[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Да де, това имах предвид и аз... Ама вече не ми се чака ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Ехе, 1/2 са слаби ?! Това е супер много :Х
Иначе.. абсурд да са готови до другата седмица.
Иначе.. абсурд да са готови до другата седмица.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- splendour
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ох нямам търпение... по псохология (философия) вече са излезли отдавна...
Лелеее къде го прочете това?Bishop написа:МАСОВО СКЪСАНИ СЛЕД ИЗПИТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА В СУ
Голяма част от оценките на изпита по журналистика в Софийския университет са слаби.
Тази година явилите се на Първата кандидатстудентска сесия бяха значително по- малко от предишни години. Темата „На един клик разстояние” явно е затруднила тези ентусиасти.
По непотвърдена информация половината от предалите есе са получили двойки, а останалите кандидатстудентски работи рядко минават границата на петицата. Проверяващите са писали само една пълна шестица досега при проверени над 200 работи на студенти.
Оценителите се учудват на все по- късите есета и на все по- лошата езикова култура на бъдещите журналисти.
Оценяването на писмения изпит все още продължава.
АкадемикаБГ ще продължи да следи представянето на кандидат- журналистите и на Втората сесия, и на последващия устен изпит.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Е да, ама там бяха много по-малко кандидатите.splendour написа:ох нямам търпение... по псохология (философия) вече са излезли отдавна...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
АкадемикаБГbobka написа: Лелеее къде го прочете това?
- Иван Попов
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Което май запазва тенденцията от предните години. Хубавото е, че има пълна шестица. Миналата година на пробния най-високата оценка доколко помня беше 5,88.Bishop написа:МАСОВО СКЪСАНИ СЛЕД ИЗПИТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА В СУ
Голяма част от оценките на изпита по журналистика в Софийския университет са слаби.
Тази година явилите се на Първата кандидатстудентска сесия бяха значително по- малко от предишни години. Темата „На един клик разстояние” явно е затруднила тези ентусиасти.
По непотвърдена информация половината от предалите есе са получили двойки, а останалите кандидатстудентски работи рядко минават границата на петицата. Проверяващите са писали само една пълна шестица досега при проверени над 200 работи на студенти.
Оценителите се учудват на все по- късите есета и на все по- лошата езикова култура на бъдещите журналисти.
Оценяването на писмения изпит все още продължава.
АкадемикаБГ ще продължи да следи представянето на кандидат- журналистите и на Втората сесия, и на последващия устен изпит.
Продължаваме да чакаме.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Кофти новина.. явно ще трябва да се готвим по-добре за втората сесия.
П.П.: Bullshit!Snejy написа:То си беше ясно това, просто всеки се залъгваше, че тази година ще е по-различно .. лично аз смятам, че половината ще са скъсани, защото това е предварителен .. докато на редовния можем да очакваме по-адекватни резултатите
и все пак дано идната седмица излязат най-накрая резултатите
Оценките са напълно адекватни, убеден съм в това. Писането на слаби оценки на предварителния изпит не е самоцелно, а се дължи на факта, че половината(меко казано) кандидати отиват на олимпийския принцип, знаейки че след това ги чака редовен. На редовния разбира се няма такова поле за изява на човешката глупост и всеки сяда да понапише някое есе.
Аз отделно мога и да гарантирам, че 75%, да не кажа 90%, от скъсаните са писали разкази, повести, романи, очерци или чиклит проза дори в стремежа си да оригиналничат. Няма как да напишеш нещо подобно и да не бъдеш скъсан, освен ако то не е блестящо. Аз лично очаквам над 400 скъсани(говорим за двойки), поради простата причина, че 80% от това, което хората са писали, са епически творби, писма, та дори и лирика, но НЕ и есета. Е, няма как да стане момчета и момичета.
П.П.: Ще се радвам неистово ако 90% от участниците в тази тема бъдат скъсани или поне имат оценка, с която дори не си струва да се пробват на устния, защото от изказалите се ~50 човека 70 казаха, че са влезнали със сигурност. Съжалявам и нищо лично към вас, не познавам никого(най-вероятно), но откровено мразя този тип поведение. Бяха изграждани "прекрасни" паралелки от пияници и сексаджийки, нови теми бяха отваряни из форума в чест на бъдещия клас, ала съм почти сигурен, че почти всички ще си останете само във форума.
Поздрави от Хасково и със здраве.
- velichkov
- В началото бе словото
Приятелю, kartacha не знам дори откъде да започна ...
1) Откъде ги вадиш тези проценти все едно си представител на Националния статистически институт
2)
Явно не си чел официалните изисквания от сайта, в които пише
3) Това, че повечето от хората във форума няма да бъдат приети е ясно, но вместо да
4) Къде видя някой да казва, че е влязъл със сигурност
П.П. Нищо лично, обаче прекали
Поздрави от Сливен и със здраве!
1) Откъде ги вадиш тези проценти все едно си представител на Националния статистически институт
2)
Това кой ти го казаАз лично очаквам над 400 скъсани(говорим за двойки), поради простата причина, че 80% от това, което хората са писали, са епически творби, писма, та дори и лирика, но НЕ и есета. Е, няма как да стане момчета и момичета.
