Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Vintersorg написа: И една тайна ще ви издам: най-готиния осми декември в историята на факултета е дело именно на нашия курс пиари! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е това вече е вярно. Вярно, че всичко каквото казва един ПиАр трябва да се взима под внимание и да се поставя под съмнение, НО този път PR-a каза абсолютна истина! Беше наистина страхотен 8-ми декември! Абе ПиАн да си в днешно време, ааа така де...ПиАр... :lol:
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

на мен ми излезе пъпка на челото от учене.. начи ще да съм от вашите, то дали от ушите ше капе, дали под друга форма ще избие, се мозАк ше е ..

:wink: :D :lol: :wink:
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

И на мен мечтата ми е да уча журналистика или връзки с обществеността (и двете си залсужават) и се подготвям от около 3 години за "големите дни" на изпитите. Но преди малко ми казаха, че едно от 30-те места вече е "заето". Е, кажете ми какжо настроение да имам!
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Весело, приповдигнато, защото ще идеш на изпитите и ще им сриташ задните части на тея смотани дупедавци.. Въобще да не ти пука, че не знам си кой ще учи това което ти искаш без да е полагал нужните усилия, не си позволявай подобни мисли да ти влияят негативно. Ако имаш желанието и ако можеш да се справиш - ще успееш, било то тази, следващата или по-нататъшна година. Не се отказвай, ако искаш нещо..
:)

Винаги го има факторът с "връзките", защо се учудваш ?! ;))
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ами нормално - нали е "връзки с обществеността" :twisted:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

ААА ако така ше 'влизат' хората, мен в тоя списък от сега ме няма.. не е добреее :))
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Ef, благодаря ти! И аз смятам, че не трябва да се обръща внимание на тези "дреболии", но някак си на човек му писва все да бъде прецакван! А и от друга страна мисля, че за тази специалност се иска талант, възможности, а не банкова сметка. Не знам, надявам се само аз да съм сред другите 29 човека, а тези, които не са за там- дано с времето да осъзнаят грешката си и да се засрамят!
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Така си е, в случая се иска креативност и оригиналност на мисълта, така че пак казвам - ако сме годни, рано или късно, ще успеем да се реализираме в това, което сме избрали.

А тези дреболии винаги ги има.. мой приятел, завършил най-смотанотъо училище, в което влизат само тези, които не ги приемат и по успех дори в най-слабите техникуми, в момента учи Психология в СУ - специалност, за която според 3то последно класиране 2005 на мен ще ми е нужна минимална оценка 5.20, за да вляза (примерно)
Нямам повече коментари по въпроса.
Аватар
M-Sun
В началото бе словото

Мнение от M-Sun »

Здравейте хора, не можах да изчета цялата тема, но бих желал да повдигна следния въпрос - АМА ЗАЩО Местата за момчета за специалност Журналистика са само 10? Или може би някой смята, че момичетата са по правило по-умни и по-пробивни като журналисти? За другите специалности не желая да коментирам нищо друго освен - Да, Връзките с обществеността е стихията на жените, а?
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

M-Sun - разпределени са така ,защото съотношението момичета-момчета е такова .. ако имаше в сайта на СУ отбелязано колко са кандидатстващите (едно от многото неща, които липсват) щеше да се види с колко повече са момичетата ... :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
M-Sun
В началото бе словото

Мнение от M-Sun »

Е ти толкова успокоителен отговор даде на въпроса, че направо се видях в чудо. Но имаш право:

Миналата година са се явили 344 жени и 58 мъже на писмен, сред които седем с двойка. Е, половината мъже са ги взели. Ама какво ще стане ако тази година кандидатстват 300 мъже и 50 жени, м? Лесно - жените влизат с тройка.
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Ако има такова фрапиращо изменение, сигурна съм Ръководството ще промени местата и ще се намалят пропорционално тези за момичета

Само че всички знем, че няма да стане така :wink:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

M-Sun написа:Е ти толкова успокоителен отговор даде на въпроса, че направо се видях в чудо. Но имаш право:

Миналата година са се явили 344 жени и 58 мъже на писмен, сред които седем с двойка. Е, половината мъже са ги взели. Ама какво ще стане ако тази година кандидатстват 300 мъже и 50 жени, м? Лесно - жените влизат с тройка.

всичко зависи от самите вас - ако кандидатствате повече момчета ще има отделени повече места за вас - задействайте се :wink: според мен трябва да има повече момчета - само жени щурмуваме ФЖМК и къде ли още не :wink:
ZmEiaT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ZmEiaT »

отиваш , пишеш , пък после каквото сабя покаже... аз лично също смятам че ще се падне поезия на литературата , което за мен е доста неприятно защотото се кефя на романистите и повестиет и всичко дет не е написано в шантави рими :-)
България Над Всичко !
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

Ся има 'агенти', които четата и гледат какво пишем и ще ни изпраскат най-омразната за всички тема и автор (То няма "един за всички", ам тихо ся..)

А я да питам - от романите, повести, разкази цитати учите ли?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”