Шампионска лига 2011/2012

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: Шампионска лига 2011/2012

Мнение от happyswift »

Judas, как да ти кажа, че не разбираш абсолютно нищо от футбол?Челси с 2 атаки вкараха 2 гола.Както писах в предния си пост, Барса са слаби отзад, защото играят с наситена халфова линия от офанзивни играчи, които не се връщат в отбрана.Ествествено, че при такава постройка ще държат постоянно топката и ще са пълна дупка отзад
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Айде стига сте превъзнасяли Барса. Второто полувреме не сътвориха нищо, ако не броим смешната дузпа.
Играха както винаги, с тъпите си къси пасчета и сякаш пазеха резултата. Утре баварците да бият Реал и всичко ще е екстра. А при смяната казах на моите хора: "Представете си сега Торес да вкара на Барса"... :lol:
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако България играе приятелски мач срещу Бразилия ще прави същото - 10 защитника и по 3-4 пазачи на Кака...

Въпрос на тактика, въпрос на идея... Целта оправдава средствата... а Челси вкараха 2 гола на терена на Барса, кво друго искате?

пс: аз казах на съквартиранта ми "Дано пусне Торес и той да вкара за гаврата, ей така, просто за куриоза..."
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Или си твърде запален барселонист и не умееш да поемаш загуби, или си гледал твърде малко футбол. Да излезеш в турнирна битка срещу един от двата най-силни отбора в света с очевидно по-добри играчи от твоите, да не загубиш и в двата мача и да отбележиш 3 гола от 4-5 атаки е израз на изключително биткаджийство, раздаване и футболни умения. :wink: Отделно 2/3 от реванша го играеш с човек по-малко заради абсурден червен картон. :wink:

пп Сега ти видях във фейсбука, че си прасе. Това обяснява пълното неразбиране на футболната игра. 8)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

То и катеначото е футбол... А дали е красив или грозен за гледане - в крайна сметка има значение само доколко е резултатен.
Но ако дузпата беше откровено спорна, червеният картон си беше съвсем изпросен - за чий му беше да го рита, м?

Както и да е, де - честита победа на феновете на Челси (и на всички, които са викали за тях тая вечер - то за "Барселона" явно сме били само аз и Джудас). Страшен малшанс за Барса, но има и такива дни, Меси дълго ще сънува двете греди.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Барса са слаби отзад, защото играят с трима защитници и некадърен вратар. Не може Дрогба да си прави гаргара в два поредни мача срещу цяла една защита. А и е твърде безсмислено да се връща целият отбор, при положение, че на контраатака чакат 1-2 души, които срещу трима защитници и един вратар, би трябвало да бъдат спрени с лекота. А и какви атаки са направили Челси? Няколко контри срещу на 100-процента хвърлил се напред отбор.
А и никъде не съм твърдял, че съм спец по футбол. Още по-малко пък се трогвам от мнението на някакъв форумен анонимник.
Последно промяна от Judas на 24 Апр 2012, 23:37, променено общо 1 път.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Торес избухна :lol: :lol:
Трябваше да им дойде реда и на Челси най-сетне, браво! :cheers:
한류
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Judas написа: Няколко контри срещу на 100-процента хвърлил се напред отбор.
Е, какво. Ако играеш защитно - не играеш футбол изобщо. Обаче ако си с 10 в атака, си най-футболният отбор на света, така ли ?
Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Baggins написа:Или си твърде запален барселонист и не умееш да поемаш загуби, или си гледал твърде малко футбол. Да излезеш в турнирна битка срещу един от двата най-силни отбора в света с очевидно по-добри играчи от твоите, да не загубиш и в двата мача и да отбележиш 3 гола от 4-5 атаки е израз на изключително биткаджийство, раздаване и футболни умения. :wink: Отделно 2/3 от реванша го играеш с човек по-малко заради абсурден червен картон. :wink:

пп Сега ти видях във фейсбука, че си прасе. Това обяснява пълното неразбиране на футболната игра. 8)

Мислех с две елементарни изречения да ти обясня нещо, но последното ти изречение ме поотказа. Не ми се налива ум в просташка кратуна.
Das Erste
Летописец Виртуоз

Мнение от Das Erste »

Търговецът на кристал написа:
Както и да е, де - честита победа на феновете на Челси (и на всички, които са викали за тях тая вечер - то за "Барселона" явно сме били само аз и Джудас). Страшен малшанс за Барса, но има и такива дни, Меси дълго ще сънува двете греди.

И аз се слагам при вас! :) :)
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта

---
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Търговецът на кристал написа:То и катеначото е футбол... А дали е красив или грозен за гледане - в крайна сметка има значение само доколко е резултатен.
Но ако дузпата беше откровено спорна, червеният картон си беше съвсем изпросен - за чий му беше да го рита, м?

Дузпата си беше изпросена по класически начин - закъснял шпагат, макар че нямаше и докосване. Иначе и аз съм съгласен за червения картон - уникална тъпотия. А на всичкото отгоре беше дело на капитан, пълна безотговорност.

ПП: Аз по принцип съм си за Реал, но на света бих стискал палци само за два отбора, които тръгнат да играят с 10 полеви в наказателното ...
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Обяснението за малшанса всъщност е съвсем простичко - рано или късно всичко се връща. Не може да си направил толкова гадости и да разчиташ, че Фортуна ще е винаги с теб.
А и Барса вече е разкрита и всеки малко по-хитър наставник се възползва от това.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ха, Барса имаха толкова малко късмет, че ако трябва да им се върне, в следващите си 10 мача трябва да бият само с рикошети и автоголове. Но и не смятам, че ще стоят със скръстени ръце, и няма да помислят как да противодействат на отбори, които им излизат с постройка, подобна на отбора на Челси ... Като за начало - да вземат Бербатов :mrgreen: Един по-високичък футболист няма да им се отрази зле.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Браво на Челси. С малко зор успяха да изпълнят това, за което бяха дошли - яко защита и на контра, ако стане нещо. А Барса сами изтърваха мача. Реално погледнато със 75 % владение на топката и човек повече да допуснеш обрат от 2:0 не е късмет, а показва проблеми.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”