Шампионска лига 2011/2012
Модератори: ники, Methuselah
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Шампионска лига 2011/2012
Judas, как да ти кажа, че не разбираш абсолютно нищо от футбол?Челси с 2 атаки вкараха 2 гола.Както писах в предния си пост, Барса са слаби отзад, защото играят с наситена халфова линия от офанзивни играчи, които не се връщат в отбрана.Ествествено, че при такава постройка ще държат постоянно топката и ще са пълна дупка отзад
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Айде стига сте превъзнасяли Барса. Второто полувреме не сътвориха нищо, ако не броим смешната дузпа.
Играха както винаги, с тъпите си къси пасчета и сякаш пазеха резултата. Утре баварците да бият Реал и всичко ще е екстра. А при смяната казах на моите хора: "Представете си сега Торес да вкара на Барса"...
Играха както винаги, с тъпите си къси пасчета и сякаш пазеха резултата. Утре баварците да бият Реал и всичко ще е екстра. А при смяната казах на моите хора: "Представете си сега Торес да вкара на Барса"...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако България играе приятелски мач срещу Бразилия ще прави същото - 10 защитника и по 3-4 пазачи на Кака...
Въпрос на тактика, въпрос на идея... Целта оправдава средствата... а Челси вкараха 2 гола на терена на Барса, кво друго искате?
пс: аз казах на съквартиранта ми "Дано пусне Торес и той да вкара за гаврата, ей така, просто за куриоза..."
Въпрос на тактика, въпрос на идея... Целта оправдава средствата... а Челси вкараха 2 гола на терена на Барса, кво друго искате?
пс: аз казах на съквартиранта ми "Дано пусне Торес и той да вкара за гаврата, ей така, просто за куриоза..."
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Или си твърде запален барселонист и не умееш да поемаш загуби, или си гледал твърде малко футбол. Да излезеш в турнирна битка срещу един от двата най-силни отбора в света с очевидно по-добри играчи от твоите, да не загубиш и в двата мача и да отбележиш 3 гола от 4-5 атаки е израз на изключително биткаджийство, раздаване и футболни умения.
Отделно 2/3 от реванша го играеш с човек по-малко заради абсурден червен картон. 
пп Сега ти видях във фейсбука, че си прасе. Това обяснява пълното неразбиране на футболната игра.
пп Сега ти видях във фейсбука, че си прасе. Това обяснява пълното неразбиране на футболната игра.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То и катеначото е футбол... А дали е красив или грозен за гледане - в крайна сметка има значение само доколко е резултатен.
Но ако дузпата беше откровено спорна, червеният картон си беше съвсем изпросен - за чий му беше да го рита, м?
Както и да е, де - честита победа на феновете на Челси (и на всички, които са викали за тях тая вечер - то за "Барселона" явно сме били само аз и Джудас). Страшен малшанс за Барса, но има и такива дни, Меси дълго ще сънува двете греди.
Но ако дузпата беше откровено спорна, червеният картон си беше съвсем изпросен - за чий му беше да го рита, м?
Както и да е, де - честита победа на феновете на Челси (и на всички, които са викали за тях тая вечер - то за "Барселона" явно сме били само аз и Джудас). Страшен малшанс за Барса, но има и такива дни, Меси дълго ще сънува двете греди.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Барса са слаби отзад, защото играят с трима защитници и некадърен вратар. Не може Дрогба да си прави гаргара в два поредни мача срещу цяла една защита. А и е твърде безсмислено да се връща целият отбор, при положение, че на контраатака чакат 1-2 души, които срещу трима защитници и един вратар, би трябвало да бъдат спрени с лекота. А и какви атаки са направили Челси? Няколко контри срещу на 100-процента хвърлил се напред отбор.
А и никъде не съм твърдял, че съм спец по футбол. Още по-малко пък се трогвам от мнението на някакъв форумен анонимник.
А и никъде не съм твърдял, че съм спец по футбол. Още по-малко пък се трогвам от мнението на някакъв форумен анонимник.
Последно промяна от Judas на 24 Апр 2012, 23:37, променено общо 1 път.
Торес избухна
Трябваше да им дойде реда и на Челси най-сетне, браво!
Трябваше да им дойде реда и на Челси най-сетне, браво!
한류
Е, какво. Ако играеш защитно - не играеш футбол изобщо. Обаче ако си с 10 в атака, си най-футболният отбор на света, така ли ?Judas написа: Няколко контри срещу на 100-процента хвърлил се напред отбор.

Baggins написа:Или си твърде запален барселонист и не умееш да поемаш загуби, или си гледал твърде малко футбол. Да излезеш в турнирна битка срещу един от двата най-силни отбора в света с очевидно по-добри играчи от твоите, да не загубиш и в двата мача и да отбележиш 3 гола от 4-5 атаки е израз на изключително биткаджийство, раздаване и футболни умения.Отделно 2/3 от реванша го играеш с човек по-малко заради абсурден червен картон.
Мислех с две елементарни изречения да ти обясня нещо, но последното ти изречение ме поотказа. Не ми се налива ум в просташка кратуна.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Търговецът на кристал написа:
И аз се слагам при вас!
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Търговецът на кристал написа:То и катеначото е футбол... А дали е красив или грозен за гледане - в крайна сметка има значение само доколко е резултатен.
Дузпата си беше изпросена по класически начин - закъснял шпагат, макар че нямаше и докосване. Иначе и аз съм съгласен за червения картон - уникална тъпотия. А на всичкото отгоре беше дело на капитан, пълна безотговорност.
ПП: Аз по принцип съм си за Реал, но на света бих стискал палци само за два отбора, които тръгнат да играят с 10 полеви в наказателното ...
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Обяснението за малшанса всъщност е съвсем простичко - рано или късно всичко се връща. Не може да си направил толкова гадости и да разчиташ, че Фортуна ще е винаги с теб.
А и Барса вече е разкрита и всеки малко по-хитър наставник се възползва от това.
А и Барса вече е разкрита и всеки малко по-хитър наставник се възползва от това.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Ха, Барса имаха толкова малко късмет, че ако трябва да им се върне, в следващите си 10 мача трябва да бият само с рикошети и автоголове. Но и не смятам, че ще стоят със скръстени ръце, и няма да помислят как да противодействат на отбори, които им излизат с постройка, подобна на отбора на Челси ... Като за начало - да вземат Бербатов
Един по-високичък футболист няма да им се отрази зле.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Браво на Челси. С малко зор успяха да изпълнят това, за което бяха дошли - яко защита и на контра, ако стане нещо. А Барса сами изтърваха мача. Реално погледнато със 75 % владение на топката и човек повече да допуснеш обрат от 2:0 не е късмет, а показва проблеми.