Здравейте!
От доста време следя темата, но все си мислех, че няма за какво да ви пиша.... Настоящият момент не е по-различен, но повече от час чета блоговете на студенти от специалността, та реших, че ще е учтиво да се представя

Името ми няма значение, защото то няма да ви говори нищо, затова мисля да изброя няколко свои интереси.
Обичам книгите, четенето, превеждането на разни(художествени,научни и др.) текстове, чуждите езици и поезията. Любими автори много, но може би по-постоянните(if you know what I mean) са Стивън Кинг, Джон Толкин, Маркъс Зюсак, Рей Бредбъри, Димитър Димов, Едгар Алан По.
Занимавам се със спорт от доста време, като съм тренирал почти всеки по-известен спорт, а ако не тренирал, то поне 'пробвал'.
Обичам природата, както и ерудираните хора, но и с глупавите успявам да се 'синхронизирам', когато е нужно.
На пробния изпит изкарах 4-ка, което никак не ме удовлетвори, но пък и отидох на него, като си мислех, че съм нещо повече от другите. Последното е нещо, което много мразя да срещам у хората, а след изпита осъзнах, че и аз го притежавам. До редовния има време, така че ще се постарая да изгладя, каквото е нужно.
Това е от мен, надявам се догодина да съм член на колектива "Книгоиздаване" 2012-2016(нали така се води?) и да намеря повече лъчезарни и терзаещи се личности, с които да дерзаем из дебрите на екзистенциалните, общочовешки въпроси