[КСК 2012] Психология

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Психология

Мнение от Ер Малка »

Интересно ми е дали тази година кандидат-психолозите са малко, съдейки по активността на темата, или просто другите учат, за разлика от мен, която вися по форумите :mrgreen:
Сега гледах минималните балове от миналата година... 27.90 за жени на първо класиране... *преглът*
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
candle
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Мнение от candle »

Шшш, тихо бре дете, ще ги събудиш.... Стой кротко и се надявай като мен, тази година да няма толкова голям наплив ! :D ей, че си нетърпелива и любопитна... ако станем колежки, че трябва да те уча как се прави :D
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Е, те все ще си кандидатстват, пишещи в темата или не. Но дано наистина няма толкова голям наплив. Че иначе гледаш как във форума е пълно мъртвило, а половината кандидат-студенти запририпали за психология... *чука на дърво*
Иначе ти оценявам желанието да поработиш над любопитството ми, ама аз си го харесвам такова и ще пропусна ученето как се прави. Виж, за търпението- може. ;D
Ти имаш ли други желания освен Психо-то и с какво ще кандидатстваш?
candle
В началото бе словото

Мнение от candle »

Естествено, но имам голямо желание да влезна. Ще кандидатствам с БЕЛ.
Аватар
mellow
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mellow »

Напливът тази година е още по-голям... психологията е новата мания явно. Но пък и нашият набор сме доста по-малко, доколкото знам. Предполагам, че няма да има съществена разлика в бала.. Успех :)
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

mellow написа:Напливът тази година е още по-голям... психологията е новата мания явно. Но пък и нашият набор сме доста по-малко, доколкото знам. Предполагам, че няма да има съществена разлика в бала.. Успех :)
Нашият набор може и да сме по-малко, но и още не се знае колко места ще има...
candle
В началото бе словото

Мнение от candle »

Не забравяйте, че най-вероятно има и такива като мен от предходните набори, които държат да влезнат Психология :D
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

А при вас как става прехвърлянето? Държите наново изпит като кандидат-студент или някакви приравнителни?
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
candle
В началото бе словото

Мнение от candle »

По принцип зная, че можеш да се прехвърлиш. Но аз избрах да кандидатствам на ново, някак ми изглежда по-лесно да изкарам висока оценка на изпит, върху материал, който познавам добре, отколкото цяла година да се мъча върху друга област от науката за оценка над 5.50 :)
Аватар
mellow
В началото бе словото

Мнение от mellow »

Добре де, а всеки с успех над 5.5 ли може да се премести другата година? Защото аз почти съм загубила надежда, че ще велзна тази година психология, но каквото и да запиша в крайна сметка, догодина мисля да се преместя. Може би не е толкова лесно, защото доста хора така ще се помъчат да се домогнат до психологията?! :scratch:
candle
В началото бе словото

Мнение от candle »

Не знам, на нас поне ни казаха, че дори и да изкараме над 5.50 пак е доста трудно да се преместим.. но според мен това беше няква върла лъжа.. все пак има хора - местят се, но наистина нямам идея, не е тайна, колко хора искат да се местят, то излиза така, че все едно цяла група по дадена специалност на половина да се изнесе Психология.. ами от другите... ? Ти от каква специалност междудругото искаш да се местиш ?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Всяка година се отпускат определен брой места за прехвърляне във всяка една специалност, вкл. психологията, което означава, че класирането става по успех от предишните ви специалности, което пък автоматично означава, че не всички желаещи не могат да влязат :salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
candle
В началото бе словото

Мнение от candle »

Това имах предвид, а именно психология доста хора от различни специалност желаят да се преместят и ако уважат желанието на всички, сигурно не една цяла група, ами две ще се съберат :D

Аз имам един въпрос, тези, които тази година ще кандидатстват за специалността, бърка ли ги по някакъв начин това, че има желаещи за преместване в специалността, един вид, ако обявят места, както миналата година 35, примерно 5 да отделят за тези, които желаят да се местят... или отпускат някакви допълнително ?
Аватар
mellow
В началото бе словото

Мнение от mellow »

Мисля, че отделно отделят места за тези, които искат да се прехвърлят. Тази година май не са обявили колко ще приемат. Не знам от каква специалност ще искам да се местя, защото сега кандидатствам, но предполагам, че ако не влезна психология, ще запиша журналистика/ВО/философия/социология/българска фиология - нещо такова
Аватар
Chauncey
В началото бе словото

Мнение от Chauncey »

и аз се пущам психология... :x
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”