Няколко дена бях в Сф за предварителния и гледам, че тук някакво напрежение се е създало...аа без такива работи, всеки да си говори, каквото иска в крайна сметка СВОБОДА НА СЛОВОТО, а ние трябва да го знаем това най-добре!!
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
О, хора здрасти!
Няколко дена бях в Сф за предварителния и гледам, че тук някакво напрежение се е създало...аа без такива работи, всеки да си говори, каквото иска в крайна сметка СВОБОДА НА СЛОВОТО, а ние трябва да го знаем това най-добре!!
)
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
Значи за тебе свобода на словото е да пишеш или да говориш едно, а темата да е съвсем друга?
Адски неадекватно е да намесвате "свободата на словото".
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Като гледам заглавието е Журналистика и ВО а не изпит по Журналистика или нещо такова, така че и самата тема е доста обща, за да говорим какво е по нея и какво не.
Но, както и да е аз нямам намерение да се приобщавам към симпатичния спор, който се заформя тука, защото според мен това са простотии 
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
То това не би трябвало изобщо да е спор, при положение, че позицията ми е съвсем ясна и достатъчно аргументирана. Тук трябва да се обсъждат далеч по-сериозни теми.
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
Ами добре де, ето - ти искаш да обсъждаш сериозни теми - ти си в правото си и никой не би трябвало да ти пречи, защото до колкото съм на ясно - всеки е в правото си да изрази собстено мнение, независимо от темата... По пътя на логиката, и ние, останалите от форума, или поне частта, която според теб и други се отклонява от сериозните теми и говори глупости едва ли не, имаме абсолютно същото право на изразяване на мнение... Така че - ние имаме уважение към теб и твойте мнения и бъди така учтив да не ни изкарваш "малоумни" или нещо от сорта, само защото не си съгласен със страничните теми, коментирани покрай основната.Judas написа:То това не би трябвало изобщо да е спор, при положение, че позицията ми е съвсем ясна и достатъчно аргументирана. Тук трябва да се обсъждат далеч по-сериозни теми.
П.П.: Който ИСКА да се отклонява от основната тема, но все пак да има и нещо от нея - ето тук "Журналистика - свободата "колеги"... свободата на словото." можем да коментираме всичко, а който иска да е сериозен и да не му се пречи, да коментира в тази тема и така няма да има дразнене между потребителите... или поне с тази надежда направих другата тема...
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
Аз нямам зор да обсъждам сериозни теми, просто от време на време прецъквам темите из форума и ми направи лошо впечатление, че пълните темата с глупости.
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
Вече няма за какво да се притесняваш и да оставаш с лошо впечатление - друга тема "ще пълним с глупости", тази я оставяме на по-сериознитеJudas написа:Аз нямам зор да обсъждам сериозни теми, просто от време на време прецъквам темите из форума и ми направи лошо впечатление, че пълните темата с глупости.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
Така и трябва
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Защото ти нали не наспами темата с обвиненията си.Айде,и аз съм аут от тук.Заминавам в другата тема да си спамя. 
Психология,първи курс.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Хора не знам за вас ама аз ще си скъсам нервите,докато чакам резултатите .Всеки ден влизам в сайта и все още нищо..
- dessie
- В началото бе словото
И аз всеки ден проверявам по два-три пъти
Някой има ли идея каква е бройката на проверяващите?
"Такъв е животът." - казал клоунът през сълзи и си нарисувал усмивка.
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Отговорът в другата тема..... 
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
ЕКСПЛОЗИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПИТА : РЕЗУЛТАТИ НЕ ПО РАНО ОТ 9 АПРИЛ !
ORIGINAL FORUM PROFILE
- ColdHardBitch
- Драскач
Страхотно.. До 9-ти лично аз ще се побъркам..
П.С. Коя е другата тема за спам тогава?
П.С. Коя е другата тема за спам тогава?
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Ти ако очакваш да излезнат след два дни ... настройте се така, че все едно ще излезнат към средата на март и не се притеснявайте ... ако излезнат преди това - още по-добре.Denislav написа:Хора не знам за вас ама аз ще си скъсам нервите,докато чакам резултатите .Всеки ден влизам в сайта и все още нищо..