[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
Еми пак добре, само около седмица още ще сме в невидение :Д,
- smile_giirl
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско Управление с Английски език
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: smile.giirl
Ейй на географията им излязаха резултатите преди малко пък те нали бяха след нас...значи след ваканцията най- късно чакаме май май резултати и като гледам как са ги орязали и журналисти и географи.......математици стягайте се от сега
:D
Just smile back ! =)
-
wartus
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ужас как в изложих... заради тъпи грешки ще имам 4.5.... дано темата през юли не е трудна... защото ако сега има много 6тици... юли месец и 3 няма да може да вържа
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Няма как да ви орежат...или решаваш задачата,или не.Разбира се,трябва да опишеш задачата,но това са бели кахъри.smile_giirl написа:Ейй на географията им излязаха резултатите преди малко пък те нали бяха след нас...значи след ваканцията най- късно чакаме май май резултати и като гледам как са ги орязали и журналисти и географи.......математици стягайте се от сега:D
- smile_giirl
- В началото бе словото
ше видим...ама след ваканцията явноrallie написа:Няма как да ви орежат...или решаваш задачата,или не.Разбира се,трябва да опишеш задачата,но това са бели кахъри.smile_giirl написа:Ейй на географията им излязаха резултатите преди малко пък те нали бяха след нас...значи след ваканцията най- късно чакаме май май резултати и като гледам как са ги орязали и журналисти и географи.......математици стягайте се от сега:D
Just smile back ! =)
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Много правилно. После става "малко" гадно, когато видиш оценка, различна от твоите представи. И в повечето случаи това, което очакваш, няма нищо общо с реалната оценка... Класната ми казваше: "Щом учениците кажат, че изпитът или олимпиадата са били лесни, значи оценките ще са ниски!"thegirl написа:Не е хубаво да си правите сметки "Аз очаквам...", тъй като много зависи и по какъв начин сте ги описали, а не само дали сте получили същите отговори.
По закон оценките трябва да излязат след 10 дни, но университетите са автономни и правят каквото си искат. Аз чаках 3 седмици за резултатите от предварителния по журналистика. Така че въоръжете се с търпение.marteen написа:Аз чух (от достоверен източник) , че резултатите би трябвало да излезнат до 10 работни дни
Доколкото за трудността на изпита ... не можем да се оплачем , в сравнение с предни години е доста по-лесен . Но както много хора и аз не се справих според очакванията ми ... имам малки елементарни грешки ( надявам се да не ми вземат много точки) Пък за 4та задача с равнобедрения триъгълник , по неясна за мен причина не успях да я реша , въпреки че й отделих 1 час
. Като гледам коментарите , всички очаквате някакви оценки , а аз очаквам чудо !
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
- smile_giirl
- В началото бе словото
Ем да ама примерно на Географията им излязаха резултатите за 3 дена а правихме на един и същ ден и да знам че сме 5 пъти повече ама все пак
:):)
Just smile back ! =)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Все пак това е математика, не се проверява толкова лесно. Не е някакъв текст, който четеш и оценяваш. А и има значение това, че са повече явилите се.
П.П. @smile_giirl в българския има препинателни знаци!!!
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- smile_giirl
- В началото бе словото
thegirl написа:Все пак това е математика, не се проверява толкова лесно. Не е някакъв текст, който четеш и оценяваш. А и има значение това, че са повече явилите се.
Знам, че има препинателни знаци. Просто съм си изградила неправилния навик да не ги използвам особено много в интернет. Благодаря за критиката и от сега нататък ще почна да ги използвам по-често, обещавам! =)
Just smile back ! =)
Абе, че има начин как да ни орежат има, просто да се надяваме, че ще са по-либерални 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Като влезеш, ще разбереш какво е това да те орежат... Има си точти и ясни критерии, по които те оценят на приемния изпит. Нито повече, нито по-малко...EHChris написа:Абе, че има начин как да ни орежат има, просто да се надяваме, че ще са по-либерални
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Според мен думата "либерални" отдавна е загубила значението си в света ни. Всичко е по преценка на проверяващия. И тук се размива представата, която ни създаваха гимназиалните преподаватели, че математиката е точна наука - или я решаваш, или не. Уви, вече ти показаха, че това не е вярно.EHChris написа:Абе, че има начин как да ни орежат има, просто да се надяваме, че ще са по-либерални
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
- Алехандро Ходоровски
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Не е точно така...SevenDayS написа:Според мен думата "либерални" отдавна е загубила значението си в света ни. Всичко е по преценка на проверяващия. И тук се размива представата, която ни създаваха гимназиалните преподаватели, че математиката е точна наука - или я решаваш, или не. Уви, вече ти показаха, че това не е вярно.EHChris написа:Абе, че има начин как да ни орежат има, просто да се надяваме, че ще са по-либерални
Един съвет по този "проблем" - разделяйте си решението на страницата на 2 части. От едната страна пишете на дълго и широко какво се иска в задачата и как го постигате. Това е над половината задача. От другата страна пишете сметките и прочие.
Защо да правите това...? Ами всеки греши в сметките, включително и аз. Но ми отнеха 1 точка на една от задачите, защото бях направил аритметична грешка по средата на решението. На първо място се гледа вярна ли ви е идеята по задачите и след това сметките. Ако видят, че не сте тръгнали в правилната посока изобщо не поглеждат надолу, дори да имате нещо вярно, по случайност...
Пак ви казвам, има си ясни критерии, по които се оценя. Няма никой да орежат, стига да сте подхванали задачата в правилната посока...
Христос Воскресе!
КН правеж
оф, няма ли да излизат тези оценки, не мога да спа вече :П
еми СУ е във ваканция и днес, така че от утре вече ги чакайте 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D