Шампионска лига 2011/2012
Модератори: ники, Methuselah
Re: Шампионска лига 2011/2012
Аз нещо не мога да го схвана това - да си фен толкова "голям" фен на чужд отбор ...
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Ами явно си много тесногръд.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Много. Сигурно повечето не сте стъпвали в тези градове, още по-малко на стадионите, иначе големи фенове. Подкрепяйте си бг отборите и ходете на мачовете, пък чуждите си ги гледайте за кеф.
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Какво общо имат градовете и стадионите с харесването на даден футболен отбор?
Все едно да кажеш, че като не си видял на живо някой певец или актьор, не бива да си му фен.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Имам предвид малко по-умерен фен. Това с тръшкането и плакането малко ме изненада.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Все ми е тая какво те изненадва. Съветите може да си ги запазиш за друг.
Чакам да видя как след няколко дни ще прецакат и Челси, и Байерн, за да се играе испанският финал.
Чакам да видя как след няколко дни ще прецакат и Челси, и Байерн, за да се играе испанският финал.
Няма нужда никого да прецакват, просто по-добрите отбори ще си спечелят мачовете. Мислех си, че Байерн ще озорят Реал, но доста ме съмнява вече. Ще се гледа Ел Класико на финала.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Хах, как пък не... "Най-добрия отбор в света" от години го бутат напред, а "магическият" Реал до момента игра само със слабаци. Аз пък съм убедена, че Байерн може да им се опре и силно се надявам да се случи. Челси живна в последно време, а и имат да си връщат, така че и те не бива да бъдат отписвани. В крайна сметка, ако нещо се прецака, винаги ще се появи някой услужлив съдия да свири 2-3 или повече дузпи.
Да, "живнат" е точната дума, но е повече от логично да си отпаднат прилично.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Байерн има шанс да се справи с Реал. Всъщност до този момент не са играли със съперник с подобен стил на игра, но пък и за Реал до гояла степен важи същото. Мачът е непредвидим, разбира се, с превез за мадридчани. Но пък много пъти, когато е било така, Байерн са ги наказвали. Да видим.
Реал така се осраха, че не е истина. Толкова да ги мързи една елементарна атака да направят след гола на Йозил, че направо ...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Безпристрастен коментар.
(въпреки че ако трябва да избирам между двата отбора, то определено съм за Реал, но и те не са ми първи любимци)
1. Изключително скучен мач (2-3 положения всичките след разбърквания и случайни рикошети) Не знам какво толкова му хареса на Смукачев, че накрая вика, че мачът е бил изключително зрелище...
аз по едно време за малко да заспя.
2. Роналдо е пълна нула в мачовете срещу големите отбори, което (Поне днес, щото иначе не го следя) днес демонстрира и Швайни.
3. То толкова много тръшкания за нарушения и дузпи,,,,че по едно време ти става противно. Бутнат го в полето и край - дузпа,
4. При първия гол на Байерн имаше засада, която можеше и да се свири, но трудно може да говорим за някакво подпиране конкретно в тоя случай. Това можеше да се свири, можеше и да не се свири.
5. Според мен Бог (ама как го мразя тоя съдия) Уеб се справи с мача и не извади червени картони - вярно, че някои футболисти на Реал играха като дървари, ама тоя Рибери се превива повече от Дрогба и Роналдо взети заедно.
6. Лично мое мнение е, че Реал се пазиха в тоя мач за дербито в Барселона, защото играха изключително слабо. Без никаква идея в нападение.
7. Като цяло - разочарован съм, че това е полуфинал....пълна скука, ритане, блъскане, падане за дузпи, почти никакви красиви отигравания.... УЖАС!!
1. Изключително скучен мач (2-3 положения всичките след разбърквания и случайни рикошети) Не знам какво толкова му хареса на Смукачев, че накрая вика, че мачът е бил изключително зрелище...
2. Роналдо е пълна нула в мачовете срещу големите отбори, което (Поне днес, щото иначе не го следя) днес демонстрира и Швайни.
3. То толкова много тръшкания за нарушения и дузпи,,,,че по едно време ти става противно. Бутнат го в полето и край - дузпа,
4. При първия гол на Байерн имаше засада, която можеше и да се свири, но трудно може да говорим за някакво подпиране конкретно в тоя случай. Това можеше да се свири, можеше и да не се свири.
5. Според мен Бог (ама как го мразя тоя съдия) Уеб се справи с мача и не извади червени картони - вярно, че някои футболисти на Реал играха като дървари, ама тоя Рибери се превива повече от Дрогба и Роналдо взети заедно.
6. Лично мое мнение е, че Реал се пазиха в тоя мач за дербито в Барселона, защото играха изключително слабо. Без никаква идея в нападение.
7. Като цяло - разочарован съм, че това е полуфинал....пълна скука, ритане, блъскане, падане за дузпи, почти никакви красиви отигравания.... УЖАС!!
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- menina.do.mar
- Плиний Стари
Байерн трябваше още да ги бие тия смешници. Не стига, че се довлякоха до полуфинал, играейки срещу най-слабите отбори, ами и тръгнали да бият германци с една свястна атака за цял мач. Испански мишки.
А, и втората дузпа за Байерн беше чиста.
А, и втората дузпа за Байерн беше чиста.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Имало е и втора дузпа? Според мен нямаше и 10 процентова дузпа ако говориш за падането на Гомес, след като топката му беше избита от краката 5 секунди преди той да падне....или пък да не говоря за СМЕШНОТО искане за дузпа, когато един бял изби топката в друг бял и дори тя да се беше ударила в ръката на другия (щото в действителност дори не докосна ръката му) бял не знам кой съдия (освен Наско Узунов) би свирил дузпа за това абсурдно нещо, още повече на полуфинал на ШЛ.....
Мани, много съм разочарован от тоя мач.
Мани, много съм разочарован от тоя мач.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
А, бе, кой сви обувките на Реал
да си признае веднага.
Иначе те верно си играха слабо... добре че беше Байерн та стана малко по-интересен мач
Ще видим в Испания... може пък да им дойде музата
все пак на косъм беше да измъкнат равенството тука
Иначе те верно си играха слабо... добре че беше Байерн та стана малко по-интересен мач
한류