Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
SugarWithSpice написа:Хахаха хора секс и алкохол да има е важното и вдъховението идва покрай тях.
Бтв абе как така след секс нямате вдъхновение, не би ли трябвало да е точно обратното (или поне при мен е така) Иначе наистина се сформира адски готин състав.
Та аз също ще ходя на изпит по английски език и много ме е яд, че няма предварителен. Ще се целя в Психология, Политология и може би Скандинавистика, пък каквото сабя покаже, а нещо възможните колеги от Журналистика и ВО ме кефят доста май май И аз съм с основен вариант СУ, ще пробвам и във ВТУ, където не искам да уча, т.е. СУ се очертава като единствена желана опция.
Е значи където и да опиташ аз съм с теб ! Всичките ти желания са и мой ! хахахах
Иначе да ...след секс и аз имам повече вдъхновение...Мога да открия Америка отново !
Мисля, че след секс всики откриваме много неща.. ;D
Охх бъдещи колеги (дано) айде ще се стиска палци да ни приемат в СУ! На никой май не му се ходи в УНСС..;D
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Еми нормално е все пак ни влече едно и също горе-долу, за да искаме да се занимаваме с Журналистика. Аз просто много се чудя отнсоно специалностите, тъй като журналист не се става толкова със дипломата от ВУЗ, колкото с умения.
Нека силата бъде с нас!
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
SugarWithSpice написа:Еми нормално е все пак ни влече едно и също горе-долу, за да искаме да се занимаваме с Журналистика. Аз просто много се чудя отнсоно специалностите, тъй като журналист не се става толкова със дипломата от ВУЗ, колкото с умения.
Нека силата бъде с нас!
Кажи го на УНСС
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Харесвате ми! Чета си с кеф какви колежки ще имам ^^ Относно Политологията - интересна е МНОГО! НО ! А то е голямо повярвайте ми ... На първо място колегите ви ще са мега тегави /по - голямата част/, а относно реализацията след завършването - ако ви се правят сухи анализи, събират ви се бази данни и т.н.: заповядайте! Просто не е за всеки.
Заглавие: Re: [КСК 2012] Журналистика и ВОПубликувано на: 28 Мар 2012, 17:14
SugarWithSpice написа:
Еми нормално е все пак ни влече едно и също горе-долу, за да искаме да се занимаваме с Журналистика. Аз просто много се чудя отнсоно специалностите, тъй като журналист не се става толкова със дипломата от ВУЗ, колкото с умения.
Нека силата бъде с нас!
Кажи го на УНСС
Ммм дайте им микрофон и ще изразя пред целия свят недоволството си срещу българската образователна система. После може да ме качите в youtube, за да бъде информацията само на един клик разстояние!
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Klaydiq написа:да добре се формираме, а колкото до секса и след това.., тъй като е мое изявление тогава искам само да пуша и никой да не ме занимава с нищо :Д
Много добре казано... Напълно съм съгласна
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Цялата много ясно !
И не отивате всички , аз отивам на испански ! ( да живее che guevara ) .А колкото до политологията , след това можеш да изкараш магистратура по журналистика и определено с малка доза късмет няма да събираш сухи данни