Игра с ръка на Пепе нямаше, видя се на повторението. През първото полувреме, малко преди гола на Рибери, отново той беше задържан в наказателното поле. Видя се, че Рамос го държи за фланелката, но не знам дали го е дърпал, за да се отсъди дузпа. А вторaта претенция на Байерн, която намирам за напълно основателна, беше приклещването на Гомес от двама-трима в бяло, които го тръшнаха.camel написа:Имало е и втора дузпа? Според мен нямаше и 10 процентова дузпа ако говориш за падането на Гомес, след като топката му беше избита от краката 5 секунди преди той да падне....или пък да не говоря за СМЕШНОТО искане за дузпа, когато един бял изби топката в друг бял и дори тя да се беше ударила в ръката на другия (щото в действителност дори не докосна ръката му) бял не знам кой съдия (освен Наско Узунов) би свирил дузпа за това абсурдно нещо, още повече на полуфинал на ШЛ.....![]()
Шампионска лига 2011/2012
Модератори: ники, Methuselah
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Re: Шампионска лига 2011/2012
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Тръшнаха го след като му избиха топката на 5 метра от тялото и той вече нямаше как да играе с нея. Айде, стига...това да не е балет. За всяко бутане дузпа.... 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- menina.do.mar
- Плиний Стари
За мен дузпа имаше и толкова. Ако ще говорим за измислени дузпи, пусни си втората на Барса срещу Милан.
И за пореден път грубиянски прояви от страна на играчи на Реал. Пълни простаци - като не могат да бият, почват да ритат и да помиярстват. Ако може и Челси да подхлъзне ония другите неприятни типове утре, ще съм много доволна.
И за пореден път грубиянски прояви от страна на играчи на Реал. Пълни простаци - като не могат да бият, почват да ритат и да помиярстват. Ако може и Челси да подхлъзне ония другите неприятни типове утре, ще съм много доволна.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Мауриньо ме подразни мене - при тази защита на немците да изкара Йозил и да пусне Марсело, и да изкара Ди Мария и да пусне Гранеро, вместо да вкара Кака... Явно неговата тактика е била - вкарваме гол на чужд терен, па после квото ще да става... Затова и играчите на Реал играха като дървари, просеха си картони, учудвам се, че не останаха с 9 души накрая...
Но 2-1 е добър резултат за Реал. Те направиха и 1-1 в Москва и продължиха напред, а тогава дори не ги чакаше Барса след няколко дни. Но според мене 2-1 си беше резултат и ако бяха играли без Кака, Роналдо, Йозил и дори Касияс - да ги пазят за Класическото...
Все пак още съм на мнение, че финалът ще е най-интересен ако е Челси-Реал... ако не се лъжа - никога не са играли, Челси като беше по-слаб не стигаше до ШЛ, а като се засилиха, Реал не стигаше далеч...
Но 2-1 е добър резултат за Реал. Те направиха и 1-1 в Москва и продължиха напред, а тогава дори не ги чакаше Барса след няколко дни. Но според мене 2-1 си беше резултат и ако бяха играли без Кака, Роналдо, Йозил и дори Касияс - да ги пазят за Класическото...
Все пак още съм на мнение, че финалът ще е най-интересен ако е Челси-Реал... ако не се лъжа - никога не са играли, Челси като беше по-слаб не стигаше до ШЛ, а като се засилиха, Реал не стигаше далеч...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Байерн на момент направо направиха смешни Реал. Едно положение за Реал цял мач. Супер груба игра, чак злобна. Особено там Рамос, дето изрита с всичка сила топката в гърдите на Гомес си беше чиста злоба. Дузпата срещу Рибери можеше да бъде отсъдена, ама и той бая си преигра. Срещу Гомес беше нарисувана направо. Да Рамос игра с топката, ама Коинтрао, или който там беше, просто си свали Гомес на земята.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Доволна.menina.do.mar написа:Ако може и Челси да подхлъзне ония другите неприятни типове утре, ще съм много доволна.
