[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Айде, пак с бабаитщина. С всеки следващ коментар пропадаш, ей. Иначе, ако толкова много си навит "да се разберем като мъже" (
), давай. Мога да ти дам координати - Студентски град, 42Б, етаж2 , 240 стая.
Факултетът ми е до "4-ти км", заповядай, хах
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Чак ме кефите всичките как трябва да сте като 2 камъка .. постоянно да блъскат по нещо или някой. Писали или не, по каквато и да е била тема, щом пишем тук- значи имаме поне малко общи интереси и допирни точки.Вярно,няколко дена наистина темата за разговор нямаше нищо общо с журналистиката, но пък нали трябва участниците в тези дискусии да се опознаят и да изградят мнение за другите си събеседници.Аз като ви гледам, ако ни приемат всичките,дето пишем тука,ще продължите с някакви такива дребнави закачки и реплики, а пък аз ще Ви гледам сеира, но този път LIVE.
ПС: Надали ще гледам отстрани, трябва да си в "екшъна" хаха
:D
ПС: http://www.youtube.com/watch?v=hnJaNUoY ... creen&NR=1 поздрав !!!
ПС: Надали ще гледам отстрани, трябва да си в "екшъна" хаха
ПС: http://www.youtube.com/watch?v=hnJaNUoY ... creen&NR=1 поздрав !!!
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Всеки спор се разрешава с физически саморазправи.Напълно нормално, но за 18-19 века преди нашия.Judas написа:Айде, пак с бабаитщина. С всеки следващ коментар пропадаш, ей. Иначе, ако толкова много си навит "да се разберем като мъже" (), давай. Мога да ти дам координати - Студентски град, 42Б, етаж2 , 240 стая.
Факултетът ми е до "4-ти км", заповядай, хах
Той започна пръв!
иначе нЕма да е зле едно моде да мине и да изтрие всичко излишно. Така темата ще стане 15 странички и готово. Аз дори не кандидатствам за ВО или нещо друго от ФЖМК. Преди няколко дни написах елементарна препоръка, а тука 5 човека ми реагират като ощипани моми.
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Димитре, харесваш ми. Пич си и ще се радвам да си ми колега! Благодаря за поздрава! Аз съм с македонска жилка и настръхвам направо от тия песни. А дано догодина сме колеги и те черпя кайсиева ракия в моята механа!
Judas, заради теб се отказвам вече да отговарям на "критиките" в тази тема. То е ясно, че гладък мозък като твоя не може да разбере дори, когато му ударят сериозно доза "Нагънквател". Той е толкова плосък, че няма от къде да се вземе вещество за гънките ... И все пак като за последно:
1. Не ми стана ясно на къде пропадам
В твоята рейтингова система? Ти за някакъв статус ли се бориш тука? За червени точки? Медали? Благодарности? ахахахаххахахахахахаха
2. Май не разбра, че аз с мишленца като тебе не се занимавам /виж си аватара просто/. То ясно си пише "ако" те видя. Да не мислиш, че ще идвам да те търся, о неразумний? Твоята жалка персона едва ли вълнува някого ... мен със сигурност не. Просто показвам на хората как да продължат делото след моята оставка.
Послепис: Айде по живо по здраво и ужасно съжалявам, ако съм разочаровал някой от феновете си
с отказа си да осмивам "критиците" на спамерите.
http://www.youtube.com/watch?v=A_EGgyLWE-4
Judas, заради теб се отказвам вече да отговарям на "критиките" в тази тема. То е ясно, че гладък мозък като твоя не може да разбере дори, когато му ударят сериозно доза "Нагънквател". Той е толкова плосък, че няма от къде да се вземе вещество за гънките ... И все пак като за последно:
1. Не ми стана ясно на къде пропадам
2. Май не разбра, че аз с мишленца като тебе не се занимавам /виж си аватара просто/. То ясно си пише "ако" те видя. Да не мислиш, че ще идвам да те търся, о неразумний? Твоята жалка персона едва ли вълнува някого ... мен със сигурност не. Просто показвам на хората как да продължат делото след моята оставка.
