Един,надявам се,МНОГО ЦЕНЕН СЪВЕТ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Един,надявам се,МНОГО ЦЕНЕН СЪВЕТ
И аз съм против тази класация... Как може да сложат БСУ под провинциалните университети като СУ, ПУ, ВТУ, ЮЗУ, УНСС...
Нещо мирише на корупция, усещам..
Моя съвет е друг - иди у форумите на всички вузове и виж в разделите ЮФ, какви проблеми се обсъждат. Така ще разбереш сред какви хора попадаш и дали искаш да си част от тях.
Ако никой вуз не ти се нрави, винаги можеш да запишеш Архиво-библиотеко-логика или Специалистика.
Нещо мирише на корупция, усещам..
Моя съвет е друг - иди у форумите на всички вузове и виж в разделите ЮФ, какви проблеми се обсъждат. Така ще разбереш сред какви хора попадаш и дали искаш да си част от тях.
Ако никой вуз не ти се нрави, винаги можеш да запишеш Архиво-библиотеко-логика или Специалистика.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Или Теология.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- qnsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
silverdream сподели мнение, какво видя? Понеже и аз се интересувам за психология.silverdream написа:Моя съвет е да се разтърсиш и да видиш учебните програми за всички семестри и на двата университета и тогава да си прецениш кое те устройва повече. Предполагам в сайтовете ги има. Аз съм гледала в сайта на ПУ за психология (и добре, че погледнах...) сигурно и за право ще има
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
...
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Ами аз също се интересувам от психология и разгледах програмите на СУ, ПУ и НБУ. Реално програмата на СУ ми допадна най-много, защото няма математика за разлика от ПУ. Там имаше и някакъв английски сложен и компютърна грамотност или нещо от сорта. Може да разгледаш програмите в сайтовете.
Българска филология I курс
- qnsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ще ги разгледам, благодаря за отговора.silverdream написа:Ами аз също се интересувам от психология и разгледах програмите на СУ, ПУ и НБУ. Реално програмата на СУ ми допадна най-много, защото няма математика за разлика от ПУ. Там имаше и някакъв английски сложен и компютърна грамотност или нещо от сорта. Може да разгледаш програмите в сайтовете.
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
...
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
silverdream написа:Ами аз също се интересувам от психология и разгледах програмите на СУ, ПУ и НБУ. Реално програмата на СУ ми допадна най-много, защото няма математика за разлика от ПУ. Там имаше и някакъв английски сложен и компютърна грамотност или нещо от сорта. Може да разгледаш програмите в сайтовете.
Математиката им (в ПУ) е на изключително ниска ниво. В СУ и 3 няма да ти пишат за "математиката", която ще научиш там. Компютърната грамотност също е на доста ниско ниво.
Казвам го, защото приятелката ми учи там и знам за какво става дума... Преподавателите обаче по самата специалност са на ниво...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
В ПУ често се случва да влизат тези,които не са приети никъде другаде...никак не е престижен.
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
-
AmorFATI
- В началото бе словото
- Специалност: Уча за капитан на подводница
- Адрес в галерията на СУ: няма
ТЕОЛОГИЯ.....ДЕМЕК ЦЪРКОВЕН ИХИДНЯР ОБИРДЖИЯ или с една дума казано ПОП ми звучи по-добре от КНИЖЕН ПЛЪХОК ДЕМЕК АРХИВО-......-........
)))))))))) Жалко,че не сме католици можех и папа да стана след 70-80 години....уви 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
То това се отнася и за БСУ, ВСУ,УАСГ, ТУ.... аве изобщо всичко живо се блъска само към СУ....saviiinceto написа:В ПУ често се случва да влизат тези,които не са приети никъде другаде...никак не е престижен.
КН правеж
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Помнете ми думите - след няколко години СУ няма да се води престижен университет и ще има желаещи за него, колкото и за ПУ, ВТУ, БСУ и т.н.
Просто политиката на СУ е такава, че го превръща в нискоразреден вуз. И всичко е насочено само и единствено към парите.
Просто политиката на СУ е такава, че го превръща в нискоразреден вуз. И всичко е насочено само и единствено към парите.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...