Ами да и вълкът сит, и агнето цяло.shaho написа:Направо си купи диплома,какво се задоволяваш с трохички.
А аз пък се си мислех, че на съвестните и ученолюбиви студенти в СУ, дори не им хрумват подобни идеи за пазаруване на изпити...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Ами да и вълкът сит, и агнето цяло.shaho написа:Направо си купи диплома,какво се задоволяваш с трохички.
не ни хрумват, просто не всички студенти са такиваRonia написа:А аз пък се си мислех, че на съвестните и ученолюбиви студенти в СУ, дори не им хрумват подобни идеи за пазаруване на изпити...
ок, може и да има такава практика...PrincessSuperstar написа:Ами аз познавам хора, които могат да ти намерят диплома, ако искаш, тъй че не знам колко е мит
с коктейлчето си седим в специалностите ей тъй просто, от спортна злоба, за да дразним тия дето им е било много зор, ама не са успели да влязат33 написа:че като ти се повръщаш, що седиш в тая специалност?! Само заемаш мястото на някой, който ще й се радва!
с коктейлчето си седим в специалностите ей тъй просто, от спортна злоба, за да дразним тия дето им е било много зор, ама не са успели да влязат Twisted Evil