[КСК 2012] История
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] История
Я да се обади другарчето до мен в 65, дето написа 40 страници? 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
Копеле, 40 страници...
проверяващите сигурно реват от смях или от тъга, знам ли.
проверяващите сигурно реват от смях или от тъга, знам ли.
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
И аз бях в 65, голямо шоу беше в тази залаliv написа:Я да се обади другарчето до мен в 65, дето написа 40 страници?
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
-
californialove
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: soul
да се обадим и аз бях в 65 :Д
- chik_chirik
- В началото бе словото
- Специалност: Право
пък аз си мислех, че аз съм луда с моите 22 страници
да са ни живи и здрави хората с по 30-40 - там може и 6.00 да има, дано *слънчице*
аз се усетих късно, че съм обобщила унията твърде много.. така се получава като се пише Калоян за малко над половин час - предполагам ще ме орежат откъм структура... резултатите сигурно ще успеят да ги извадят за седмица-две (зная, че е рано, просто се замислих..)?
аз се усетих късно, че съм обобщила унията твърде много.. така се получава като се пише Калоян за малко над половин час - предполагам ще ме орежат откъм структура... резултатите сигурно ще успеят да ги извадят за седмица-две (зная, че е рано, просто се замислих..)?
- bekss
- В началото бе словото
- Специалност: Право редовно
Темите на Образувателни технологии са доста подробни , Асен и Петър е 10 страници напечатани, на ръка са си 25+ а аз учих и от помагалото на Каймакамова и от там взех допълнителна информация...и то си се събират 30 даже и повече може страници.Dplayer написа:Абе хора, какво толкова написахте та ви излезе 30+ страници ? Да не сте писали и по двете теми? Защото аз в рамките на 30 страници преспокойно мога да напиша 2 теми без да съм изпуснал нищо съществено. Адски любопитно ми е какво сте правили, та ви е излязло толкова :X . Аз за моите 14 страници не съм спирал да пиша за секунда, като накрая дори не ми остана време да си прочета работата, и в момента още ме боли ръката. Супер любопитно ми е как е възможно в рамките на 4 часа да изпишеш толкова много.
Право редовно - I курс, 1-ви поток
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
- liv
- Стенограф
За резултатите някъде четох, че щели да бъдат готови на 3 май. Иначе да, в 65 беше голям цирк. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
preferinta
- В началото бе словото
А кои бяха контролните теми, някой знае ли?
- liv
- Стенограф
Църковни борби.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
Е само 1 ли не са ли 2 контролните теми ?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
^ 1 теглиха ... Иначе, и аз бях в 65, голямо шоу беше ! На няколко пъти много ме израдваха определени кандидат-студенти и квесторите.
-
denislawaa
- В началото бе словото
Май аз съм единствената писала за Раковски
Супер!
Написах 22 страници, можех и още, обаче супер много зациклих по едно време, защото доста се бъркам с темата за Левски и Каравелов, пък ще видим. И двете теми ги знаех, обаче Раковски ми беше по-прясна пък и Средновековието го гледат под лупа, защото всички залагат на него, дано всички имаме високи оценки
Аз бях в зала 210 и при нас също беше забава, установи се, че едно момиче е с устройство и се съблича нещо, проверяваха я и си беше цирк 
Недейте да пишете чак толкоз много.И проверяващите са хора, не им се четат разни романи от по 40-50 страници.Малко, ама качествено трябва. 
- bekss
- В началото бе словото
- Специалност: Право редовно
Накрая какво установиха имаше ли устройство?denislawaa написа:Май аз съм единствената писала за РаковскиСупер!
Написах 22 страници, можех и още, обаче супер много зациклих по едно време, защото доста се бъркам с темата за Левски и Каравелов, пък ще видим. И двете теми ги знаех, обаче Раковски ми беше по-прясна пък и Средновековието го гледат под лупа, защото всички залагат на него, дано всички имаме високи оценки
Аз бях в зала 210 и при нас също беше забава, установи се, че едно момиче е с устройство и се съблича нещо, проверяваха я и си беше цирк
Право редовно - I курс, 1-ви поток
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
така ли аз също бях в 210 зала , не видях да се съблича никой явно е станало след като съм излезнала иначе в 11 и 30 си тръгнах аз и на мен ми и е интересно накрая какво установиха ?denislawaa написа:Май аз съм единствената писала за РаковскиСупер!