6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: 6 неща, които не знаеш за мен :)
1.Малко съм вманиачена по животните. Често се усещам, че им се радвам доста повече, отколкото на хората.
2.Опитвам се да си разтълкувам сънищата, имам някаква мания, че някои от тях може реално да предвиждат бъдещи събития.
3.Много обичам палачинки.
4.Обичам да си измислям постоянно нови хобита, лесно губя интерес понякога.
5.Изпитвам страх от смъртта. Особено мисълта да загубя някой близък ме ужасява, сякаш дори повече от мисълта за моята собствена смърт.
6.Исках да кандидатствам в НАТФИЗ, но така и не го направих
2.Опитвам се да си разтълкувам сънищата, имам някаква мания, че някои от тях може реално да предвиждат бъдещи събития.
3.Много обичам палачинки.
4.Обичам да си измислям постоянно нови хобита, лесно губя интерес понякога.
5.Изпитвам страх от смъртта. Особено мисълта да загубя някой близък ме ужасява, сякаш дори повече от мисълта за моята собствена смърт.
6.Исках да кандидатствам в НАТФИЗ, но така и не го направих
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Скучно ми е...тъй,че пак
1.Непрекъснато имам някакви любовни терзания и дилеми.Ако случайно нямам не се чувствам добре
2.Имам 3 шкафа с всички броеве(+ специални издания) на Космополитън.Не го чета,но не мога да спра да.го купувам.
3.Пристрастена съм към Симс 2.Манията ми е достигнала мащабни размери,дори правя скинове за разни сайтове.
4.На 2 април се сдобих с племенник....нах нах.
5.Срам ме е да чета списания от рода на Блясък,Хай Клуб...Стори.Не ги купувам,но ако случайно се сдобия не бих ги чела пред хората
6.Мразя Миш-маш,кола,солети и месо.
1.Непрекъснато имам някакви любовни терзания и дилеми.Ако случайно нямам не се чувствам добре
2.Имам 3 шкафа с всички броеве(+ специални издания) на Космополитън.Не го чета,но не мога да спра да.го купувам.
3.Пристрастена съм към Симс 2.Манията ми е достигнала мащабни размери,дори правя скинове за разни сайтове.
4.На 2 април се сдобих с племенник....нах нах.
5.Срам ме е да чета списания от рода на Блясък,Хай Клуб...Стори.Не ги купувам,но ако случайно се сдобия не бих ги чела пред хората
6.Мразя Миш-маш,кола,солети и месо.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
1. На 15 исках да напусна училище и да постъпя в манастир (но под 16 е нужно разрешително от родител, а майка ми не го подписа, разбира се) - тази идея не ме напусна поне няколко месеца.
2. Между 16 и 17 си мечтаех да изживея бурна любовна история с художник - не с кого да е, а именно художник!
3. На 18 исках да имам собствен бардак (още го обмислям).
4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама
5. Не харесвам моловете.
6. През известен период от време се вманиачавам по известен човек, който отдавна е починал.
2. Между 16 и 17 си мечтаех да изживея бурна любовна история с художник - не с кого да е, а именно художник!
3. На 18 исках да имам собствен бардак (още го обмислям).
4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама
5. Не харесвам моловете.
6. През известен период от време се вманиачавам по известен човек, който отдавна е починал.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Хах, аз пък ги събирам две по две, за да видя, дали има шанс да се получи равен сборBoleyn написа: 4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама![]()
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
+1ники написа: Хах, аз пък ги събирам две по две, за да видя, дали има шанс да се получи равен сборПостоянно го правя.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък ги броя на пръсти, за да видя дали са кратни на 5.ники написа:Хах, аз пък ги събирам две по две, за да видя, дали има шанс да се получи равен сборBoleyn написа: 4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама![]()
Постоянно го правя.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
1. в основното училище имах един съученик със Даун, който, като ни наказваха да си четем урока, вместо да го чете, броеше буквичките..
la douleur exquise
1) -3.5 диоптъра... като къртица съм
много е зле положението
2) не обичам маслини
3) ходил съм на форумна среща през 2006... тогава още не им викаха "Форумни срещи" и не бяха пред ректората
4) всяка зима от както се помня ходя на село да помагам да... "гътнем прасчо"
суджуци-суджуци...
5) пробвал съм да пиша стихотворения и разкази... но не ми се ще да ги показвам на хора
6) много ме кефят остроумни хора
2) не обичам маслини
3) ходил съм на форумна среща през 2006... тогава още не им викаха "Форумни срещи" и не бяха пред ректората
4) всяка зима от както се помня ходя на село да помагам да... "гътнем прасчо"
5) пробвал съм да пиша стихотворения и разкази... но не ми се ще да ги показвам на хора
6) много ме кефят остроумни хора
한류
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
slighter написа: 3) ходил съм на форумна среща през 2006... тогава още не им викаха "Форумни срещи" и не бяха пред ректората![]()
Що не те помня и как им викаха![]()
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Как че не бяха пред ректората. Пред ректората бяха. Поне есента на 2006-а. Е, освен тия дето бяха у Ива.Плазмодий написа:Що не те помня и как им викахаslighter написа: 3) ходил съм на форумна среща през 2006... тогава още не им викаха "Форумни срещи" и не бяха пред ректората![]()
Peace is a lie. There is only passion.
Дa, да, прави сте, сега си спомням... че имаше и на ректората (даже съм ходил).
(това горе, за което съм се сетил е било някакво локално събиране на живущите в 42-ри
). Ехх... старост-нерадост
така става като не си пие гинко-билобата човек 
한류
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И с гинко-билобата пак може да не ти се получат нещата. Една приятелка на леля ми си я беше купила за по-добра памет и постоянно забравяше да я пие.
Айде стига толкова с офтопика
Айде стига толкова с офтопика
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Хихи, още някой си отглежда обсесивно-компулсивно разстройствоBoleyn написа: 4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама![]()
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз пък си смятам на ум, колко килограма тежат жените, с които се разминаваме. Даже имаме игра с колегите, като мине някоя покрай нас, всеки да казва число...
Също така виждам 3,14 навсякъде...
Все още използвам питагоровта теорема, въпреки, че науката напредна ужасно много...
През няколко дни решавам логически задачи, просто за тренинг...
Наскоро се опитах да изведа сам формулата за лице на трапец... и май я докарах до съвършен вид
те тава е...
Също така виждам 3,14 навсякъде...
Все още използвам питагоровта теорема, въпреки, че науката напредна ужасно много...
През няколко дни решавам логически задачи, просто за тренинг...
Наскоро се опитах да изведа сам формулата за лице на трапец... и май я докарах до съвършен вид
те тава е...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Чела ли си разказа на Стивън Кинг - "Н." ?Ер Малка написа:Хихи, още някой си отглежда обсесивно-компулсивно разстройствоBoleyn написа: 4. Постоянно събирам числа от регистрационни номера, за да разбера дали ще се получи четно или не...същото е и с надписи от табели - съединявам буквичките и ми е тъпо, ако някоя остане сама![]()
Може да си направим клубче. ;D
![]()
![]()