Какво очаквате от една връзка?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти

Re: Какво очаквате от една връзка?

Мнение от gioiella »

Представа си нямам...все очаквам едно,но после се оказва,че не ми харесва и искам друго...ако го получа доста често се оказва,че искам трето.

Очаквам уважение,разбиране...нежност,желание,секс също.
Разбиране очаквам най-вече що се отнася за характера ми и въображаемия ми свят :) Очаквам ако не лети в облаците като мен,то поне да ме разбира и да не се "старае" да ми убие еднорозите.Но пък и искам да има стабилност и земност,за да ме връща чат пат в реалността и да ми помага да се справям с този свят.
Вече малко попораствам и започвам да не понасям тийнейджърски връзки с инат,правене напук...излизания у нас,у вас и никакви амбиции и планове за бъдещето.Това със сигурност не го очаквам.
Либералност също очаквам,защото аз съм и желая аз да имам същата свобода,която давам.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Еднорозите пренасят болести бре!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
gioiella
Драскач

Мнение от gioiella »

Те моите са болни от незаразни.А за другите ползват предпазни средства :lol:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

гаджето на сестра ми и подари две доберманчета за стотици левове...
И аз искам пък!
la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

доберманчета .. или подаръци за стотици левове :mrgreen:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

gioiella написа:Те моите са болни от незаразни.А за другите ползват предпазни средства :lol:
Къде си слагат кондомите? :alien:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

gioiella написа:Представа си нямам...все очаквам едно,но после се оказва,че не ми харесва и искам друго...ако го получа доста често се оказва,че искам трето.

Разбиране очаквам най-вече що се отнася за характера ми и въображаемия ми свят :) Очаквам ако не лети в облаците като мен,то поне да ме разбира и да не се "старае" да ми убие еднорозите.Но пък и искам да има стабилност и земност,за да ме връща чат пат в реалността и да ми помага да се справям с този свят.
Вече малко попораствам и започвам да не понасям тийнейджърски връзки с инат,правене напук...излизания у нас,у вас и никакви амбиции и планове за бъдещето.Това със сигурност не го очаквам.
Либералност също очаквам,защото аз съм и желая аз да имам същата свобода,която давам.
Снимка?
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

gioiella написа:Представа си нямам...все очаквам едно,но после се оказва,че не ми харесва и искам друго...ако го получа доста често се оказва,че искам трето.

На едно мнение сме, както често се случва :mrgreen: Добавям само и спонтанност.
Изображение
Аватар
gioiella
Драскач

Мнение от gioiella »

Амиии все си мисля,че еднорозите са безполови и вероятно с ротата си правят нещо.Та на рогата според мен е най-логично да си ги слагат.
Иии снимка няма...пък :lol:

И при нас двете мненията винаги съвпадат...спонтанност е добра идея.Аз трябва да призная,че списъкът ми е безкраен,но реших да ви пощадя,а и половината в един момент се оказва,че не ги искам и очаквам.
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Моите са доста противоречиви и се променят във времето.
Като цяло от една връзка очаквам и да ме променя към по-добро (то е взаимен процес, де) и да носи повече позитивини емоции, отколкото обратното. И без това толкова неща те изнервят през останалото време - не бих издържала да се напрягам и в това отношение.
Но най-вече очаквам любов - без нея всичко останало няма да има особено значение.
Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Boleyn написа:Като цяло от една връзка очаквам и да ме променя към по-добро (то е взаимен процес, де)
Сириъсли? Очакваш някой да не е доволен от т'ва, което получава и да се пробва да прави промени?
Т'ва па най-много ме дразни
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

The Stig написа:
Boleyn написа:Като цяло от една връзка очаквам и да ме променя към по-добро (то е взаимен процес, де)
Сириъсли? Очакваш някой да не е доволен от т'ва, което получава и да се пробва да прави промени?
Т'ва па най-много ме дразни
Изобщо не съм искала да кажа това :lol: За коренни промени никой не говори - то е невъзможно така или иначе (или поне на мен не ми се вярва особено). Говоря за постепенен, ненатрапващ се процес. Мога да дам пример със себе си - някои връзки съм станала по-сигурна, уверена и хармонична (което е от изключителна важност поне в моята класация). Ей такива неща, дано сега да е станало по-ясно.
Изображение
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Подкрепям изказването на gioiella.
Ако става дума, то всяка връзка те променя малко или много, към добро или лошо. Неизбежно е, не само по време на връзката, но и дори, когато тя е приключила, по простата причина, че всеки път си вадим изводи и рефлектваме. "Ще престана да правя... ," "ще/няма да позволявам на еди каква си ситуация/част от мен/него да взема връх" и т.н.
Също очаквам нито той да ми е кученце, нито аз на него. Забелязала съм как някои хора са толкова влюбени, дали в половинката, дали във връзката не е особено сигурно, и така невиждащи, че се превръщат в домашни любимци на каишка. Вероятно не е нарочно, но за мен е плашещо.
NO EDGE!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз очаквам дете
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка: