[КСК 2012] БЕЛ

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
splendour
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] БЕЛ

Мнение от splendour »

незнам.. реално погледнато едва ли лятото ще ни порази просветлението... не мисля че ще има съществена разлика...
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Dplayer »

4.13- доволен съм ! За момче резултатът ми е от по-високите, в топ50 съм от около 450 човека. Писах по цитатите, като дори не бях чел "Хайдушки песни", но познавам цялостното творчество на Яворов и това ме спаси в някаква степен. За обем от скромните 4 страници, резултатът ми е добър. Пък и досега не бях писал такъв тип съчинение, и добре че беше помагалото на СУ, за да съм наясно с особеностите му :) .
Иначе, не виждам защо някои се отчайвате още на този етап, като до Юли месец има много време за подготовка и тогава може да се паднат значително по-приятни теми :) . Успех на всички !!!
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

:) 4.50 писах по цитатите. предвид това, че всичко беше някаква странна смесица между знания, художествени измислици и опити за философстване съм доволна. важна е историята
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

splendour написа:незнам.. реално погледнато едва ли лятото ще ни порази просветлението... не мисля че ще има съществена разлика...

Хм, при мен между двете сесии имаше разлика от 1.50 в полза на лятната сесия. Тъй че не се предавайте :wink:
alminatora
В началото бе словото

Мнение от alminatora »

3.25

на редовния 5.25+ 100%

давам си сметка, че работата ми е била сравнително добра, защото писах около 8 страници ( а с моя почерк това са 4-5 на някой нормален), но същевременно не съм разгледал нищо достатъчно добре + това не бях чел стихотворението на Яворов и като цяло бях доста слабо запознат с него :)

важното е, че не е 2, значи съм на прав път :)
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

http://btvnews.bg/bulgaria/polovinata-k ... voika.html
ето тук имате малко статистика за оценките :D
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Dplayer
От дъжд на вятър

Мнение от Dplayer »

Yoana.T написа:http://btvnews.bg/bulgaria/polovinata-k ... voika.html
ето тук имате малко статистика за оценките :D
Как е в сравнение с предните години ? :roll:
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
chik_chirik
В началото бе словото

Мнение от chik_chirik »

искам да споделя - стават чудеса :)
първото сравнително есе, което писах върху цитати през живота си, беше на изпита на 1-ви и то е било оценено на 5.00, което си е същинско чудо Божие, понеже се готвех на формат интерпретативно съчинение и то - върху творчеството на някой от модерните писатели(ранните - до Талев не бях стигнала и все още не съм ;д), затова бях зарязала Ботев и Вазов нацяло...

за право мисля, че ми стига при отлична оценка на историята (евентуално) - момиче съм... та, ако някой го мъчат много темите, може да опита с есето, защото май е по-писуемо и по-леко.. поне така излезе от моите сметки.

П.П.: някой тук случайно да не беше в 292-ра - аз бях онази със зелената блуза и тъмната коса, на която й звънна алармата полвин час преди изпита.. :)
П.П2.: честито на всички доволни ^^
Аватар
splendour
В началото бе словото

Мнение от splendour »

chik_chirik и аз бях в 292 :)
anesthesia
В началото бе словото

Мнение от anesthesia »

Аз също бях в 292 :)

chik_chirik, и аз се боря за право, пък ще видим... Дано ни се усмихне съдбата и да бъдем колежки наесен!
Аватар
SugarWithSpice
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика

Мнение от SugarWithSpice »

И аз бях в 292 :D
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Аватар
chik_chirik
В началото бе словото

Мнение от chik_chirik »

йей ^^ ние доста народ сме във форума от общата аудитория тогава :D къде стояхте и доволни ли сте от оценките? (:

@anesthesia дано се получат нещата за всички кандидат-прависти *слънчице*
Аватар
qnsy
В началото бе словото

Мнение от qnsy »

chik_chirik написа:искам да споделя - стават чудеса :)
първото сравнително есе, което писах върху цитати през живота си, беше на изпита на 1-ви и то е било оценено на 5.00, което си е същинско чудо Божие, понеже се готвех на формат интерпретативно съчинение и то - върху творчеството на някой от модерните писатели(ранните - до Талев не бях стигнала и все още не съм ;д), затова бях зарязала Ботев и Вазов нацяло...

за право мисля, че ми стига при отлична оценка на историята (евентуално) - момиче съм... та, ако някой го мъчат много темите, може да опита с есето, защото май е по-писуемо и по-леко.. поне така излезе от моите сметки.

П.П.: някой тук случайно да не беше в 292-ра - аз бях онази със зелената блуза и тъмната коса, на която й звънна алармата полвин час преди изпита.. :)
П.П2.: честито на всички доволни ^^
chik_chirik, би ли споделила какво горе- долу писа, защото и аз писах върху цитатите, но резултатът изобщо не е задоволителен... Иначе и аз бях в 292 :)
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър

Мнение от goblinwfi »

Имам 2-ка :scratch: направо не мога да си намеря място :evil: :evil: мислех , че поне 3-ка щях да вържа , въпреки че и тя нямаше да ми стигне ... ама чак 2-ка :shock: :lol: нищо тва ще е за стимул за юли :cheers:
Аватар
splendour
В началото бе словото

Мнение от splendour »

аз стоях на 3 ред... когато отидох първия вече беше зает... иначе щях да седна там... а за оценката много искам да си жидя грешките за жалост съм от добрич и няма да пътувам до софия..... лично аз бях толкова доволна от работата си...до момента в който си видях оценката
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”