тема все повече взе да ми харесва..
la douleur exquise
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
It's already doneТърговецът на кристал написа: То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее...
Aма съм убедена, че всеки може да допринесе с някое идруго допълнение като информация
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Pics or it didn't happen!
В края на ноември
В края на ноември
А защо аганция "Клю-клю" се интересува така живо от този въпрос? И каква точно е статистическата насоченост на това проучване?
한류