д) оригиналност на подхода при избор на гледна точка, на жанрова форма;
... и изобщо къде си видял да е написано, че трябва да е есе, че даже да казваш, че който не е писал есе едва ли не е почти сигурно скъсан ?!Работата може да бъде написана в свободно избрана от автора прозаична форма и достатъчен за пълноценното разгръщане на замисъла обем.
3) Това, че повечето от хората във форума няма да бъдат приети е ясно, но вместо да
се надявай ти да си изкарал някаква прилична оценка, защото както може би си чувал " пилците се броят на есен ", а нашата есен ще дойде след 2-3 дни и тогава определяй непознати катосе радвам неистово ако 90% от участниците в тази тема бъдат скъсани или поне имат оценка, с която дори не си струва да се пробват на устния
пияници и сексаджийки
4) Къде видя някой да казва, че е влязъл със сигурност
П.П. Нищо лично, обаче прекали
Поздрави от Сливен и със здраве!
A man's dreams are an index to his greatness !
- ColdHardBitch
- Драскач
Всеки има право да сподели мнението си. А кой прав и кой крив ще се разбере скоро.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
хахахахахахаха
Какви данни....каква критика.....каква сакрална форма на изказ.....
Силно се надявам , да не си останем просто във форума.Силно се надявам всичко , които наистина го искат , да бъдат приети.Силно се надявам ти също да бъдеш приет (драги мой - kartacha ) .Силно се надявам тези ''пияници и сексаджийки'' също да не го приемем лично....
Силно се надявам мнението ти да не е лично , а да е повлияно от други хора , защото ми изглежда прекалено озлобено , плоско и безсмислено.
Успех на всички.Поздрави от Дупница : )
Какви данни....каква критика.....каква сакрална форма на изказ.....
Силно се надявам , да не си останем просто във форума.Силно се надявам всичко , които наистина го искат , да бъдат приети.Силно се надявам ти също да бъдеш приет (драги мой - kartacha ) .Силно се надявам тези ''пияници и сексаджийки'' също да не го приемем лично....
Силно се надявам мнението ти да не е лично , а да е повлияно от други хора , защото ми изглежда прекалено озлобено , плоско и безсмислено.
Успех на всички.Поздрави от Дупница : )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
Влизам аз да се информирам в темата, която трябва да съдържа полезна информация, а се натъквам на дебилизъм?
Да си студент, не е ли прозвище за интелигентния млад човек?
Във всяка публикация на всеки университет ясно и открито се забелязва, че баловете падат. Това какво говори?
Дори ме е гнус .. да думата е гнус, да коментирам тази тема.
Разгледайте форуми на други университети. Това тук е рядко срещана грозотия.
Да си студент, не е ли прозвище за интелигентния млад човек?
Във всяка публикация на всеки университет ясно и открито се забелязва, че баловете падат. Това какво говори?
Дори ме е гнус .. да думата е гнус, да коментирам тази тема.
Разгледайте форуми на други университети. Това тук е рядко срещана грозотия.
- ColdHardBitch
- Драскач
Окей, мнения много!
Всеки го раздава "размисли и страсти".
Всички се оплаквате, че всички са тъпи, дебили и незнам какво вече... Хора много, всички са различни! Не само тук са такива, света е голям! И до колкото знам не се познаваме лично с никой от вас! Как така ги решихте всички тея неща?! Любов от пръв поглед, а?!...
Нищо лично! Приемам конструктивна критика и съм много ЗА нея, но вашето не е такова!
П.С. Всички си изказаха мнението, това беше мойто! : ))
Всеки го раздава "размисли и страсти".
Всички се оплаквате, че всички са тъпи, дебили и незнам какво вече... Хора много, всички са различни! Не само тук са такива, света е голям! И до колкото знам не се познаваме лично с никой от вас! Как така ги решихте всички тея неща?! Любов от пръв поглед, а?!...
Нищо лично! Приемам конструктивна критика и съм много ЗА нея, но вашето не е такова!
П.С. Всички си изказаха мнението, това беше мойто! : ))
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Ето това пак е вид опозиция.
Аз критикувам единствено прекаления офтопик.
Ненужните спорове. Хора, обиждате се ... това е дебилно ... неуважение към бъдещ колега. В тази тема единственото мнение трябва да е по темата...
Това го дължа на неопитността в общуването... Когато човек пише е малко по-искрен и непестелив. По-простичко не мога да го напиша. Няколко годинки по-голям съм от всички ви. Само за информация.
Аз критикувам единствено прекаления офтопик.
Ненужните спорове. Хора, обиждате се ... това е дебилно ... неуважение към бъдещ колега. В тази тема единственото мнение трябва да е по темата...
Това го дължа на неопитността в общуването... Когато човек пише е малко по-искрен и непестелив. По-простичко не мога да го напиша. Няколко годинки по-голям съм от всички ви. Само за информация.