[КСК 2012] БЕЛ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- splendour
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] БЕЛ
незнам.. реално погледнато едва ли лятото ще ни порази просветлението... не мисля че ще има съществена разлика...
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
4.13- доволен съм ! За момче резултатът ми е от по-високите, в топ50 съм от около 450 човека. Писах по цитатите, като дори не бях чел "Хайдушки песни", но познавам цялостното творчество на Яворов и това ме спаси в някаква степен. За обем от скромните 4 страници, резултатът ми е добър. Пък и досега не бях писал такъв тип съчинение, и добре че беше помагалото на СУ, за да съм наясно с особеностите му
.
Иначе, не виждам защо някои се отчайвате още на този етап, като до Юли месец има много време за подготовка и тогава може да се паднат значително по-приятни теми
. Успех на всички !!!
Иначе, не виждам защо някои се отчайвате още на този етап, като до Юли месец има много време за подготовка и тогава може да се паднат значително по-приятни теми
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
splendour написа:незнам.. реално погледнато едва ли лятото ще ни порази просветлението... не мисля че ще има съществена разлика...
Хм, при мен между двете сесии имаше разлика от 1.50 в полза на лятната сесия. Тъй че не се предавайте
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
-
alminatora
- В началото бе словото
3.25
на редовния 5.25+ 100%
давам си сметка, че работата ми е била сравнително добра, защото писах около 8 страници ( а с моя почерк това са 4-5 на някой нормален), но същевременно не съм разгледал нищо достатъчно добре + това не бях чел стихотворението на Яворов и като цяло бях доста слабо запознат с него
важното е, че не е 2, значи съм на прав път
на редовния 5.25+ 100%
давам си сметка, че работата ми е била сравнително добра, защото писах около 8 страници ( а с моя почерк това са 4-5 на някой нормален), но същевременно не съм разгледал нищо достатъчно добре + това не бях чел стихотворението на Яворов и като цяло бях доста слабо запознат с него
важното е, че не е 2, значи съм на прав път
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
Как е в сравнение с предните години ?Yoana.T написа:http://btvnews.bg/bulgaria/polovinata-k ... voika.html
ето тук имате малко статистика за оценките
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
- chik_chirik
- В началото бе словото
искам да споделя - стават чудеса
първото сравнително есе, което писах върху цитати през живота си, беше на изпита на 1-ви и то е било оценено на 5.00, което си е същинско чудо Божие, понеже се готвех на формат интерпретативно съчинение и то - върху творчеството на някой от модерните писатели(ранните - до Талев не бях стигнала и все още не съм ;д), затова бях зарязала Ботев и Вазов нацяло...
за право мисля, че ми стига при отлична оценка на историята (евентуално) - момиче съм... та, ако някой го мъчат много темите, може да опита с есето, защото май е по-писуемо и по-леко.. поне така излезе от моите сметки.
П.П.: някой тук случайно да не беше в 292-ра - аз бях онази със зелената блуза и тъмната коса, на която й звънна алармата полвин час преди изпита..
П.П2.: честито на всички доволни ^^
първото сравнително есе, което писах върху цитати през живота си, беше на изпита на 1-ви и то е било оценено на 5.00, което си е същинско чудо Божие, понеже се готвех на формат интерпретативно съчинение и то - върху творчеството на някой от модерните писатели(ранните - до Талев не бях стигнала и все още не съм ;д), затова бях зарязала Ботев и Вазов нацяло...
за право мисля, че ми стига при отлична оценка на историята (евентуално) - момиче съм... та, ако някой го мъчат много темите, може да опита с есето, защото май е по-писуемо и по-леко.. поне така излезе от моите сметки.
П.П.: някой тук случайно да не беше в 292-ра - аз бях онази със зелената блуза и тъмната коса, на която й звънна алармата полвин час преди изпита..
- splendour
- В началото бе словото
chik_chirik и аз бях в 292 
-
anesthesia
- В началото бе словото
Аз също бях в 292 
chik_chirik, и аз се боря за право, пък ще видим... Дано ни се усмихне съдбата и да бъдем колежки наесен!
chik_chirik, и аз се боря за право, пък ще видим... Дано ни се усмихне съдбата и да бъдем колежки наесен!
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
И аз бях в 292 
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- chik_chirik
- В началото бе словото
йей ^^ ние доста народ сме във форума от общата аудитория тогава
къде стояхте и доволни ли сте от оценките? (:
@anesthesia дано се получат нещата за всички кандидат-прависти *слънчице*
@anesthesia дано се получат нещата за всички кандидат-прависти *слънчице*
- qnsy
- В началото бе словото
chik_chirik, би ли споделила какво горе- долу писа, защото и аз писах върху цитатите, но резултатът изобщо не е задоволителен... Иначе и аз бях в 292chik_chirik написа:искам да споделя - стават чудеса![]()
П.П.: някой тук случайно да не беше в 292-ра - аз бях онази със зелената блуза и тъмната коса, на която й звънна алармата полвин час преди изпита..![]()
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Имам 2-ка
направо не мога да си намеря място
мислех , че поне 3-ка щях да вържа , въпреки че и тя нямаше да ми стигне ... ама чак 2-ка
нищо тва ще е за стимул за юли 
- splendour
- В началото бе словото
аз стоях на 3 ред... когато отидох първия вече беше зает... иначе щях да седна там... а за оценката много искам да си жидя грешките за жалост съм от добрич и няма да пътувам до софия..... лично аз бях толкова доволна от работата си...до момента в който си видях оценката