Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Re: Шантави сънища
Сънувах, че някакви гангстери си търсят хероина у нас... 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Случайно или не - сънувах хлебарки ...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе хора, аз миналата седмица сънувах, че танцувам с Никълъс Кейдж в репетиция за римейк на "Титаник". А не харесвам ни "Титаник", ни Никълъс Кейдж...
Such a waste... of a perfectly good dream. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Сънувах котка.
Майка ми беше донесла четвърто коте вкъщи.
И беше умалена версия на Майкъл, всъщност беше точно като него, когато го взехме като бебе.
Съседка им търсела дом и придумала майка ми да вземе сиамското коте от котилото.
Аз бях в потрес и изрично заявих на майка ми, че ние 4 котки вкъщи не можем да гледаме
, прекалено много са и трябва да му намерим дом на малкия дребосък. Ама беше толкова сладък, че го гушнах и докато го разглеждах, видях, че има бели петна по лапичките. И си казах, ахаааа, не е чистокръвен значи. Е, аз пък се сещам за едно момиче, което точно такова коте търси, нечистокръвно сиамче с бели петна... я да й се обадя...
Хубавото на цялото нещо е, че явно проявявам здрав разум дори и насън
Майка ми беше донесла четвърто коте вкъщи.
И беше умалена версия на Майкъл, всъщност беше точно като него, когато го взехме като бебе.
Съседка им търсела дом и придумала майка ми да вземе сиамското коте от котилото.
Аз бях в потрес и изрично заявих на майка ми, че ние 4 котки вкъщи не можем да гледаме
Хубавото на цялото нещо е, че явно проявявам здрав разум дори и насън
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Снощи сънувах, че се качвам на метрото и като слизам уж на Ректората, се оказва, че съм слезнал на Гьолечица. Аз не обичам планината и тръгнах да се връщам, но не мога да намеря метростанцията. На всичко отгоре почват да ме викат и забелязвам, че са няколко приятели и приятелки сред празни пластмасови бирени бутилки, а е сред зима. Потресох се от всичко и започнах да си търся телефона, за да викам такси за вкъщи. От централата ми казаха, че таксито било влак и имало закъснение от час и 15 минути, защото идвало от Варна... Питаха ме имам ли билет и като им обясних, че нямам, ми казаха, че тогава влакът въобще няма да идва, а ще го пренасочат през Карлово. В това време заваля як сняг, а аз тръгнах да се връщам пеша и стигнах до Говедарци. Там се събудих... 
Into the endless we ride... 
Сънувах всички девойки с които съм бил... егати кошмара
The more you want, the easier you are to exploit
Нямам идея какво сънувам последните дни, но възглавницата ми всяка сутрин е някъде из стаята.. 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Аз сънувах, че работя в министерство (явно вдъхновено от скорошния ми стаж) и дойде една колежка и ми поиска някаква услуга, свързана с документация, ама не помня точно каква. Каза ми, че ако й свърша това, може да ме направи "Мис България", защото имала много силни връзки в журито
Каза ми да си помисля и излезе. Аз поумувах малко и като си представих, че трябва да се фръцкам пред някакви хора по бански и да се усмихвам тъпо, да се мъча на токчета и т.н. реших, че няма да я бъде тая 
I wanna fall from the stars straight into your arms
кошмари напоследък само..
в един такъв: малко злобно човече в жълт тренч с неустановен пол ме преследваше да ме бие, щото не съм харесвала Николета Лозанова..
в един такъв: малко злобно човече в жълт тренч с неустановен пол ме преследваше да ме бие, щото не съм харесвала Николета Лозанова..
la douleur exquise
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Миналите две нощи сънувах доста ненормални неща
Първо,оня ден сънувах,че сестра ми има..хммм..мъжки атрибут и двете много задълбочено разисквахме дали всички жени се сдобиват с такова след раждане.
Миналата нощ сънувах двама познати с мен в едно легло.В крайна сметка нищо не правихме(в смисъл по-сериозно и...същинско),но все пак имаше разни неща и още ми е отвратително
Първо,оня ден сънувах,че сестра ми има..хммм..мъжки атрибут и двете много задълбочено разисквахме дали всички жени се сдобиват с такова след раждане.
Миналата нощ сънувах двама познати с мен в едно легло.В крайна сметка нищо не правихме(в смисъл по-сериозно и...същинско),но все пак имаше разни неща и още ми е отвратително
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз сънувах, че след 5ти курс, като се прибирам в Бургас (а.к.а. единствения български град), ми казват, че са въвели 6ти курс... и ме пратиха да уча още 1 година, против волята ми...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аааа.. дано не, че и у форума ще висиш година отгоре..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
О, докато не ме уволнят като преподавател от Су, няма мърдане...FloWersOfEviL написа:Аааа.. дано не, че и у форума ще висиш година отгоре..
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...