Колкото да самочувствието , обикновено то е признак на несигурност : ) Но все пак трябва да си уверен , ако се притесняваш и трепериш - защо искаш да се занимаваш с журналистика ? ( лично мнение )
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Никой няма да ти позволи да говориш общи работи или неверни неща !
Колкото да самочувствието , обикновено то е признак на несигурност : ) Но все пак трябва да си уверен , ако се притесняваш и трепериш - защо искаш да се занимаваш с журналистика ? ( лично мнение )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Аз също съм на мнение, че не трябва да говорим измишльотини. Определено трябва да покажем просто, че можем да говорим свободно пред публика, да се аргументираме и с две думи, че ставаме за журналисти, а то журналист без самочувствие......
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Разбира се, че трябва да знаем за какво говорим, а не да плямпаме глупости.
И аз съм на мнение, че понятието "прилично" облечени е доста разтегливо. Няма да е добра идея да се появи някой тип Лейди Гага..

И аз съм на мнение, че понятието "прилично" облечени е доста разтегливо. Няма да е добра идея да се появи някой тип Лейди Гага..
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- velichkov
- В началото бе словото
Като се има предвид, че 50% имат двойки по принцип, то до устен ще бъдат допуснати само около 30-тина % от нас, изпита е чак на 16-ти юли, така че няма какво да се притесняваме от сега. Аз лично ако изкарам над 4 ще прочета де що има вестник и новина, излезли 2-3 месеца преди изпита 
A man's dreams are an index to his greatness !
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
И мен устния не ме притеснява в момента, тъй като не знам дали ще ме допуснат до него :S
Екзюпери
Екзюпери
- ColdHardBitch
- Драскач
Всички за това се притесняваме сега.. Айде още няколко седмици и ще се разбере, че да почнем да се хвалим/оплакваме от резултатите!
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
Жалко, че ще е много трудно да си направим резултат- афтър парти
кой ще пие от радост, кой от мъка - друг въпрос 
Екзюпери
Екзюпери
- Mirsenstein
- В началото бе словото
Ами по принцип (според мен) за всичко трябва да имаш самочувствие и увереност в себе си. Ако ли не за друго, то поне за вътрешна удовлетвореност.
Но, драги, моля не забравяйте, че с този изпит не влизат само журналисти. Има и едни симпатични хора, които желаят Книгоиздаване (колкото и да ви завиждат/завиждаме). Но поради факта, че не съм достатъчно добре запозната с качествата, необходими за тази специалност, не мога и да коментирам доколко от е важност да си уверен като журналистите.
Но, драги, моля не забравяйте, че с този изпит не влизат само журналисти. Има и едни симпатични хора, които желаят Книгоиздаване (колкото и да ви завиждат/завиждаме). Но поради факта, че не съм достатъчно добре запозната с качествата, необходими за тази специалност, не мога и да коментирам доколко от е важност да си уверен като журналистите.
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
-
wgbg
- В началото бе словото
- Специалност: asddsdasds
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: nqma
Значи пичуе според мене сте в грешка.Аз си мисля, че дават тема, която уж супер очевидно насочва към даден проблем, и затова се очаква почти всички да пишат за дадения проблем...което мисля, че няма да оценят високо.Така си го представям аз.При нас темата насочва към АКТА,фецбуц блаллалалал и таканататак, НАЛИ
Обаче, идеята не е ли да се види кой ще успее да избяга от очевидното и да намери нещо различно
Аз затова и не съм споменал интернет и такива други, а си съчиних нещо мое 
Май ше разберем като излезнат резултатите.
п.п а,гледам че за дрехите на устния говорите. аз пАа живот и здраве ше отида ГОЛ
Май ше разберем като излезнат резултатите.
п.п а,гледам че за дрехите на устния говорите. аз пАа живот и здраве ше отида ГОЛ
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
Принципно, под "прилично" имах предвид да не изглеждате като яките кифли, кроасани и гевречета....някви мн яки "пичове" и "пички".... Просто исках да кажа - "прилично", т.е. до колкото аз знам за изпита, нещо семпло и изчистено... Каква тема се отвори баси...
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
А дано стигнем до устен, пак тогава ще му мислим как ще се облечем :Д LittleBlackStar подкрепям те..бтв ти в коя стая беше, че ми изглеждаш позната? 
Екзюпери
Екзюпери
Абсолютно сте прави,че облекло е важно!Гледат го и не е без значение!
Разказвали са ми за някои фрапантни случаи, за последните от 2009 випуск!
А иначе то е ясно,че преди да разберем оценката от писменния,устния изобщо не е толкова важен,но ми беше интересно да разбера,дали изобщо сте почнали да мислите за него.
А някой,ако знае какво същност представлява устният- да сподели,не се срамувайте,моля!
Разказвали са ми за някои фрапантни случаи, за последните от 2009 випуск!
А иначе то е ясно,че преди да разберем оценката от писменния,устния изобщо не е толкова важен,но ми беше интересно да разбера,дали изобщо сте почнали да мислите за него.
А някой,ако знае какво същност представлява устният- да сподели,не се срамувайте,моля!
- ColdHardBitch
- Драскач
boriana_h написа:Абсолютно сте прави,че облекло е важно!Гледат го и не е без значение!![]()
Разказвали са ми за някои фрапантни случаи, за последните от 2009 випуск!![]()
Сподели какви случаи знаеш.. ;D
До колкото съм наясно влизаш при квесторите, на дъската има 3 теми, започваш да говориш и те ако решат те прекъсват или нещо подобно.. Трябва да се поразровиш! Видях го някъде в тази тема подробно описано ако не греша!
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
Бях в 65-та стая, на 3-тия етажSugarWithSpice написа:А дано стигнем до устен, пак тогава ще му мислим как ще се облечем :Д LittleBlackStar подкрепям те..бтв ти в коя стая беше, че ми изглеждаш позната?
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
Ами имало някакъв пич с гребен и пиърсинг,който не са го одобрили,мисля!