[КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
adininova
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Мнение от adininova »

Има ли някой от вас,който ще ходи на изпит по немски? :)
Stotii
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

andreana_ написа:^ 44% от всички географи имат двойки, не само от момичетата :P и аз го прочетох това в някаква статия.
Павки е 18ти от грубо 100момчета на изпит с оценка 3.75. Ако хипотетично още 22 момчета имат повече от 3ка, ще рече че останалите 60 са с 2ки. Това е 60% от момчетата и 20% от общия брой. От там следва, че останалите 24% са момичета = 72 момичета с двойки. И все пак 132 човека от 300 с двойки не е особено добре... Говори лошо са поколението кандидатстващи, но все пак е добре за нас тъй като приема ще е по-лесен и занижен.
Аватар
andreana_
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи

Мнение от andreana_ »

Прав си от една страна... Приема ще е по лесен за нас, ама малко ще ме е яд, защото аз ще съм се скъсала да уча, а пък влизам наравно с някой, който не си е направил труда нищо да погледне :) Ама какво да се прави... Иначе аз гледам да не се успокоявам, че ще е чак толкова лесен приема, тъй като това, че сега има много двойки не означава, че и на редовния изпит ще е така :roll:
Stotii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

Аз искам да влеза това, което ми харесва и да си го уча, пък ако ще и всичките ми колеги да са влезнали с тройки. :)
Аватар
andreana_
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от andreana_ »

Да, прав си:)
bacatapk
В началото бе словото

Мнение от bacatapk »

Орязали са-да! Имам няколко въпросчета да ги питам на 24 и 25 :)
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

bacatapk написа:Орязали са-да! Имам няколко въпросчета да ги питам на 24 и 25 :)

А ти колко имаш? :)
bacatapk
В началото бе словото

Мнение от bacatapk »

3,5 :D Да се надяваме на повече на редовната сесия :cheers:
angelovaaa
В началото бе словото

Мнение от angelovaaa »

някой утре ще ходи ли да ви вижда работата?
Аватар
MonySim
В началото бе словото
Специалност: Геология

Мнение от MonySim »

Отидох и си я видях, нямах никакви грешки, само "пропуски". Начи, хора, кълцали са ни като кисели краставички.
А иначе статистиката за 44% я видях една приятелка, която има двойка като си провери оценката и отстрани имаше статистика колко имат същата оценка :)
Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän...
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

Значи, аз ходих, видях си я и рецензията беше точно 3 реда гласящи: Има пропуски. Неточни понятия. Непоследователно изказване. Аз пропуски не видях ! "Мацката", която обясняваше ми задава въпроси: Това къде е, онова къде е?!? И аз съответно си и показах всичко. Неточни понятия имам само едно в цялата работа. А непоследователното изказване се състои в това, че първо съм писал за реките. След това съм писал за езерата, а после следват речните отточни области. И въпреки това не мисля, че е Big Deal !!! А обясняващата лейди на всичкото отгоре ми казва: Аз ако го бях проверявала нямаше да ти пиша толкова. Щях 3,25 да ти пиша. Много ти е 3,75... При което, на мен ми идваше да я заритам и да и скачам по главата... иии така общо взето, не крилата, а краката са ни орязали.. :shaking2:
Stotii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

Колкото повече чета как са ви рязали, толкова повече си мисля, че 4.34 трябва да ми свърши работа :D :D :D
Аватар
MonySim
В началото бе словото
Специалност: Геология

Мнение от MonySim »

pavkii написа:Значи, аз ходих, видях си я и рецензията беше точно 3 реда гласящи: Има пропуски. Неточни понятия. Непоследователно изказване. Аз пропуски не видях ! "Мацката", която обясняваше ми задава въпроси: Това къде е, онова къде е?!? И аз съответно си и показах всичко. Неточни понятия имам само едно в цялата работа. А непоследователното изказване се състои в това, че първо съм писал за реките. След това съм писал за езерата, а после следват речните отточни области. И въпреки това не мисля, че е Big Deal !!! А обясняващата лейди на всичкото отгоре ми казва: Аз ако го бях проверявала нямаше да ти пиша толкова. Щях 3,25 да ти пиша. Много ти е 3,75... При което, на мен ми идваше да я заритам и да и скачам по главата... иии така общо взето, не крилата, а краката са ни орязали.. :shaking2:
Да, тя и на мен се опита да ми внуши, че нищо не разбирам...при мен същата работа с пропуските. Някви невнятни неща се случват с тва проверяване..
Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän...
Stotii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Stotii »

Туристи, къде сте?? Тука темата ни нещо ми се струва сред най-неактивните :)) ,,, докъде стигнахте с темите, учите ли още, на какъв език ще се явявате и откъде учите за него, за матури готвите ли се... разбъбрете се :P :))
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

Положението е ситуация... лично при мен се получава леко неприятна ситуацията. Мислех си, че редовният изпит е на 17.07 а не на 17.06 .. до днес. Когато разбрах всичко в мен бешее.... :pale: :bounce: :shaking2: :pukeright: .. и сега се чудя за матури ли да уча, за изпит ли да уча. И като добавим, че личният ми бал с роднини и приятели е на 16.06 (един ден преди изпита), какафонията е пълна. Но ще трябва да се оправя някак.. :rr: Вие как сте с темите?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”