Надявах се да ги изкефи, но явно не е
Не цитирай чаршафи. Постът е редактиран.
svetlio.varna
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Адмирации за тази твоя идея,страхотна е ,наистина ! Дръзка,смела и дори провокативна .SevenDayS написа:Има доста интересни идеи, които повечето са представили...
По средата на изпита главата ми роди една идея, но не ми достигна смелост, за да го направя. "На средата на страницата да напиша: "Кликнете ТУК, за да преминете на следващата страница" и на гърба на листа да опиша за каква част от секундата са успели да проверят работата ми, без да се тормозят в излишно четене и да тънят в хартия. Колко е излишна тази война срещу Интернет и кибер пространството..."
Следващият път ще има повече смелост и повече идеи .
Другият път повече смелост, според мен това щяха да го оценят много добре.SevenDayS написа:Има доста интересни идеи, които повечето са представили...
По средата на изпита главата ми роди една идея, но не ми достигна смелост, за да го направя. "На средата на страницата да напиша: "Кликнете ТУК, за да преминете на следващата страница" и на гърба на листа да опиша за каква част от секундата са успели да проверят работата ми, без да се тормозят в излишно четене и да тънят в хартия. Колко е излишна тази война срещу Интернет и кибер пространството..."
Следващият път ще има повече смелост и повече идеи .
Поздравления за отличната оценка! От начина, по който резюмираш есето си откривам големи сходства с моето творение, само дето оценката ми е доста по-ниска. Оценяването все пак е субективно и е нужна известна доза късмет. Нищо, затова има и редовен изпитKristinaNesheva написа:
Да,идеята ти според мен наистина е много добра.Различна е и интересна!
Както казах,моята работа са я оценили с 5.50.Писах под формата на разказ от първо лице.В началото започнах с моето мнение за компютърните технологии като цяло като накрая на тезата вмъкнах едно интригуващо изречение за това какво се случва по-нататък.Имаше събития и преживявания,описани накратко,но според мен точно и ясно.Не ги разтеглях много (есето ми беше страница и половина) Общо взето вложих друг смисъл в понятието "на един клик разстояние",който само героинята ми и другия важен герой в разказа намират.Не мога да напиша целия разказ,но общо взето поуката беше - технологиите са важни,но не могат да заменят живия контакт между хората и тези,които живеят в компютърния свят не разбират смисъла на живота като цяло.Но го бях написала по-скрито,като идеята се долавяше,а не беше ясно изразена.Включих и любов и затова се съмнявах да имам висока оценка,но..и завърши доста драматично самият разказ
Абе, то ако зависеше от нас, много неща щяха да стоят по различен начин.Equilibrium написа:(Ако зависеше от мен щях да тракна веднага шестица, ахах, ама то не зависи).
В такива случаи много обичам да цитирам любимия ми Вапцаров, с любимото ми стихотворение:maximbozhkov написа:Положени изпити:
Брой мъже получили
Предмет Оценка по-висока
оценка равна
оценка
Журналистика (писмен) - сесия 1 5.50 0 ( 0.0 %) 2 ( 1.0 %)
Има и стена на Химическия, идете с баба си да видите и да пипнете. Аргумент се пише с "У", но да не ти пука, икономиката има нужда и от сервитьорки ; )