Въпрос към дамите, ползващи преса за коса: моята сдаде багажа (може би за това спомогна фактът, че я бутах няколко пъти на земята), та сега се чудя каква да си взема, вашите какви са и доволни ли сте?
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Със сестра ми си взехме нова наскоро... Не е лоша, даже напротив, лека е, така че не се уморяваш толкова, загрява бързо... обаче не може да се сравнява със стария ни ремингтън, който препоръчвам с цялото си сърце и душа.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Мерси за съвета, за "Ремингтън" и друг път съм чувала хубави отзиви. Моята "Ровента" само за къдрене става.
Но понеже искам и приставка за вафлички, може би ще си взема отделна преса за изправяне и отделна за вафлички.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
И аз този й казах, но тя отвърна, че го знае. Явно не я удовлетворява
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Хъшове
или Колко е важно да бъдеш сериозен в Армията.
или Ножица трепач пак там.
Абе много са.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Че ти какво си мислиш, че за карта за библиотеката се чака цяла седмица? На място се издава, веднага, само снимка и 5лв трябва да имаш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.