ВЪПРОСНИК??????????

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Re: ВЪПРОСНИК??????????

Мнение от Smoking Mirror »

Появи се няква нова мацка и всички налазихте. Хиени мръсни...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Rosenrot
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология
Курс: първи

Мнение от Rosenrot »

ВЪПРОСНИК:

1. Как се казваш? - Албена / Аби /
2. Откъде си? - От София
3. Кога си роден? (+ година) - 10.07.1992г.
4. (Дай линк със снимка.) - http://rosenrott.snimka.bg/humor/me.622535.25095752
5. Какво и къде (ще) учиш? - Славянска филология в СУ :)
6. Защо точно това? - Защото е перспективно и интересно, а аз съм човек, който не може да се занимава с нещо, което не представлява интерес..
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Актриса
8. А какъв стана? - Себе си
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - "Be the change you want to see in the world!"
10. Работиш ли? Какво? - За момента не
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Има доста мечти, към които се стремя, но веднага се сещам за копнежа да обиколя света..
12. Как смяташ да я изпълниш? - Точно това им е трудното на мечтите - осъществяването (:
13. Обичаш ли? - Обичам.
14. Обичан ли си? - Смея да кажа, че да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Да (:
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Няма такова животно.. ^^ Както няма идеални хора, обстоятелства и така нататък. За мен основното и най-важно в една връзка е любовта, доверието и компромисите, а тръпката се поддържа с експериментация.
17. С какво се гордееш? - Не смятам, че съм постигнала дела, достойни за гордост.. но и за това има време.. Все още не съм напълно завършен индивид и тепърва чертая пътя си под звездите..
18. От какво се срамуваш? - От някои свои постъпки.
19. На кого би искал да приличаш? - Не подражавам на никого
20. А на кого - не? -
21. Опиши себе си с една дума. - Нестандартна.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Интересни.
23. Какво те възхищава? - Красотата под всичките и форми.. Изящната природа, изваяните форми, творбите на изкуството.. Магията, която се крие в малките неща.
24. Какво те отблъсква? - Двуличието, безразличието и преструвките.
25. В какво настроение си най-често? - Творческо c(: По принцип съм усмихнат човек, но настроенията ми много варират.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Всеки по своя собствен начин
27. А как искаш да те възприемат? - С всичките ми предимства и недостатъци
28. Какво е за теб сексът? - Нещо много лично. Микс от чувственост, споделеност, щипка лудост и вулкан от удоволствие.
29. А светът? - Голямо бяло платно, на което всеки сам рисува себе си със шарена палитра.
30. Как виждаш света след 10 години? -
31. Къде би искал да живееш? - Иска ми се да можехме да оценим по достойнство и красота България.. Искрено обичам родината, но обстоятелствата тук са такива, че дори и да искаш с цялото си сърце да останеш, не би могъл да се реализираш тук. Може би бих заложила на някоя държава като Чехия, Англия..
32. Какво би искал да притежаваш? - Неизчерпаемо щастие!
33. Опиши идеалния партньор. - Не мога да опиша идеалния, но моя вече съм го намерила (:
34. Колко деца искаш да имаш? - Може би 2
35. От какво искаш да умреш? - От старост.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Лицата на най-близките си хора, за да знам, че съм оставила нещо на света : )
37. А да направиш? - Да се усмихна..
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Не мога да се огранича само до едно.
39. Най-лошото? - Загубата на любимата ми баба..
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Приятелят ми постоянно прави мили жестове към мен. Може би най-милото е, че за рождения ден ми подари мъничко зайче и току що откъсната роза..
41. А най-подлото? - Предавали са ме неведнъж.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Мразя е силна дума. Но не харесвам леките момичета.. поведението им, визията им, светогледа им.
46. Кое свое качество не понасяш? - Качество? По-скоро недостатък - ината си и склонноста да анализирам твърде много нещата.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не
48. Какво ще кажеш за България? - Аз обичам България. Това е една неповторима страна с много исторически и природни богатства и славна история.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Не мога да се оплача.
50. Какво би променил в света? - Отношението на хората един към друг, начина на комуникация, политиката и какво ли не..
51. Любим цитат? - "Be the change you want to see in the world!" / "I am the master of my fate, I am the captain of my soul"
52. Любим исторически период? Защо? - Ренесанс! Това е един невероятно изпъстрен период откъм всякакви събития и откъм много нови открития.. Цялата епоха спира дъха.
53. Любима личност? Защо? - Не мога да определя
54. Любим сезон? - Лято
55. Любим цвят? - Лилав
56. Любимо животно? - Куче, пантера
57. Каква музика предпочиташ? - Рок и метъл :) Но много обичам да слушам рап, особено, когато спортувам, а понякога се сцепвам и с дръм ;)
58. Любим автор? - Стивън Кинг, Майкъл Крайтън.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Доста са
60. Любим филм? - Имам доста любими
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Нямам
63. Любимо ядинье? - Шоколад!
64. Пийнье? - Кола, бира и сок от портокал и мандарина.
65. Имаш ли хоби? Какво? - Имам доста хобита. Музиката, фотографията, творческото писане..
66. Спортче, нещо? - Тренирала съм доста неща, последното от тях фехтовка в продължение на 2-3 години :) Ходя редовно на фитнес и обичам да се занимавам със стрелба, когато ми се отдаде възможност.
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Не, нямам
68. Домашен любимец? Име? - Имам дакел - Рекс ^^
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Вероятно :D
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не, не съжалявам за нищо преживяно.. Може би съм имала периоди на размисли и горчиви мисли, но всичко в живота ни ни изгражда до личностите, в които се превръщаме.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Не и ако са били сладки..
72. В какво вярваш? - В себе си
73. Какво искаш? - Искам да успея! Искам да изградя живота си така, както винаги съм мечтала, и когато погледна назад да се усмихна, че съм го изживяла достойно и пълноценно и съм оставила нещо след себе си :)
74. Твоето мото? - Не изневерявай на себе си.
75. Какъв е смисълът на живота? - За всекиго различен..
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Мъчинко ^^
You should be a comedian, god damn!
Unfortunately
I am, I just hide behind the tears of a clown..
Аватар
Snow-White
От дъжд на вятър
Специалност: География и биология
Курс: втори