Послепис: Айде по живо по здраво и ужасно съжалявам, ако съм разочаровал някой от феновете си
http://www.youtube.com/watch?v=A_EGgyLWE-4
.... THIS SHIT !
Ами, освен да ти кажа да вземеш да научиш значението на думата сарказъм, защото не съм съвсем сигурен, че знаеш значението Й.
А, и няма да е зле да спреш да се вземаш толкова насериозно, че доникъде няма стигнеш. Имаш доста неправилно схващане и за значението на думата "осмиване". Осмива се по интелигентен, културен начин, без злоба, не като последния 15-годишен бастун. Другите "смехории", дето си ги надробил, дори няма да ги коментирам.
А, и няма да е зле да спреш да се вземаш толкова насериозно, че доникъде няма стигнеш. Имаш доста неправилно схващане и за значението на думата "осмиване". Осмива се по интелигентен, културен начин, без злоба, не като последния 15-годишен бастун. Другите "смехории", дето си ги надробил, дори няма да ги коментирам.
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Моля ви покажете малко мускули!
В момента не разбрах за какво се карате?! Най кой му е по-голям или на кой да му стане по-голям? ;DD
По темата! Тъй като вчера не излезна нищо, и мога само да предполагам за щетите нанесени върху Ctrl и R, се надявам някой да има инфо днес дали има някакъв шанс да излезне нещо?! ;D
По темата! Тъй като вчера не излезна нищо, и мога само да предполагам за щетите нанесени върху Ctrl и R, се надявам някой да има инфо днес дали има някакъв шанс да излезне нещо?! ;D
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- Snejy
- В началото бе словото
ColdHardBitch Надали ще излязат резултатите, защото от днес започва Великденската ваканция за университетите. Най-вероятно след Великден може да очакваме нещо ... Все пак и аз тая надежда да ги пуснат днес, но чакахме толкова време .. ще почакаме и още малко 
Поздрави от Търново
http://www.youtube.com/watch?v=P-hj6xP6 ... ture=share
Поздрави от Търново
http://www.youtube.com/watch?v=P-hj6xP6 ... ture=share
- ColdHardBitch
- Драскач
Snejy благодаря за отговора. Е, явно ще се чака още!
- mellow
- В началото бе словото
Snejy, ваканцията им започва от утре
Днес трябва да качат журналистиката, защото ако ги забавят още, ще ги направят на гъз
А песента, която си постнала, е страхотна! (:
- Snejy
- В началото бе словото
mellow написа:Snejy, ваканцията им започва от утреДнес трябва да качат журналистиката, защото ако ги забавят още, ще ги направят на гъз
Ами аз доколкото разбрах от мои познати днес ги пускат ваканция ... а за администрацията може и да е по-различно
- mellow
- В началото бе словото
Звънях няколко пъти в СУ, дадоха ми различна информация... Човек, който работи там, е проверил и са му казали следващата седмица. Не знам за вас, но на мен ми писна вече и мисля да отида и да им вдигна скандал на тези малоумници... не може работите по БЕЛ да са проверени и изпратени за обработка (този изпит се проведе на 1 април), а смотаните журналистчета да се бавят още една седмица. И за какво платихме всички по 30 лева? За да ги чакаме 1 месец ли?!
- ColdHardBitch
- Драскач
И да им вдигнеш скандал разлика малка... Нали се сещаш, че те са тези, които проверяват (и следователно вкарват данните в сайта) и ако им е кеф може и до май месец да ни бавят! Имаме много малък избор.. Всъщност 1 - да чакаме!
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Днес е последният учебен ден за студентите.След това излизат ваканция.Според мен трябва да очакваме резултати днес.Стискайте зъби...малко остана !
Иначе - здрасти от мен :*
Иначе - здрасти от мен :*
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- ColdHardBitch
- Драскач
Шансът да излезнат днес е 1 на 1 000 000....
Иначе здрасти и от мен!
Иначе здрасти и от мен!