така... в момента чета няколко неща, както много обичам да правя
чета "Слугинята" на Катрин Стокет, която ми е особено интересна, но особено нямам време за нея
чета "Текила и синьо алиби" на Пол Ливайн, която ми е не особено интересна, но искам да завърша, защото смятам, че ще свърши интересно
чета и няколко учебници, които не са ми много безинтересни, но като са много на брой и ми бъркат в здравето
"На изток от запада" на Мирослав Пенков - кой знае защо подходих предубедено, очаквах да е прехвален, но разказите до момента много ми харесват. После ще се насоча към "Великия Гетсби" на Фитцджералд.
Ееееееем... предадох се на "Игрите на глада". Още не знам дали съжалявам, по-нататък ще си изясня.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
"Малко след залеза" - Стивън Кинг. Засега прочетох първите два разказа - първият ме заинтригува, но завърши супер странно, а във втория така се вживях, че някой трябва моментално да ме върне към реалността Отдавна не бях чела Кинг, а с разказите му като цяло съм слабо запозната, но ще се доопозная, докато не припадна от изтощение