Мнение от Snow-White »

1. Как се казваш? Христина
2. Откъде си? От Златица
3. Кога си роден? (+ година) 02.04.1991г.
4. (Дай линк със снимка.) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000406907225
5. Какво и къде (ще) учиш? География и биология в СУ
6. Защо точно това? Това ме влече, беше първото ми желание :)
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Първо трафикант на животни, после ветеринар, след това учителка...
8. А какъв стана? Щях да напиша голяма, ама хич не съм голяма - нито на ръст, нито на акъл :D
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Сега искам да работя в резерват или да съм учителка
10. Работиш ли? Какво? Доскоро бях барман, в момента не работя
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да посетя Япония - любимата ми страна
12. Как смяташ да я изпълниш? Или ще отида на екскурзия, или ще продължа образованието си там
13. Обичаш ли? Да, страшно много
14. Обичан ли си? Да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Имам
16. Каква е за теб идеалната връзка? Тази, която имам в момента. За мен една връзка е идеална когато има взаимно привличане, разбиране, подкрепа и компромиси от двете страни, както и общи интереси (поне донякъде), цели и ценности. Мисля, че тези неща са по-важни от това дали си "подхождате" външно, т.е. не мисля, че "метълите" трябва да ходят само с "метълки" и т.н. Моят приятел е метъл. Аз слушам всичко, но предимно поп и попфолк. И двамате сме ОК с това :)
17. С какво се гордееш? С хората, които обичам, и с техните успехи. Както и с моите
18. От какво се срамуваш? По принцип не съм срамежлив човек, но понякога ме хваща срам когато се припозная
19. На кого би искал да приличаш? В професията си на майка ми, по външен вид може би на никой. Понякога ми харесва по нещо в стила на някоя известна личност и го възпроизвеждам по свой начин, но само толкова
20. А на кого - не? На Азис, Антония Петрова, Кели Озбърн
21. Опиши себе си с една дума. Усмихната
22. Опиши приятелите си с една дума. Симпатяги
23. Какво те възхищава? Хора, които даряват органите си, за да може някой да живее или които прощават нещо, което аз самата не бих простила. Хора, които въпреки нещастни обстоятелства или тежки физически увреждания продължават напред и обичат живота. Възхищавам се на човечността и смелостта във всичките им измерения
24. Какво те отблъсква? Душевно грозни хора, както и алчността и мързелът в прекомерни количества
25. В какво настроение си най-често? Като цяло в добро, макар че често изпадам в еуфории или се притеснявам за нещо
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Различно. Ако става въпрос за непознати - предполагам че като странна птица с тая дълга коса и големи нокти
27. А как искаш да те възприемат? Като обикновен човек
28. Какво е за теб сексът? Мания и особено приятен начин за прекарване на свободното време
29. А светът? Интересно място
30. Как виждаш света след 10 години? Надявам се, че ще живеем по-екологично и природосъобразно, както и че няма да има толкова богати и толкова бедни хора. Ето и едно по-реалистично очакване - ще намерим условия за живот и на други места освен Земята
31. Къде би искал да живееш? В България, защото семейството и приятелите ми са тук. Но ако половинката ми замине или намеря по-добра реализация в чужбина, бих живяла и там. А като малка исках да живея в замък или в гората
32. Какво би искал да притежаваш? Най-вече сърцето на любимия човек
33. Опиши идеалния партньор. За мен идеалният партньор е моят - търпелив, разбиращ, толерантен... Имаше една статия "За да спечелиш сърцето на една жена, трябва да си добър слушател, любовник, поет, лекар,.................и т.н.". За мен той е точно такъв. Има и недостатъци, разбира се. Визирам пушенето... :lol:
34. Колко деца искаш да имаш? Едно
35. От какво искаш да умреш? От прекаляване с нещо хубаво :twisted:
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Най-красивите кътчета на Земята
37. А да направиш? Да се гмуркам с костюм и акваланг, да имам хубаво семейство и да спася нечий живот
