Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
николай гео
В началото бе словото
Специалност: география
Курс: първи

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2

Мнение от николай гео »

Scorpion написа:До защита :D
Благодаря :)
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Някой знае ли по default какви са потребителското име и паролата за системата,в която можем да си плащаме наемите за общежитието онлайн? http://89.190.201.229/index.php

Съквартирантът ми ми беше казал,как се образуват,но не помня.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Регистрацията в системата се извършва като натиснете бутон "Регистрация" и въведете Вашето ЕГН,e-mail и факултетен номер. След попълване на данните ще получите известие на посочения от Вас e-mail с потребителско име и парола за достъп към Вашите сметки.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Здравейте! Искам да ви попитам нещо важно. До кой срок трябва да се изнесем след сесията? А ако искам да си запазя стаята за през лятото - кога мога да направя това - след сесията ли или по-рано и как? Може ли след като си запазя стаята, мога ли да плащам наема си и консумативите по банков път, не чрез дадените карти?
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Всъщност, извинявам се,ч ев и задавам този въпрос, но нищо не разбирам. Вярно ли е, че като си запазиш стаята за през лятото, когато кандидатстваш есента за общежитие ще те настанят в същата стая? Или в самата молба за кандиатстване на есен ще има тази точка? ако пък е така, тогава има ли смисъл да се запазва, но пък багажа само трябва да го разнасяме от едно място на друго и обратно. Извинявам се,ч е така ви питам, но съм първи курс и съквартирантките ми не си спомнят как е било при тях.
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Aneto написа:Всъщност, извинявам се,ч ев и задавам този въпрос, но нищо не разбирам. Вярно ли е, че като си запазиш стаята за през лятото, когато кандидатстваш есента за общежитие ще те настанят в същата стая? Или в самата молба за кандиатстване на есен ще има тази точка? ако пък е така, тогава има ли смисъл да се запазва, но пък багажа само трябва да го разнасяме от едно място на друго и обратно. Извинявам се,ч е така ви питам, но съм първи курс и съквартирантките ми не си спомнят как е било при тях.
Когато попълваш онлайн-формулярът за кандидатстване за общежитие ИМА ТАКАВА ОПЦИЯ за ЗАПАЗВАНЕ НА СТАЯТА,но по моите наблюдения(всичките ми приятели,които са пробвали да си запазят по този начин стаята и да останат със същите съквартиранти в нея (ПОНЕЖЕ ИМА И ОПЦИЯ ЗА ИЗБИРАНЕ НА СЪКВАРТИРАНТИ) ,около 10тина човека не успяха,също и при чакането по опашките установих,че има и множество други,които са ги разместили въпреки,че са отбелязали,че искат да са заедно) това не се случва.Единственият сигурен начин е да си пазиш стаята за през лятото,заедно с твоите съквартиранти.Всичко друго са просто формалности.Гледат да изкопчат пара и за през лятото,това е цялата идея на СБО.
Другото нещо е ,че от 2 години вече първо настаняват първокурсниците,а не както беше преди-първо от 2ри курс нагоре и чак след това първокурсниците.По тоя начин има огромна вероятност да натикат първокурсници в твоята стая!
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

а това запазване за през лятото как и кога става?по кое време?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

В края на юни, началото на юли ще обявят срок, в които се попълва една декларация, че искаш да останеш лятото.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

а може ли да се плща по банков път здаълженията, тъй като може примерон да не си в София за лятото, а да си си запазил стаята и да нямаш определените карти за да плащаш по интернет?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Мисля, че не, но може да си предплатиш наемите. А за разходите ще трябва някой да ти ги плаща.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

А кога принципно , в какъв срок се напуска общежитието? Аз разбрах,ч е след сесията, но каклко дин след нея?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Обикновено някъде до 20.07 трябва да напуснеш. Отново го обявяват някъде в общежитието, като наближи.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Вчера попитах домакинката на моето общежитие и тя ми каза, че сме били настанени до 31 август. Да не би да има някакви промени?
Аватар
abrr
В началото бе словото

Мнение от abrr »

Има ли някакви правила относно колелата в общежитията? Вложил съм някой лев в моето и не искам да го оставям на стойките при портиера, тъй че мисля да стои на терасата. А също дали е позволено да се закачи нещо такова на стената? Знам, че е най-добре да се попита домакинката, но първо, в момента не съм в Студенстски град, и второ, искам да се информирам предварително, доколкото е възможно, преди да се хвърля на алигаторите :)
gerchooo
В началото бе словото

Мнение от gerchooo »

Имам проблем с плащането по интернет пише ми,че не може да извърша плащане към тази институция или нещо от сорта.До сега не е имало проблем та дали е само при мен или при всички :?:
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”