[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
Успех на всички утре
И помнете, че знаете повече, отколкото си мислите, че знаете.. утре ще разберете 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Така е... успех на всчки бъдещи колеги.
Йоанче, кафе?
Йоанче, кафе?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- TEPOP
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Колко получихте на задачите???
Дайте някакви отговори да си сверя, моля. Или ако има излезли в нета примерни решения, че нещо не мога да намеря.

Дайте някакви отговори да си сверя, моля. Или ако има излезли в нета примерни решения, че нещо не мога да намеря.
ТЕРОР до дупка
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Как ви се стори изпитът,доволни ли сте,или можеше и повече ? 
Очаквам оценка между 5.20 и 5.50.. не съм доволен, имам тъпи грешки! Темата не е от трудните.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Темата е напълно стандартна, нищо сложно няма в нея. Няма причини да не сте се справили, а ако има нещо такова... има още един такъв изпит....mereth написа:Очаквам оценка между 5.20 и 5.50.. не съм доволен, имам тъпи грешки! Темата не е от трудните.
КН правеж
- Bachvarov
- В началото бе словото
- Специалност: Още никаква
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Аз не съм доволен
Темата не беше трудна но се издъних чакам на оценка от сорта на 4
За жалост ме чакат още няколко месеца задачи до другия изпит...
ПС Може ли да ми препоръчате някакво помагало с задачи подобни на тези от изпита...
ПС Може ли да ми препоръчате някакво помагало с задачи подобни на тези от изпита...
сборникът на ЧакърянBachvarov написа:ПС Може ли да ми препоръчате някакво помагало с задачи подобни на тези от изпита...
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- Bachvarov
- В началото бе словото
- Специалност: Още никаква
- Обратна връзка:
Мерси много, ако някои има още нещо да препоръча да казва...
Другото което искам да попитам е тази информация за миналите балове, която е в началото на темата:
Ако това са реалните минимални балове едно 4,25-4,50 си ме устройва перфектно! (при условие, че бала не се промени много)
Според Вас с въвеждането на новия формат на изпита (8 задачи) ще се вдигне ли успеха или обратното ?
Другото което искам да попитам е тази информация за миналите балове, която е в началото на темата:
На базата на официално обявена информация от университета ли е или на базата на мълви в форума ?Първо класиране (мъже):
Математика 12.39
Информатика 17.43
Приложна математика 15.64
Математика и информатика 16.50
Компютърни науки 18.40
Софтуерно инженерство 18.21
Информационни системи 17.88
Статистика 17.13
Ако това са реалните минимални балове едно 4,25-4,50 си ме устройва перфектно! (при условие, че бала не се промени много)
Според Вас с въвеждането на новия формат на изпита (8 задачи) ще се вдигне ли успеха или обратното ?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
Баловете са официални!
За темата - сравнение с миналата година задачите бяха направо елементарни(само последната беше малко по особена), но разбира се, се издъних на най-лесните (в 3 задачи съм объркал сметките, дано ми дадат някоя точица
).
Като цяло очаквам оценка между 3,50-4 и нещо.
п.с. Кога ще излязат резултатите?
За темата - сравнение с миналата година задачите бяха направо елементарни(само последната беше малко по особена), но разбира се, се издъних на най-лесните (в 3 задачи съм объркал сметките, дано ми дадат някоя точица
Като цяло очаквам оценка между 3,50-4 и нещо.
п.с. Кога ще излязат резултатите?
ДС - 
-
tbontb
- В началото бе словото
Бая съм се издънил. Очаквам оценка между 5,00-5,30. Знае ли се кога ще излязат резултатите?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
До 2 седмици би трябвало вече да си знаете оценките ...tbontb написа:Бая съм се издънил. Очаквам оценка между 5,00-5,30. Знае ли се кога ще излязат резултатите?
КН правеж
-
monchenceto
- В началото бе словото
Аз съм супер доволна очаквам около 5,50 и виждам че и другите са писали подобни оценки и не разбирам според вас 5 е издънка?! Да всеки може малко по-добре,но има и много хора,който наистина много знаят и от притеснение може да имат 3,4,4.5! ето на това му се казва издънка.
Иначе за изпита съм решила само 1ви параграф от сборника на Чакърян и въпреки това съм се справила!Така,че и на останалите бих им казала да не се сдухват,защото това не е ТУ или УНСС,за да искат 6.00
Иначе за изпита съм решила само 1ви параграф от сборника на Чакърян и въпреки това съм се справила!Така,че и на останалите бих им казала да не се сдухват,защото това не е ТУ или УНСС,за да искат 6.00