Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Помощ и съвети всякакви
Дженезис - "Пълните съчинения на Уилям Шекспир" в Театър 199. Дотук съм водила над 20 души, досега разочаровани категорично не е имало. Ако са абсолютни консерви, не рискувай. Но ако не венцехвалят проф. Вучков и не се възмущават от всичко, което мъъъъничко излиза от шаблона - пробвай ги. Много хубав спектакъл е, безкрайно си го обичам.
Тъкмо сега го възродиха, онзи ден му беше реПремиерата, че не се игра около 2 сезона.
Тъкмо сега го възродиха, онзи ден му беше реПремиерата, че не се игра около 2 сезона.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Препоръчайте ми откъде да си купя лаптоп.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Dell-четата между другото са доста на оферта в последно време. Досто добро съотношение между цена и качество 
Аз ги гледам в този сайт: http://www.laptop.bg/laptops-dell че има по-голям избор, но май отделни модели се продават и по техномаркетите и multirama, plesio и т.н... Вече като си харесаш конкретен модел няма много значение от кой магазин точно ще го вземеш
Аз ги гледам в този сайт: http://www.laptop.bg/laptops-dell че има по-голям избор, но май отделни модели се продават и по техномаркетите и multirama, plesio и т.н... Вече като си харесаш конкретен модел няма много значение от кой магазин точно ще го вземеш
한류
-
Angel_N
- Форумно зомби
Ориентирал съм се към Acer или Lenovo. Видях някви ейсъри, ама искам да е по-компактен и да е по-лек, пък да не е бавен. Приятелката ми има един ейсър, ама се води някакъв вид буук. Много е малък, с 3 клетъчна батерия, което не знам какво означава, 1,66 ghz и 1 gb ram, много е бавен бе, пък за тия параметри очаквах повече. Пускаш скайп и мозила - по 2 и нещо секунди delay... Аз не разбирам от компютри и моят най-добър приятел е голям специалист, той си учи тва; ще говоря и с него, но бих искал да чуя и други мнения. Това, което търся, е малък и лек лаптоп, който да е с прилична към висока конфигурация. Таван на цената 800 и малко пара. Сега ще погледна този сайт. Аз погледнах Технополис, но там няма такива по-малки и по-лесно преносими... Искам да е под 2 кила. Имаше такива в сайта на мултирама, ама там пък не останах с добри впечатления. В Технополис погледнах, но там не ми се зареждаше страницата с подробна информация за параметрите на компютрите...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
pcstore.bg - и двата лаптопа вкъщи са от тях. Имат богат избор на продукти, компетентно обслужване, адекватна гаранция и грижа за клиента. Като марка освен Дел, можеш да погледнеш и Ейсър - качествени и здрави компютри са, без да са им надути излишно цените.
Като цяло избягвай магазини като Мултирама и Технополис - колкото по-неспециализирана е веригата, толкова по-неизгодно е за клиента.
Сега те гледам че си писал... Под 2 кила не знам дали ще откриеш лаптоп с нормални размери. Освен ако не е оня макбук, който може да се използва като нож за рязане на хляб, ама той не е много на оферта. Смисъл, едно е лаптоп (ноутбук), друго е нетбук. Пък колкото по-малко е едно нещо, толкова по-трудно е да набуташ богата функционалност в него.
Като цяло избягвай магазини като Мултирама и Технополис - колкото по-неспециализирана е веригата, толкова по-неизгодно е за клиента.
Сега те гледам че си писал... Под 2 кила не знам дали ще откриеш лаптоп с нормални размери. Освен ако не е оня макбук, който може да се използва като нож за рязане на хляб, ама той не е много на оферта. Смисъл, едно е лаптоп (ноутбук), друго е нетбук. Пък колкото по-малко е едно нещо, толкова по-трудно е да набуташ богата функционалност в него.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Angel_N
- Форумно зомби
Права си, но видях някои по кило и половина с прилични параметри, но по-скъпи.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми, щом Леново ти допадат, виж този:
http://pcstore.bg/laptopi/LENOVO-9/Leno ... Black-3825
Килограм и 700 е, с размер като на нормален лаптоп, ама малко по-малък, с прилични характеристики. И е в твоя ценови диапазон.
http://pcstore.bg/laptopi/LENOVO-9/Leno ... Black-3825
Килограм и 700 е, с размер като на нормален лаптоп, ама малко по-малък, с прилични характеристики. И е в твоя ценови диапазон.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Angel_N
- Форумно зомби
Този изглежда супер. Ти какво мислиш за Леново? Един приятел има и ми ги препоръча; нямам личен опит с тази марка. Има няколко Acer-а, които съм ползвал, и съм с най-добри впечатления от тях. Кажи все пак за Леново?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не ми е известно да има някакви проблеми с тях. Поне аз не съм чувала оплаквания.
При лаптопите обикновено две неща не са наред: или цената е прекалено висока за приличните конфигурации, или компютрите са некачествени и дават дефекти. Пример за първите са HP и Мак. Пример за вторите са Тошиба и Вайо, на които им се случва тук-таме да пуснат в продажба дефектен модел, който после да им се налага да изтеглят от пазара.
При лаптопите обикновено две неща не са наред: или цената е прекалено висока за приличните конфигурации, или компютрите са некачествени и дават дефекти. Пример за първите са HP и Мак. Пример за вторите са Тошиба и Вайо, на които им се случва тук-таме да пуснат в продажба дефектен модел, който после да им се налага да изтеглят от пазара.

-
Angel_N
- Форумно зомби
Това, което ми пращаш сега, е точно такова, каквото търся. Предстои ми все още да се посъветвам с един приятел де, но много ти благодаря за помощта!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моля 
Имай предвид, че пичовете в PC Store също са доста отзивчиви и ако идеш в техен офис на консултация, няма да останеш разочарован. Да не говорим, че те като са по-навътре в нещата, разполагат със съществена информация за моделите, която няма как да извлечеш от техническите характеристики - например, ако вентилаторът е слаб и лаптопът лесно прегрява; или ако така са подредени чарковете, че видеокартата се пада в голяма близост до тъчпада, което резултира в изгорени пръсти. Та в тази връзка ще те посъветвам и преди да купиш даден модел, да проучиш ревютата за него от специалисти
Имай предвид, че пичовете в PC Store също са доста отзивчиви и ако идеш в техен офис на консултация, няма да останеш разочарован. Да не говорим, че те като са по-навътре в нещата, разполагат със съществена информация за моделите, която няма как да извлечеш от техническите характеристики - например, ако вентилаторът е слаб и лаптопът лесно прегрява; или ако така са подредени чарковете, че видеокартата се пада в голяма близост до тъчпада, което резултира в изгорени пръсти. Та в тази връзка ще те посъветвам и преди да купиш даден модел, да проучиш ревютата за него от специалисти

- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
13 инчовите (и под 2 кила) винаги са по-скъпи от 15 инчовите (и над 2 кила). ще трябва да си избереш с кое ти се прави компромис - с мащабите и съответно мобилността, или с разликата от едно-две поколения в процесора и съответно производителността. thinkpad edge са чудесни компютри, но тоя процесор е малко low end.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Lenovo са боклуци. Откакто китайците ги взеха. С 2 ръце съм за Acer- в офиса съм сложил един 12-годишен Acer на едната колежка и е пушка!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Че Леново кога не са били китайци?