Шампионска лига 2011/2012
Модератори: ники, Methuselah
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Шампионска лига 2011/2012
Не разбирам какви неща говорите за надиграването с Барса.В мача за Суперкупата този сезон Реал смаза Барса без да им дава да докоснат топката и изкара равен след 1 грешка в защитата на Реал и след късметлийски гол на Виля.Отборът е слаб в защита и средата на терена, когато бива притискан.Меси,Иниеста и Шави не са играчи, които ще тръгват да се връщат и да правят шпагати да отнемат топки.Това, което спасява Барса е Меси, който може сам да вкара от всяка една ситуация,дори да поеме топката от центъра.Челси не може да се надиграва с Барса просто защото няма играчи, с които да го прави.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми "Челси" може и да мрънкат за червения картон, съдията подпирал "Барса", ама съдията ли изрита състезателя на "Барселона" по задника? Обаче сега каталунците трябва да вкарат поне още един гол, а най-добре два, че един приятел от Мюнхен ми прави магии за загуба вече - като гледам как се пени из Фейса.
Обаче ако може "Барса" да продължи, а утре и "Реал" и после на финала каталунците да си върнат за загубата в Ел Класико... много идеален сценарий. Обаче ако "Челси" продължат да бележат при всяка контраатака, Меси и ко. ще има да се потрудят, ако и тия контраатаки да са по една на полувреме.
Обаче ако може "Барса" да продължи, а утре и "Реал" и после на финала каталунците да си върнат за загубата в Ел Класико... много идеален сценарий. Обаче ако "Челси" продължат да бележат при всяка контраатака, Меси и ко. ще има да се потрудят, ако и тия контраатаки да са по една на полувреме.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Има ли нормален човек, който още смята, че Барса не е подпирана в точните моменти
Също някой тук каза, че УЕФА нямало да си мръдне пръста, за да отидат на финал Реал и Барса...
Уникално жалък и смешен турнир.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Най-лудото е, че атаките на Барса са със 100 паса, 1000 души ги градят и не дават топката на Челси...
А Челси прави 2 паса и гол, преди да усетиш кво става....
Аз предпочитам бързия и ефективен футбол, пас-пас-асистенция-гол, следващата атака... Барселонсия футбол е приспивен, а да не говорим и че се контрира лесно с 300 спартанци на гол-линията...
А Челси прави 2 паса и гол, преди да усетиш кво става....
Аз предпочитам бързия и ефективен футбол, пас-пас-асистенция-гол, следващата атака... Барселонсия футбол е приспивен, а да не говорим и че се контрира лесно с 300 спартанци на гол-линията...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Дузпа, дузпа!", викаше Дани Алвеш, без да подозира, че всъщност е паднал в банята. 
Това много ми хареса. И да, определено викам за "Барселона", но е факт, че тая дузпа я нямаше. Когато се натрупат повече такива съмнителни отсъждания, се почва с УЕФА, Уницеф и нам-си-още-какво. А дали е така (и съмненията са заслужени)... нямаше кой да ни каже. Но в случай, че има разни предварителни решения, "Барса" имат 15 минути или за гол, или за още една дузпа. Да видим... втора дузпа би била много показателна - освен, ако не става дума за очеизбождащо нарушение, видно от всички камери и ъгли.
Ама искам финал Барса-Реал, бееееее...
Това много ми хареса. И да, определено викам за "Барселона", но е факт, че тая дузпа я нямаше. Когато се натрупат повече такива съмнителни отсъждания, се почва с УЕФА, Уницеф и нам-си-още-какво. А дали е така (и съмненията са заслужени)... нямаше кой да ни каже. Но в случай, че има разни предварителни решения, "Барса" имат 15 минути или за гол, или за още една дузпа. Да видим... втора дузпа би била много показателна - освен, ако не става дума за очеизбождащо нарушение, видно от всички камери и ъгли.
Ама искам финал Барса-Реал, бееееее...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Нищо, дано утре Мадрид продължи и заслужено да си вземе трофейчето ...
О, ДААААААААААААААААААААААААААААААААААА
егати КЕФА!
KARMA IS A BITCH, MOTHERFUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОГ ГИ НАКАЗА МРЪСНИЦИТЕ
егати КЕФА!
KARMA IS A BITCH, MOTHERFUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОГ ГИ НАКАЗА МРЪСНИЦИТЕ
The more you want, the easier you are to exploit
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Е, тоя гол на Торес точно, не го очаквах! 
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
---
Торес обля теорията ми за уефа-конспирация
Иначе смърт за каталунските цигани, до тук бяха "най-добрият отбор в историята"

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз като казах, че финалът ще е Челси-Реал, да не би да се бъзиках?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
И да е така, както ти казваш, по-добре Челси, отколкото Реал....
Тъжните момичета не получават рози
---
---
И все още са. Ако някой тръгне да играе нормален футбол срещу тях или поне да играе футбол, няма шансове. А и в двата мача срещу Челси имаха уникална липса на късмет.
Когато някой падне с 4-5 гола от Барса е играл футбол и е бил смел. Когато ги отстрани - това не било футболJudas написа:И все още са. Ако някой тръгне да играе нормален футбол срещу тях или поне да играе футбол, няма шансове. А и в двата мача срещу Челси имаха уникална липса на късмет.

Baggins написа:Когато някой падне с 4-5 гола от Барса е играл футбол и е бил смел. Когато ги отстрани - това не било футболJudas написа:И все още са. Ако някой тръгне да играе нормален футбол срещу тях или поне да играе футбол, няма шансове. А и в двата мача срещу Челси имаха уникална липса на късмет.![]()
![]()
Естествено, че не е футбол да се наредиш с 10 полеви в малкото наказателно. Барса през 90 процента от времето си подаваха пред наказателното, защото, минеха ли границата му, ги очакваха по пет човека на квадратен метър. Да не говорим да правят удари отдалече, няма как топката да мине през цял отбор. ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ.