Е това вече е вярно. Вярно, че всичко каквото казва един ПиАр трябва да се взима под внимание и да се поставя под съмнение, НО този път PR-a каза абсолютна истина! Беше наистина страхотен 8-ми декември! Абе ПиАн да си в днешно време, ааа така де...ПиАр...Vintersorg написа: И една тайна ще ви издам: най-готиния осми декември в историята на факултета е дело именно на нашия курс пиари!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Ronia
- В началото бе словото
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Весело, приповдигнато, защото ще идеш на изпитите и ще им сриташ задните части на тея смотани дупедавци.. Въобще да не ти пука, че не знам си кой ще учи това което ти искаш без да е полагал нужните усилия, не си позволявай подобни мисли да ти влияят негативно. Ако имаш желанието и ако можеш да се справиш - ще успееш, било то тази, следващата или по-нататъшна година. Не се отказвай, ако искаш нещо..

Винаги го има факторът с "връзките", защо се учудваш ?!
)
Винаги го има факторът с "връзките", защо се учудваш ?!
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Ef, благодаря ти! И аз смятам, че не трябва да се обръща внимание на тези "дреболии", но някак си на човек му писва все да бъде прецакван! А и от друга страна мисля, че за тази специалност се иска талант, възможности, а не банкова сметка. Не знам, надявам се само аз да съм сред другите 29 човека, а тези, които не са за там- дано с времето да осъзнаят грешката си и да се засрамят!
Живей на ръба, но недей да падаш 
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така си е, в случая се иска креативност и оригиналност на мисълта, така че пак казвам - ако сме годни, рано или късно, ще успеем да се реализираме в това, което сме избрали.
А тези дреболии винаги ги има.. мой приятел, завършил най-смотанотъо училище, в което влизат само тези, които не ги приемат и по успех дори в най-слабите техникуми, в момента учи Психология в СУ - специалност, за която според 3то последно класиране 2005 на мен ще ми е нужна минимална оценка 5.20, за да вляза (примерно)
Нямам повече коментари по въпроса.
А тези дреболии винаги ги има.. мой приятел, завършил най-смотанотъо училище, в което влизат само тези, които не ги приемат и по успех дори в най-слабите техникуми, в момента учи Психология в СУ - специалност, за която според 3то последно класиране 2005 на мен ще ми е нужна минимална оценка 5.20, за да вляза (примерно)
Нямам повече коментари по въпроса.
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Здравейте хора, не можах да изчета цялата тема, но бих желал да повдигна следния въпрос - АМА ЗАЩО Местата за момчета за специалност Журналистика са само 10? Или може би някой смята, че момичетата са по правило по-умни и по-пробивни като журналисти? За другите специалности не желая да коментирам нищо друго освен - Да, Връзките с обществеността е стихията на жените, а?
- Joyride
- Пишеща машина
M-Sun - разпределени са така ,защото съотношението момичета-момчета е такова .. ако имаше в сайта на СУ отбелязано колко са кандидатстващите (едно от многото неща, които липсват) щеше да се види с колко повече са момичетата ... 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Е ти толкова успокоителен отговор даде на въпроса, че направо се видях в чудо. Но имаш право:
Миналата година са се явили 344 жени и 58 мъже на писмен, сред които седем с двойка. Е, половината мъже са ги взели. Ама какво ще стане ако тази година кандидатстват 300 мъже и 50 жени, м? Лесно - жените влизат с тройка.
Миналата година са се явили 344 жени и 58 мъже на писмен, сред които седем с двойка. Е, половината мъже са ги взели. Ама какво ще стане ако тази година кандидатстват 300 мъже и 50 жени, м? Лесно - жените влизат с тройка.
- Joyride
- Пишеща машина
M-Sun написа:Е ти толкова успокоителен отговор даде на въпроса, че направо се видях в чудо. Но имаш право:
всичко зависи от самите вас - ако кандидатствате повече момчета ще има отделени повече места за вас - задействайте се
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising