[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Dimitur__
В началото бе словото
Специалност: бъдещ журналист
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от Dimitur__ »

Ер Малка написа:Те излизат "днес или утре" няколко дена вече :mrgreen:
доста обнадеждаващо :reindeer:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=tn_tnmn
Левски & Челси до смърт !
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Нали :mrgreen: Не че не цъкам през пет минути refresh-a в случай, че изненадващо са излезли... оптимистическа работа :Д То май и за днес трябва да ги отпишем...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Dimitur__
В началото бе словото
Специалност: бъдещ журналист
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Dimitur__ »

Ер Малка написа:Нали :mrgreen: Не че не цъкам през пет минути refresh-a в случай, че изненадващо са излезли... оптимистическа работа :Д То май и за днес трябва да ги отпишем...
Дори не знам къде се проверяват, но като прочета, че сте си видели резултатите ,ще видя и аз моите :king:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=tn_tnmn
Левски & Челси до смърт !
Аватар
Иван Попов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Иван Попов »

Dimitur__,

заповядай - http://ksk.uni-sofia.bg/ .
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Ох, остарях, побелях, брадясах, коренясах, резултати- йок.
Дано утре да излязат, че "бактисах, Станке, кандисах" :bounce:
Аватар
mellow
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mellow »

Господата от катедрата по журналистика са най-големите селяни!!!! Забавете ги още 2 седмици, не се притеснявайте, ние нямаме нищо против да си чакаме! (:
Nafarforii
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от Nafarforii »

Изчетох коментарите от днес и си мислех да почна да пиша, да цитирам и т.н ...но след 9 часа и 30 минути работа и 1 час тренировка толкова много ме мързи да отговарям на тъпите ви малодушни и озлобени коментари, че ще изпраскам само това на клавиатурата:
1. Моля, всевишни и безгрешни критици, прочетете в тълковния речник обяснението след думата "форум".
2. Ще се радвам всеки един от вас да изкара такава оценка, че да е на ръба да влезе в най - желаната специалност, но да не го пуснат в нея, ей така, че сте много отворени нещо /особено много не искам да влизате ПР, защото няма да ви изтърпя "възвишените" характери/.
3. Вярно е, че темата беше леко оспамена, но я погледнете миналата година как е било ... vol1, vol2, vol3 говори ли ви това нещо?
4. Обяснявайки колко "лоши" спамери сме, не правите ли същото, за което ни обвинявате?! - Това е от ония въпроси, които започват с р.

Послепис: Пак бях многословен ... яд ми е на мене си сега, но трябваше да защитя невинните! :D Поздрав за всички готини хорица У форума:
http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA
.... THIS SHIT !
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Чии коментари били "озлобени" после :D
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология
Курс: първи

Мнение от LittleBlackStar »

Озлобен или не, напълно съм съгласна с Nafarforii, много добре казано.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Nafarforii написа:Изчетох коментарите от днес и си мислех да почна да пиша, да цитирам и т.н ...но след 9 часа и 30 минути работа и 1 час тренировка толкова много ме мързи да отговарям на тъпите ви малодушни и озлобени коментари, че ще изпраскам само това на клавиатурата:
1. Моля, всевишни и безгрешни критици, прочетете в тълковния речник обяснението след думата "форум".
2. Ще се радвам всеки един от вас да изкара такава оценка, че да е на ръба да влезе в най - желаната специалност, но да не го пуснат в нея, ей така, че сте много отворени нещо /особено много не искам да влизате ПР, защото няма да ви изтърпя "възвишените" характери/.
3. Вярно е, че темата беше леко оспамена, но я погледнете миналата година как е било ... vol1, vol2, vol3 говори ли ви това нещо?
4. Обяснявайки колко "лоши" спамери сме, не правите ли същото, за което ни обвинявате?! - Това е от ония въпроси, които започват с р.

Послепис: Пак бях многословен ... яд ми е на мене си сега, но трябваше да защитя невинните! :D Поздрав за всички готини хорица У форума:

Ти ли ще ми говориш за злоба, палячо? :mrgreen: Точка две да ти се връща :)
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

Айде, стига злоба, престанете. Няма смисъл вече да се коментира кой, какво, защо, на кой и как казал... спамили, неспамили... до нищо не води, така че ето ви един поздрав, укротете се, недейте със злоба! 8) :mrgreen:
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мнение от ColdHardBitch »

Малеееееее, каква любов, какво нещо... Останах без думи!
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
splendour
В началото бе словото

Мнение от splendour »

да ви имам проблемите :) :) :) еми и аз искам да знам колко имам ама когато е готово... тъка пак по рано ама за оценката по български колко време ще мине..... и то тва ко е? една оценка.. тва не значи че сме приети.....
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Така е ..''ко'' да правиш...
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Nafarforii
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от Nafarforii »

kartacha написа:
Snejy написа: П.П.: Ще се радвам неистово ако 90% от участниците в тази тема бъдат скъсани или поне имат оценка, с която дори не си струва да се пробват на устния, защото от изказалите се ~50 човека 70 казаха, че са влезнали със сигурност. Съжалявам и нищо лично към вас, не познавам никого(най-вероятно), но откровено мразя този тип поведение. Бяха изграждани "прекрасни" паралелки от пияници и сексаджийки, нови теми бяха отваряни из форума в чест на бъдещия клас, ала съм почти сигурен, че почти всички ще си останете само във форума.

Поздрави от Хасково и със здраве.
Judas написа:
Nafarforii написа:Изчетох коментарите от днес и си мислех да почна да пиша, да цитирам и т.н ...но след 9 часа и 30 минути работа и 1 час тренировка толкова много ме мързи да отговарям на тъпите ви малодушни и озлобени коментари, че ще изпраскам само това на клавиатурата:

Ти ли ще ми говориш за злоба, палячо? :mrgreen: Точка две да ти се връща :)
Толкова си прост, Judas, че чак ме изумяваш. Един сарказъм не можеш да разбереш. А иначе да - палячо съм. Такъв цирк ще ти изиграя, ако те видя, че и майка ти няма да ти познае лицето ...
.... THIS SHIT !
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”