Какво ви направи щастливи днес? 10 волуме
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Какво ви направи щастливи днес? 10 волуме
Разбрах ти само първото изречение - никога не съм говорила/учила/се интересувала кой знае колко от тоя език, обаче сутринта закусвахме в онова прекрасно местенце на "Оборище" 37 - изкарали са сладките дървени масички на тротоара, слънцето печеше, чуваха се птиченца, звучеше Zaz... Тооооолкова френско! Само дето нямаха пържени филийки днес, ама с всичко останало предвид, не беше драма.
Ей това време от годината чакам, за да се съживя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Близо до магазина за музикални инструменти, точно срещу някаква бакалия, която си развява зеленчуците навънка?Търговецът на кристал написа:Разбрах ти само първото изречение - никога не съм говорила/учила/се интересувала кой знае колко от тоя език, обаче сутринта закусвахме в онова прекрасно местенце на "Оборище" 37 - изкарали са сладките дървени масички на тротоара, слънцето печеше, чуваха се птиченца, звучеше Zaz... Тооооолкова френско! Само дето нямаха пържени филийки днес, ама с всичко останало предвид, не беше драма.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ъъъъм... срещу това място, за което говоря, е някакъв магазин за хранителни стоки - може и бакалия да е. "Верде", струва ми се. А иначе на същия тротоар е "Дон Домат" и едно кафене, точно до кафенето (което също е много приятно, впрочем) е "Павилион 37" (със зелена дограма, много големи прозорци и зелена метална врата). Есента го открихме и е просто размазващо яко за закуска през уикенда. Правят много вкусни неща и атмосферата е много, много приятна. Иначе през деня си функционира като ресторант, правят и продават и хляб, имат доста видове вино. Абе... на фона на градския пейзаж, който често е смотан и никакъв, си е много хубаво място. Препоръчвам!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Е, сигурно си забелязала магазина за муз. инструменти, който е в посока военната академия - а нагоре е френското посолство...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ние или сме с колата, когато ходим, или ако е хубаво времето и сме пеш, идваме откъм френското посолство, та не се сещам за магазина. Отдавна не съм слизала надолу по "Оборище" пеш, но вероятно говорим за едно и също място, де. На тротоара на посолството и музикалното училище е.
В края на ноември
В края на ноември
При моя дефицит на сън- цял ден спя!!! Много хепи 
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Леле, просто трябва да пиша, защото ми е тоооолкова хубаво! Ходихме на лайв на Мери Бойс Бенд и понеже познавам барабаниста им, го подкачих да ми изпеят най-сетне "Тръгвай с мен", защото я обожавам, а така и не я пеят по участия. И той ходи да пита Мери, ама после каза, че тя казала, че ще я изпеят, ако я изтанцувам. Пък аз каквото съм срамежливо... и се хиля, и викам "А, не, не...". И така си оттече работата.
И тъкмо приключват, и Мери казва "Ама аз ще изпея още една песен, искам само една китара" - и си дръпна едно столче и седна в нашата част от заведението (частта за непушачи в Битбургер е встрани от сцената) и ми я изпяяяяяя... И беше толкова мило, че просто щях да се разплача. И после отидох да й благодаря, и тя беше страшно мила (за пръв път се престрашавам да говоря с нея). Мммммм, колко малко му трябвало на човек - тая вечер си лягам много щастлива.

И тъкмо приключват, и Мери казва "Ама аз ще изпея още една песен, искам само една китара" - и си дръпна едно столче и седна в нашата част от заведението (частта за непушачи в Битбургер е встрани от сцената) и ми я изпяяяяяя... И беше толкова мило, че просто щях да се разплача. И после отидох да й благодаря, и тя беше страшно мила (за пръв път се престрашавам да говоря с нея). Мммммм, колко малко му трябвало на човек - тая вечер си лягам много щастлива.
В края на ноември
В края на ноември
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
С другите неща, които напоследък ме правят щастлива, и горното мнение допринесе за това ми състояние 
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Скъсиха ми косата и сега е пухкава и обновена, сега остава да я боядисам шантаво и удоволствието ще е пълно 

- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Бях забравила колко обичам да рисувам...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Чесах кучето по ухото сигурно час и се хипнотизирах. Даже забравих за какво се притеснявах преди това 

Развълнувах се, което си е трудно, от това, че знам какво да правя от тук нататък поне в един аспект.
Така че реално погледнато са две неща.
Така че реално погледнато са две неща.
NO EDGE!
Maртин, когато направи огромната жертва да остане да спи в моето леглото.
И то не е да се гуши в мене, а просто кротко спи на кълбо на нивото на главата ми.. и като му стане студено на малкото розовко носле, присвива лапички, кръстосва ги по възможно най-сладурестия начин и го мушка под тях.. и когато приближа ухото си до него, чувам малкото котешко сърчице да тупка в равномерен ритъм.. и се успокоявам... за всичко!.. и сутринта, когато слънчевите лъчи почнат да докосват милата главица, гальовно се протяга и свива отново меките пухкави лапи.. и като протегнеш ръка да го погалиш, първо се мръщи, присвивайки пренебрежително очи, а после почва блажено да мърка..
толкова прекрасно същество..
И то не е да се гуши в мене, а просто кротко спи на кълбо на нивото на главата ми.. и като му стане студено на малкото розовко носле, присвива лапички, кръстосва ги по възможно най-сладурестия начин и го мушка под тях.. и когато приближа ухото си до него, чувам малкото котешко сърчице да тупка в равномерен ритъм.. и се успокоявам... за всичко!.. и сутринта, когато слънчевите лъчи почнат да докосват милата главица, гальовно се протяга и свива отново меките пухкави лапи.. и като протегнеш ръка да го погалиш, първо се мръщи, присвивайки пренебрежително очи, а после почва блажено да мърка..
толкова прекрасно същество..
la douleur exquise
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"тихият пролетен дъжд"... 
she'd started smoking poetry