Нека видят каталунците и феновете им какво е късметът да ти обърне гръб и съдията да свири справедливо.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз не съм особено доволна, щото от това каре на полуфиналите викам за Барса, но то е нормално, като се има предвид, че в другия полуфинал са двата ми най-омразни отбора за всички времена... Но пък и резултатът не е твърде лош за Меси и компания - лошо ще бъде, ако Челси се бранят така и в реванша, щото играта на Барса отива по дяволите и ще трябва да чакат грешка в защита, а това е изнервящо и накрая може да сбъркат и те, което вече би било фатално.
Каквото ще да става, ми е почти все тая - но ако Байерн издухат супата и в ШЛ, ще съм много щастлива. Колко време хората около мен се чудеха на любовта ми към Дортмунд, ама сега: "А, ти вярно, че май беше фен, нали не бъркам?" И колко новоизлюпени фенове се навъдиха... Както и да е, де - но ако Байерн получи втори урок в рамките на две години все от моя отбор, ще ми е мноооого гот. Шамарчетата по самочувствието могат да бъдат и полезни.
Обаче все пак ще си стискам палци за Барса, макар и да нямат нужда, че напоследък все са с човек повече.
Каквото ще да става, ми е почти все тая - но ако Байерн издухат супата и в ШЛ, ще съм много щастлива. Колко време хората около мен се чудеха на любовта ми към Дортмунд, ама сега: "А, ти вярно, че май беше фен, нали не бъркам?" И колко новоизлюпени фенове се навъдиха... Както и да е, де - но ако Байерн получи втори урок в рамките на две години все от моя отбор, ще ми е мноооого гот. Шамарчетата по самочувствието могат да бъдат и полезни.
Обаче все пак ще си стискам палци за Барса, макар и да нямат нужда, че напоследък все са с човек повече.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Преди две години Челси играха по същия начин срещу Барса, но те са английски дървета, но повечето им футболисти са дървета, така че е нормално да играят така срещу доста по-силен отбор от тях. Но късметът им предполагам трябва да свърши на реванша. Дори с 9 полеви играчи в наказателното поле плюс Дрогба в полукръга на на наказателното Барса направи прекалено много положения - 2 греди и още 2-3 перфектни ситуации.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Този мач беше пълна излагация за Барса, въпреки многото шансове да вкарат. (2те ударени греди бяха просто...катастрофа) Меси, според мен, беше пълно дърво, на два-три пъти му подаде някой и той се размърда. Единствено към края на второто полувреме се ядоса и повали 4ма, но така или иначе пак нищо не направи.
Фабрегас игра прекалено страхливо, пък имаше отлични възможности за гол. Абе, изобщо целият отбор беше за мен прекалено флегматичен и може би не оцениха правилно способностите на противниците.
Иначе наистина огромо браво на Челси, беше интересна игра, само дето можеха да вкарат и повече голове
Иначе наистина огромо браво на Челси, беше интересна игра, само дето можеха да вкарат и повече голове
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
---
То не може всеки мач и всяка атака да минава половината отбор. Само извънземен може да маневрира между толкова гъста защита. Както написах - при всяка атака на Барса, Челси беше с девет полеви футболисти в или на 2-3 метра около наказателното.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Имах предвид, че не беше на точно място през по-голямата част. Обикновено си стоеше в едната половина на терена и само гледаше какво става. Алвеш и Пуйол тичаха из цялото поле само и само да отмъкнат топката, такова нещо при Меси не видях.
И все пак написах в предния пост, че това е мое мнение, друго нещо е, естествено, дали наистина е било така или не.
И все пак написах в предния пост, че това е мое мнение, друго нещо е, естествено, дали наистина е било така или не.
Тъжните момичета не получават рози
---
---
Няма друг начин да отстраниш тази Барса и в Челси да си научили урока перфектно, както Интер преди 2 години.Judas написа:Челси беше с девет полеви футболисти в или на 2-3 метра около наказателното.

Не съм и твърдял противното
Много малко отбори са надигравали Барса в последните години ... Арсенал, Реал и още някои единични случаи. Но е абсурд да се надиграваш с тях и да спечелиш в директни елиминации и в двата мача ...
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Който тръгва да се надиграва с Барса, акъл няма. Челси били играли грозно снощи... Няма такива филми. На мен пък ми беше красиво да наблюдавам как каталунците се напъват, но без успех срещу лондонското опълчение.