Няма проблем. Мерси все пак.Klaydiq написа:Колкото и да искам да ти помогна, нищо не откривам![]()
![]()
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Denislav написа:И аз използвах име на един литературен герой и отделно още едно на реална личност,нали не е било грешно ?california написа:И аз нищо не помня от това , което писах !
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!
Не би трябвало да е, аз също имах имена. Стига да не сме написали "Аз се казвам.." и да си кажеш името (с което есето вече не е анонимно
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е ,естествено,че не съм си писал иметоGeri.A написа:Denislav написа:И аз използвах име на един литературен герой и отделно още едно на реална личност,нали не е било грешно ?california написа:И аз нищо не помня от това , което писах !
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!
Не би трябвало да е, аз също имах имена. Стига да не сме написали "Аз се казвам.." и да си кажеш името (с което есето вече не е анонимно), всичко трябва да е ок
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
ColdHardBitch написа:Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D
П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Дали им е писнало или не, не знам, обаче бяха много свестни хора.
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Аз също бях в 272 и на мен младият ми хареса най-много. Ии най-вече той окуражи момичето, което беше сбъркало темата, да пише пак :]
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Редовните са със сигурност 65, за задочните не съм сигурен, но ми се върти нещо около 30-35 бройки задочници за Ж и В..
Public relations and Advertising..
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
До колкото подразбрах използването на имена на хора , неизвестни , от типа на Ани , Мими , Пепи , Гоше и там подобни се счита за вид знак ! Примерно ако пишеш писмо до човек , трябва да бъде ''скъпа приятелко '' , а не ''скъпа Ани''.Колкото до литературен герой и реална личност няма проблем за тях : )Denislav написа:И аз използвах име на един литературен герой и отделно още едно на реална личност,нали не е било грешно ?california написа:И аз нищо не помня от това , което писах !
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Някой много сериозно те е излъгал! Имената НЕ СЕ считат за знак! Отпуснете се и се забавлявайте! Много малко са случаите, в които е анулирана работа, защото се смята, че в нея има някакъв знак. Направо ви гони параноята!california написа:До колкото подразбрах използването на имена на хора , неизвестни , от типа на Ани , Мими , Пепи , Гоше и там подобни се счита за вид знак ! Примерно ако пишеш писмо до човек , трябва да бъде ''скъпа приятелко '' , а не ''скъпа Ани''.Колкото до литературен герой и реална личност няма проблем за тях : )Denislav написа:И аз използвах име на един литературен герой и отделно още едно на реална личност,нали не е било грешно ?california написа:И аз нищо не помня от това , което писах !
Public relations and Advertising..
Щяха да кажат, ако се считаха за знаци...don't worry, be happy
Последно промяна от Klaydiq на 27 Мар 2012, 18:11, променено общо 1 път.
Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне!
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
И на мен квесторите ми направиxa много добро впечетление- много възпитани и мили. Единия даже ме пита дали имам нещо общо с Атанас Буров,заради фамилията ми
..и не придружаваxa никой до тоалетната..можеше да си препишеш като пич,ако имаш желание..въпреки,че на този изпит няма какво толкова..но някоя думичка да си провериш как се пише- без проблем можеше да стане.
Психология,първи курс.
- ColdHardBitch
- Драскач
Особено по възрастния, който правеше снимките. Толкова търпелив човек не бях виждала скоро.. ;DLittleBlackStar написа:ColdHardBitch написа:Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D
П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!
Дали им е писнало или не, не знам, обаче бяха много свестни хора.![]()
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Здравейте и от мен, бях в стая 292. Лично мене квесторите много ме изкефиха и темата не беше лоша, въпреки че очаквах нещо свъразано с нашумялите в момента проблеми. Не знам как ще ми бъде оценено есето, но каквото сабя покаже..а някой дали знае кога излизат резултатите?
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Различно. Някои казват 10 дни. Други казват 1-2 седмици. Други казват средата на април. Предполагам ще е нещо средно.SugarWithSpice написа:Здравейте и от мен, бях в стая 292. Лично мене квесторите много ме изкефиха и темата не беше лоша, въпреки че очаквах нещо свъразано с нашумялите в момента проблеми. Не знам как ще ми бъде оценено есето, но каквото сабя покаже..а някой дали знае кога излизат резултатите?
- ColdHardBitch
- Драскач
Значи горе-долу излиза, че след 9-ти април ще циклим в сайта на СУ и ще рефрешваме страницата за проверка на оценките. Ще е забавно!Bishop написа:Различно. Някои казват 10 дни. Други казват 1-2 седмици. Други казват средата на април. Предполагам ще е нещо средно.SugarWithSpice написа:Здравейте и от мен, бях в стая 292. Лично мене квесторите много ме изкефиха и темата не беше лоша, въпреки че очаквах нещо свъразано с нашумялите в момента проблеми. Не знам как ще ми бъде оценено есето, но каквото сабя покаже..а някой дали знае кога излизат резултатите?Успех.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
-
wgbg
- В началото бе словото
- Специалност: asddsdasds
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: nqma
Ами темата си е такава, че можеш да си я завъртиш за който и да е в момента нашумял проблемSugarWithSpice написа:Здравейте и от мен, бях в стая 292. Лично мене квесторите много ме изкефиха и темата не беше лоша, въпреки че очаквах нещо свъразано с нашумялите в момента проблеми. Не знам как ще ми бъде оценено есето, но каквото сабя покаже..а някой дали знае кога излизат резултатите?
Иначе и аз бях в 292, а пича дето ни чете инструкциите имаше някви говорни дефекти и малко остана да не се изсмея като някъв пълен селяк...грубо звучи, ама ако го бяхте чули...