Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Изводът - не е виновна музиката за пораженията, а личното тегло на танцуващия!Sw1tched написа:Е, аз на срещата на форума я разказах тая случка и интересното беше точно че на въпросното пого не счупихме абсолютно нищо, а 10 минути след това като пуснаха чалга една се качи на масата и я счупи хаха. После я заковахме преди да си тръгнем...масата де
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Според мен чалгата има не деструктивна, а по скоро градивна функция.Sw1tched написа:В погото имаше индивиди надвишаващи масата на въпросното момиче. Извода е всъщност, че чалгата руши всичко, до което се докосне.
За доказателство виж циците на чалга певиците в целия интервал на тяхната кариера. Същото важи и за пишката на Азис.
- popfolk star
- В началото бе словото
Ъхъ....даааааааааа!!!!!!!!gitty написа:popfolk star написа: Браво,щом ти харесва няма лошо...
Аз пък много харесвам Парис Хилтън, Мишел Бранч , Виктория Пратт и Виктор Уебстер.Последните двама много яки филми правят.г
х
Значи Парис Хилтън казваш..
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
мне...ако е била на токчета, е възможно да е счупила масата...имаше някакво научно обяснение, ама кака ви Крематори има 4 по физикаuser-1209 написа:Изводът - не е виновна музиката за пораженията, а личното тегло на танцуващия!Sw1tched написа:Е, аз на срещата на форума я разказах тая случка и интересното беше точно че на въпросното пого не счупихме абсолютно нищо, а 10 минути след това като пуснаха чалга една се качи на масата и я счупи хаха. После я заковахме преди да си тръгнем...масата де
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Сигурно резонанс ама т'ва е ако е стъклена става!Crematory написа:мне...ако е била на токчета, е възможно да е счупила масата...имаше някакво научно обяснение, ама кака ви Крематори има 4 по физикаuser-1209 написа:Изводът - не е виновна музиката за пораженията, а личното тегло на танцуващия!Sw1tched написа:Е, аз на срещата на форума я разказах тая случка и интересното беше точно че на въпросното пого не счупихме абсолютно нищо, а 10 минути след това като пуснаха чалга една се качи на масата и я счупи хаха. После я заковахме преди да си тръгнем...масата де
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мне, всяко тяло може да бъде разрушено, ако бъде накарано да трепти в естествената си честота, затова и войниците не маршируват, когато минават по мостовеuser-1209 написа: Сигурно резонанс ама т'ва е ако е стъклена става!
а иначе намери ми нещо да издава вълни с честота 1,13... непомня нататък цифрите, ама ще ти кажа, че ще стане доста забавно, ако си фен на кръвавите филми
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хаха, Емилия е от ония певици, които преди да станат певици, са завършили духовата консерватория със специалност "кавал". А иначе по въпроса- кви са тия певици, дет нямат и грам авторска песен, а всичко й е крадено. Пък и тия певачки са адски некадърни и умишлено афишират стегнатия си задник, силиконовите цици и други подобрения. То иначе кой ще ги слуша...popfolk star написа:Разстройвате ме!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>>
Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я)
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- Lord de Sword
- Обратна връзка:
аз бих допълнил и дудук;)post-mortem написа: Хаха, Емилия е от ония певици, които преди да станат певици, са завършили духовата консерватория със специалност "кавал". А иначе по въпроса- кви са тия певици, дет нямат и грам авторска песен, а всичко й е крадено. Пък и тия певачки са адски некадърни и умишлено афишират стегнатия си задник, силиконовите цици и други подобрения. То иначе кой ще ги слуша...
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
ми нестава, то там трябва да пееш и на други, пък на мен не ми се ще, искам си таланта ти само за себе си 
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- pi4
- Легендарен флуудър
такаааа ако трябва да направя Compte rendu на това нещо тук-някой хорица усилено не могат да понесат реалността,че в България най-слушаната музика е поп-фолк разбира се,а това е защото българина е закърмен от малък с усет към истинската музика.В този ред на мисли тези които са неориентирани от малки и слушат просто шум от рода на метал и рок разбира се придружен с крайно неестетични клипченца,са едно малцинство в България и много се кефя като злобеете,понеже има защо хахахахахаха

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв