Биг Брадър 2
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Хаха 
И на мен ми стана интересно откъде тези, които не го гледат, знаят как изглежда тая или оная
Пък щом сте решили, че това е единственият начин да опознаете човешката психика и прочие феномени (ирония, батко... нали вас ви интересува "само" научната страна на нещата) - ми губете си времето и простейте с вашите любимци
И на мен ми стана интересно откъде тези, които не го гледат, знаят как изглежда тая или оная
Пък щом сте решили, че това е единственият начин да опознаете човешката психика и прочие феномени (ирония, батко... нали вас ви интересува "само" научната страна на нещата) - ми губете си времето и простейте с вашите любимци
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Циндил-Пиндил написа:Хаха
И на мен ми стана интересно откъде тези, които не го гледат, знаят как изглежда тая или оная![]()
А ний през тва време шъ стааме по-колтурни
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ми и аз нямам кабелна. Като нямам друга работа, излизам, чета книжка, драскам глупости във форума, чатя с френдове в ИЦК, прощудирвам всички известни ми сайтове с игри ..got написа:не че много ме вълнува простотията , то е ясно...ама кво да гледам...По-интересно нещо по телевизията няма! ( а нямам дори кабелна).Все пак е любопитно - за весело...
като нямам друга работа...
И кво ли още не
Ясно е, че не се вълнуваш от простотията им. Ама най-доброто оръжие е липсата на интерес. Като те пита утре някой глупак-фен заклет дали си гледала, ти ако ис гледала няма как да се сдържиш да не изкоментираш нещичко. Ако наистина не си глелала обаче, ще му кажеш, че с такива глупости не се занимаваш и ама наистина нищичко не знаеш за великите чалгарски ББ събития - и глупакът може пък да се замисли - брииии, хората престават да го гледат, може вече да не е модерно, трябва и аз по-малко да го гледам. И така - вярата на Антиглобализма ще превземе Вселената
(А сега отивам да ям, защото започвам да халюцинирам .......)