Teмата за славянската писменост на влиза в конспекта. В темата за Симеон има точка за дейността на учениците на Кирил и Методий в България.SAB-f написа:Здравейте пак, а на мен не ми стана ясно може ли да дадат темата за Славянската писменост отделно?
[КСК 2012] История
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: [КСК 2012] История
-
denislawaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Да попитам, в моята тема за Априлското въстание, журналистът на в-к "Дейли нюз" - Макгахан ли е, в смисъл правилно ли е написано? И титлата "хан", моята госпожа по история ми каза, че е по-добре да пиша "кан" ? Има ли някакво значение?
Името е правилно написана, а относно бг управленческа титла- май хан е по-добрият вариант, но нека и друг се изкаже по този въпрос
-
alminatora
- В началото бе словото
denislawa, госпожата ти по история май-май не ги разбира много тия неща.
първо с името на Раковски, сега и с това
няма значение дали пишеш хан или кан, стига до края на темата да използваш едно и също наименование
а пълното име на американския журналист е Джануариус Алойсиъс Макгахан (Januarius Aloysius MacGahan)
първо с името на Раковски, сега и с това
няма значение дали пишеш хан или кан, стига до края на темата да използваш едно и също наименование
а пълното име на американския журналист е Джануариус Алойсиъс Макгахан (Januarius Aloysius MacGahan)
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Е, утре е големият ден ! Ако някой от 292 (май там бях хД, стаята със 100-те души) да заповяда :Д !
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
близо сме 1 до друг аз съм 252 :Д
п.п. Усещам някво затишие преди буря
Утре ще се изпишат още 2-3 страници в тази тема ми се струва
Аз лично чакам утрешния ден от 2 седмици

п.п. Усещам някво затишие преди буря
Аз лично чакам утрешния ден от 2 седмици
-
dilyanaa
- В началото бе словото
А някой може ли да ми обясни къде е 243 зала в Северно крило?
не знам за вас, но аз лично съм на прага на нервна криза. имам чувството, че нищо не знам...
п.с-не се притеснявайте за залите. отидете си спокойно в 8 часа и ще имате предостатъчно време, за да намерите стаята си, също така ще има предостатъчно хора, които любезно или не дотам, според зависи=Р ще ви опътят
п.с-не се притеснявайте за залите. отидете си спокойно в 8 часа и ще имате предостатъчно време, за да намерите стаята си, също така ще има предостатъчно хора, които любезно или не дотам, според зависи=Р ще ви опътят
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
хех спокойно ! сега смяташ , че не знаеш нищо , защото мислиш за всички теми едновременно . По добре се отпусни , излез пийни 1 кафенце с някой и не мисли за изпита ! Утре след като кажат темата ще видиш , че като си избереш тема по която да пишеш веднага ще изникне цялата ти тема в съзнанието . Може да е банално - но е такаseduction написа:не знам за вас, но аз лично съм на прага на нервна криза. имам чувството, че нищо не знам...
-
anesthesia
- В началото бе словото
- Курс: първи
seduction, и при мен е подобно положението. В момента съм в предизпитна треска. Но все пак утре е предварителният и ако не се справим успешно, има и редовен. А до редовния има цели три месеца, през които можем да усъвършенстваме знанията си и да наваксаме пропуските. Така че няма място за паника. 
-
dilyanaa
- В началото бе словото
А аз си мислех, че съм единствената притеснена..
-
preferinta
- В началото бе словото
Успех на всички : ) Спокойствие и само спокойствие! И все пак... да внимават тези, които ще теглят темите 
-
denislawaa
- В началото бе словото
alminatora, нещо се бъркаш, аз нищо не съм питала за Раковски 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Влизаш през централния вход откъм братята и веднага тръгваш по коридора вляво. В края на коридора има стълбище, качваш се на втория етаж и пак тръгваш по коридора вляво, третата аудитория май се пада, първата е 241а, последната в коридора е 246, значи 243 трябва да е накъде посредата, май е на ГГФ. Но споко, на входа охраната упътва за всяка аудитория накъде да се ходи.dilyanaa написа:А някой може ли да ми обясни къде е 243 зала в Северно крило?
Успех утре на всички
Успех на всички! Дано се падне тема, която всички знаем добре