[КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
MonySim
В началото бе словото
Специалност: Геология
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Мнение от MonySim »

Залагам на Климат, дунавска равнина и... или води или зърнени култури :D

Изобщо не съм притеснена ...притесняващо непритеснена съм.... :lol: :lol: :lol:
Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän...
AsyaM
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от AsyaM »

Хах всички искат климат май...
А откъде подбирате статистическите данни? За това се притеснявам най-много (освен че ще се паднат теми, които не знам...). Има списък с препоръчителна литература и оказания за кои години трябва да се гледат данните, ама досега не съм открила два източника, в които поне част от данните да не си противоречат. Градуси, количества валежи и т.н., километри... Мазало. Затова ми се искаше да ида на курс, ама като няма... *въздъх*
angelovaaa
В началото бе словото

Мнение от angelovaaa »

AsyaM написа:Хах всички искат климат май...
А откъде подбирате статистическите данни? За това се притеснявам най-много (освен че ще се паднат теми, които не знам...). Има списък с препоръчителна литература и оказания за кои години трябва да се гледат данните, ама досега не съм открила два източника, в които поне част от данните да не си противоречат. Градуси, количества валежи и т.н., километри... Мазало. Затова ми се искаше да ида на курс, ама като няма... *въздъх*
Аз не искам да се падаклимат. Предпочитам транспорта
Аватар
MonySim
В началото бе словото

Мнение от MonySim »

Транспорт също е готина тема :)
sanoilla jotka ymmärrän,
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

Здравейте, географи, картографи, туристи и мотористи.. Изпита мина, лично от себе си не съм много доволен, но хубавото беше, че се падна тема която бях учил :cheers: , така че не съм предал празен лист но можеше и повече. Искам да попитам само знае ли някой кога ще излязат резултатите, задължително ли е да се ходи и на редовната сесия и накрая по-хубавата оценка от двете ли се взима?? Благодаря Ви и успех ! :wink:
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Ех, бъдещи туристчета, добри теми ви се паднаха, с изключение на водите. :) Резултатите след 10 дни най-малко, може и повече. Не е задължително да ходиш и на двете сесии, ако смяташ, че си изкарал достатъчно. Иначе се взима по-високата естествено. ;)
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

Аз пък съм доволна че се паднаха Водите, защото само тях знаех, но добре ги бях научила за моя радост. Надявам се да имам и добри резултати.
AsyaM
В началото бе словото

Мнение от AsyaM »

Честит първо изпит! Не знам за вас, но аз ще се радвам на спокоен сън тази нощ и след това още около месец, преди да наближи редовната сесия :lol:

И при мен можеше повече, но не предадох празни листа. Имах избор между две теми, за съжаление точно последните, които бях учила... Естествено четвъртата изтеглена, за която ни казаха - климат - е точно тази, която вероятно знам добре. Пуст късмет.

Как бяха квесторите при вас? Тези в моята зала бяха тихи първите може би 20 минути, докато си написах плана и увода, след това започнаха да говорят и скоро дори не се опитваха да снижават гласове. И иначе нямаше да напиша всичко по темата, ама със сигурност ми повлияха. Безобразие.
Аватар
MonySim
В началото бе словото

Мнение от MonySim »

AsyaM написа:Честит първо изпит! Не знам за вас, но аз ще се радвам на спокоен сън тази нощ и след това още около месец, преди да наближи редовната сесия :lol:

И при мен можеше повече, но не предадох празни листа. Имах избор между две теми, за съжаление точно последните, които бях учила... Естествено четвъртата изтеглена, за която ни казаха - климат - е точно тази, която вероятно знам добре. Пуст късмет.

Как бяха квесторите при вас? Тези в моята зала бяха тихи първите може би 20 минути, докато си написах плана и увода, след това започнаха да говорят и скоро дори не се опитваха да снижават гласове. И иначе нямаше да напиша всичко по темата, ама със сигурност ми повлияха. Безобразие.
Какъв климат те гони :D
sanoilla jotka ymmärrän,
AsyaM
В началото бе словото

Мнение от AsyaM »

Нали се теглят допълнителни теми като доказателство, че има и други варианти, освен трите, които имаме за писане - единият от квесторите ни каза, че са били климат и Югозападен регион, ако не се лъжа.
Аватар
andreana_
В началото бе словото

Мнение от andreana_ »

Ех, голям съм карък! :D Точно Води ми е най-противната тема и точно нея изтеглиха от първия път... Останалите 2 теми ги знаех, но не на 100% както някои други, които естествено не се паднаха.. :D В крайна сметка писах по ХВП ама определено можеше повечко.. Дано проверяващите да се смилят над нас поне мъничко, макар че е ясно, че ще се ходи на 2-ра сесия :P
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

2-рата сесия е неизбежна... :)
Аватар
andreana_
В началото бе словото

Мнение от andreana_ »

А вие колко страници написахте ии по коя тема:)
Аватар
MonySim
В началото бе словото

Мнение от MonySim »

Ми не знам хора, аз писах бая, чак ръката ме боли. Обаче като се прибрах и прочетох пак темата - освен, че съм писала бая, бая съм и пропуснала :D
Иначе писах 7 страници за Води :D
sanoilla jotka ymmärrän,
Аватар
pavkii
В началото бе словото

Мнение от pavkii »

MonySim написа:Ми не знам хора, аз писах бая, чак ръката ме боли. Обаче като се прибрах и прочетох пак темата - освен, че съм писала бая, бая съм и пропуснала :D
Иначе писах 7 страници за Води :D

+1 :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”