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Много хубави неща са ми се случвали, не мога да избера само едно. Аз се радвам много, дори когато поводът е съвсем дребен.
39. Най-лошото? Смъртта на близко същество
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Тук ситуацията е като с най-хубавото нещо. Въпреки това съм изпадала в умиление когато някой направи за мен нещо, което му коства много или е трудно за него. Например когато баща ми ми се извини за нещо, или когато приятелят ми ме гушва и казва, че съм права за нещо, знаейки че изобщо не съм.
41. А най-подлото? Когато някой ме търси само когато му трябвам. Още по-подло е когато става дума за близък човек или приятел
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не мразя и не ме мразят. Следователно, ако някой ме мрази, значи не съществува :D
46. Кое свое качество не понасяш? Арогантността и неумението понякога да си крия чувствата
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Да, ако нарани тези, които обичам
48. Какво ще кажеш за България? Ако й се оправи управлението, ще бъде чудесно място
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм, още по-доволна ще бъда ако постигна целите, които съм си поставила
50. Какво би променил в света? Бих премахнала някои индустрии и технологии, както и твърде голямото различие между класите
51. Любим цитат? Много са, но един от любимите ми е "Когато са щастливи всички са еднакви, но всеки е нещастен по своему" Ана Каренина, Л. Толстой
52. Любим исторически период? Защо? Древността и Средновековието, защото хората са били в хармония с природата, а и са направили неща, които днес с нашите технологии не можем да повторим
53. Любима личност? Защо? Ако става въпрос за историческа, може би Клеопатра. Харесва ми хитростта, и лекотата, с която е постигала целите си. Ако става въпрос за известна личност, може би Анджелина Джоли и Шакира, защото не са забравили откъде са тръгнали и защото са красиви и успешни, разбира се
54. Любим сезон? Пролет
55. Любим цвят? Розов, лилав, червен
56. Любимо животно? Котка, куче, кон
57. Каква музика предпочиташ? Поп, попфолк, R&B, готик метъл... От всеки жанр имам поне по няколко любими песни, като изключим най-комерсиалните
58. Любим автор? Дж.Р.Р.Толкин, Александър Дюма-баща, Лев Толстой, Джек Лондон, Джералд Даръл
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Книги - Властелинат на пръстените, Граф Монте Кристо, Война и мир, Белия зъб, Сияйна зора, Три билета до Ъдвенчър. От разказите са ми любими тези на Емилиян Станев, Йордан Йовков, Лев Толстой, Максим Горки. Нямам любими стихотворения
60. Любим филм? Властелинът на пръстените, Междузвездни войни, Мемоарите на една гейша, филмите за Лара Крофт, Троя, Да срещнеш Джо Блек, Маската на Зоро
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Анджелина Джоли, Моника Белучи, Натали Портман, Ева Лонгория, Деми Мур, Салма Хайек, Мила Кунис, Елена Корикова, Джан Зи, Гонг Ли, от мъжете Брад Пит, Джони Деп, Антонио Бандерас, бате Арни, Том Круз. Нямам любими режисьори
63. Любимо ядинье? Месо (всякакво), сладолед и ягоди
64. Пийнье? Мляко, сок, бейлис, ликьор
65. Имаш ли хоби? Какво? Танци, конна езда, Heroes 3, готвене
66. Спортче, нещо? Фитнес евентуално, ако танците и ездата не се броят
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам по-голям брат
68. Домашен любимец? Име? Нямам в момента, но много бих искала
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Суета
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Съжалявам, че понякога позволявам твърде дълго да ме лъжат и използват, преди да кажа край
71. Разкайваш ли се за греховете си? За повечето не :twisted:
72. В какво вярваш? В Бог, в себе си и в любовта
73. Какво искаш? Много неща. В момента съм в сесия и искам да си взема изпитите с хубави оценки
74. Твоето мото? Не спирай да се развиваш
75. Какъв е смисълът на живота? Да постигнем целите си и да бъдем обичани
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Дълъг?
ИзображениеИзображение
Аватар
Verka
Драскач
Курс: втори

Мнение от Verka »

1. Как се казваш? Вера
2. Откъде си? Пловдив
3. Кога си роден? септември 1990
4. (Дай линк със снимка.) няма
5. Какво и къде (ще) учиш? Право в СУ
6. Защо точно това? Защото мислех, че ще ми е интересно, и се оказах права (макар и малко по-късно)
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Принцеса .. аз още го мечтая
8. А какъв стана? Ставам с всеки изминал ден, и не смятам да спирам
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Усмихната, безгрижна.. занимаваща се с нещо интересно и креативно
10. Работиш ли? Какво? Работя, да, като член .. на КН:D
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да пътувам много
12. Как смяташ да я изпълниш? Ще спестявам пари за образование/пътувания .. не знам и аз, мисля го вмомента
13. Обичаш ли? Да
14. Обичан ли си? Нямам идея, предполагам, че да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не. Защото не си позволявам.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Няма такива животни. Все едно да има идеални хора ;)
17. С какво се гордееш? С близките и приятелите ми, може би със собствената ми упоритост ...
18. От какво се срамуваш? От болезнения си идеализъм понякога.
19. На кого би искал да приличаш? О на никого. Чудила съм се и преди и то по-задълбочено - всeки, доре близките ми имат качества, които никога не бих искала у себе си.
20. А на кого - не? ...
21. Опиши себе си с една дума. Мисъл
22. Опиши приятелите си с една дума. Крайници
23. Какво те възхищава? Добри постъпки, добри маниери, интелект, душевност, страст.
24. Какво те отблъсква? Простотия, мързел, немърливост...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? :) хах, нямам идея. Преди май съм изглеждала по-достъпна... сега чувам, че давам надменен вид..
27. А как искаш да те възприемат? Както искат да ме възприемат ... :) интересуват ме само Хората
28. Какво е за теб сексът? Удивителни.
29. А светът? Въпросителни.
30. Как виждаш света след 10 години? Светът ще ми е последна грижа- ще се чудя как да набутам ангажиментите си в 24 часа :)
31. Къде би искал да живееш? Не съм сигурна.
32. Какво би искал да притежаваш? Труден въпрос.. може би материално - толкова ,че да съм спокойна, а душевно .. искам да съм неприлично богата :)
33. Опиши идеалния партньор. омг ... висок, рус, синеок ... майтапя се ... откъде да знам
34. Колко деца искаш да имаш? Пак удивителна!
35. От какво искаш да умреш? От старост
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Най-хубавото нещо, което съм видяла дотогава - отново.
37. А да направиш? Ще правя всичко, което ми позволяват силите. Добро де.. ;) освен ако не изчаткам тотално :D
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Родила съм се.
39. Най-лошото? Винаги може да е и по-лошо.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Пусна ме без обвинения.
41. А най-подлото? не знам, не съм злопаметна
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не.
46. Кое свое качество не понасяш? Упорития ми идеализъм..
47. Би ли убил човек, ако беше законно? хах, 100 про
48. Какво ще кажеш за България? Ще ми липсва, ако я напусна наистина.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Понякога да, понякога не... според зависи кви очила съм си сложила, с кой крак съм станала... :D
50. Какво би променил в света? Без толкова компютърни глупости.. повече нормално, човешко общуване.
51. Любим цитат? Не се сещам.
52. Любим исторически период? Защо? Каменната ера ;) Птички, тревички .. мир и любов.
Сериозно - Късно Възраждане - българско - заради силата на духа и яркия характер на хората. Идеята за лудостта = подвиг е адски вдъхновяваща и пълна с живот.
Може би ако знаех повече за ВФР също щеше да ми е сред любимите.
53. Любима личност? Защо? ген. Гурко и Асен I - двете ми костенурки са кръстени на тях :D
54. Любим сезон? Пролет
55. Любим цвят? Зелено!
56. Любимо животно? Кучета - домашни.
57. Каква музика предпочиташ? Предпочитам да слушам според настроението си. Може всичко.
58. Любим автор? Дан Симънс, Елин Пелин, Павел Вежинов, напоследък Мирча Картареску
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада, Хиперион, Защо обичаме жените ..
60. Любим филм? нямам любим
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Крисчън Бейл
63. Любимо ядинье? Плодове, панирана риба, ориз, кисело мляко
64. Пийнье? Вино , бяло по възможност, но и на червено не отказвам
65. Имаш ли хоби? Какво? Разходки, каланетика, интернет и женски глезотии
66. Спортче, нещо? Тичане в периодите когато ми се отразява добре :)
67. Имаш ли братя и/или сестри? Сестра
68. Домашен любимец? Име? Вече написах - 2 костенурки - Гурко и Асен :D още известни сред родителите ми като "жабоците"
69. Притежаваш ли пороци? Кои? със сигурност, но не искам да се замислям
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Може би понякога. Няма значение за какво, минало.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Не мисля, че имам съществени грехове
72. В какво вярваш? В принципите
73. Какво искаш? Щастие
74. Твоето мото? Нямам мото.
75. Какъв е смисълът на живота? Да си щастлив, да си минал през максимум положителни емоции, да си помогнал на другите в същото.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Малко ... :P
Аватар
Klaydiq
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Klaydiq »

1. Как се казваш? Клаудия
2. Откъде си? Дупница
3. Кога си роден? (+ година) 06.05.1993
4. (Дай линк със снимка.) http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1079_n.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? Предстои ми СУ- журналистика
6. Защо точно това? Защото имам дар слово :Д
7. Какъв мечташе да станеш като малък? покемон :Д :Д
8. А какъв стана? уж човек
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? сега съм това, което искам
10. Работиш ли? Какво?не
11. Коя своя мечта не си реализирал? тепърва предстоят моите реализации на мечти
12. Как смяташ да я изпълниш? каквото трябва ще го направя
13. Обичаш ли? да
14. Обичан ли си? да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) да
16. Каква е за теб идеалната връзка? свобода, приятелство, разбирателство, любов + хубав секс
17. С какво се гордееш? детето, което бях се гордее с човека, в който се превърнах
18. От какво се срамуваш? засега от нищо
19. На кого би искал да приличаш? никого
20. А на кого - не? определено на масовото подрастващо поколение
21. Опиши себе си с една дума. пич :Д
22. Опиши приятелите си с една дума. трябват ми повече от една :Д
23. Какво те възхищава? добротата до болка в някои хора
24. Какво те отблъсква? много неща от неспазване на хигиенни навици до "морала" на хората...
25. В какво настроение си най-често? много весело
26. Как смяташ, че те възприемат другите? ми предполагам добре :Д
27. А как искаш да те възприемат? всичко зависи от мен как ще ме възприемат, както си го направя
28. Какво е за теб сексът? блаженство
29. А светът? не съм очарована от него
30. Как виждаш света след 10 години? мизерия
31. Къде би искал да живееш? някъде, където да мога да успея без да ме тъпчат
32. Какво би искал да притежаваш? времето
33. Опиши идеалния партньор. никой не е идеален
34. Колко деца искаш да имаш? 1
35. От какво искаш да умреш? от хубав живот
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? забележителностите по света
37. А да направиш? смислено съществуването си
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? живота ми е пълен с хубави преживявания
39. Най-лошото? за сега нищо фатално
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? доста са
41. А най-подлото? приятелство-предателство
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? не
46. Кое свое качество не понасяш? ината
47. Би ли убил човек, ако беше законно? възможно е
48. Какво ще кажеш за България? от България на 3 морета до България с по 3 заплати на месец за всеки депутат и мизерни хора и живот
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? засега да, не мога да се оплача
50. Какво би променил в света? хората
51. Любим цитат? Нашите постъпки ни определят, както и ние определяме нашите постъпки./Джордж Елиът
52. Любим исторически период? Защо? Ренесанса. Всичко свързано с този период ми действа много добре
53. Любима личност? Защо? Венета Райкова и Мартин Карбовски- добри в работата си и показващи действителности
54. Любим сезон? пролет- лято
55. Любим цвят? тюркоазено
56. Любимо животно? тигър
57. Каква музика предпочиташ? всяка, стига да ми носи радост
58. Любим автор? Габриел Гарсия Маркес
59. Любима книга, разказ и стихотворение? 100 години самота, Гераците, Две хубави очи
60. Любим филм? Love.net
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Джони Деп, доста са ми фаворитки, Уди Алън
63. Любимо ядинье? супички всякакви
64. Пийнье? джинче+фанта лимон
65. Имаш ли хоби? Какво? разходките
66. Спортче, нещо? не
67. Имаш ли братя и/или сестри? брат
68. Домашен любимец? Име? не
69. Притежаваш ли пороци? Кои? пушене, пиене чат- пат и по чуждо гледам :Д
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? не
71. Разкайваш ли се за греховете си? не
72. В какво вярваш? в себе си и Бог
73. Какво искаш? каквото искам ще го получа рано или късно
74. Твоето мото? Всичко, което умът може да проумее, може и да се постигне
75. Какъв е смисълът на живота? да се живее
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? о не, много ми беше забавно
Последно промяна от Klaydiq на 28 Мар 2012, 18:33, променено общо 1 път.
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Klaydiq написа:5. Какво и къде (ще) учиш? Предстой ми СУ- журналистика
Не знам дали ти предстои, ако пишеш така...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Klaydiq
Драскач

Мнение от Klaydiq »

ех, недей влага злоба мила, грешка съм допуснала
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Мило дете, не влагам никаква злоба, недей скача като петле край оградата.
Пишеш доста неграмотно, вземи си бележка просто. Каква журналистика те гони с такъв правопис...
Аватар
Klaydiq
Драскач

Мнение от Klaydiq »

доста неграмотно за 1 неволна грешка?
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Не е една, имаш доста и в други свои мнения, но темата не е с цел обучение на кандидат-студенти, така че basta. :geek:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

menina.do.mar написа:Мило дете..
:shaking2: :shaking2: :shaking2: Викайте ми чичо (може и ''бай'') :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

menina.do.mar написа:
Klaydiq написа:5. Какво и къде (ще) учиш? Предстой ми СУ- журналистика
Не знам дали ти предстои, ако пишеш така...
Ако не я приемат, ще влезе португалска филология, споко и ти... :roll:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Брей, тая специалност продължава да ми се "издига" в очите... Имам една съученичка, която не е особено с всичкия си и по някакво стечение на обстоятелствата записа журналистика. Преди да я приемат си четеше книги, не пушеше, обличаше се по-нормално... Явно специалността удари слабото й място и за да може да се социализира с колегите си, започна да ходи по кафета, почна да не ходи на лекции, почна да пуши, почна да ходи по чалготеките, започна да се облича кифленски - щото това е етикетът там; тя реално е нямала с кого да си общува, освен с някви тъпи кифли. И така човекът, който преди по-скоро харесвах, сега е друг човек, който определено не ми харесва. Съжалявам за отклонението, но реших да дам личните си впечатления за тая специалност и да ви кажа, че грамотността там най-вероятно не процъфтява.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Е то журналистиката реално не вади подготвени кадри, повечето журналисти не познават материята, за която съобщават, недай си боже, да им се падне политика или нещо свързано със закони (не си спомням откога не съм гледал новини, в които медията показва, че разбира идеята на даден закон)...

А ако ще се учи това, поне човек да си поживее студентски, както си требе.
Аз ще кажа само 2 думи - Алекси Сокачев...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9893_n.jpg

хора завършили археолози в официален документ!
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”