Еми извинявай, но кажи ми според теб как трябва да се процедира при спортист, хванат с допинг. Да му се даде някакво наказание 90 процента, от което да се изтърпява по време на зимната пауза ли

Еми нали знаеш къде отива превантивната цел тогава на тези наказания. Един пример само - наскоро хванаха вратаря на Шахтьор Донецк с допинг - 2 годинки забрана. Сигурно и там дългата ръка на тъмно синьото БФС реди нещата. Дирижирано от заговора по оста Сираков - Милошевич - Цола Драгойчева
С уличените за употреба на допинг в други спортове няма да давам примери , там е ясно.
И тук въпросът е принципен. От въпросните трима играчи, един от които май е и със счупен крак, май само от един става за нещо в момента.
Но винаги трябва да има олелия, мрънканици и конспирации. БФС ли нареди да си продадете целия отбор, в който в момента я има 3-4 читави играча, я не, Директивата ли ви пречи с натрупаните от трансфери средства да си изплатите задълженията, че и чак БФС да ви е виновно заради отнетия лиценз, че тогава само към вселенския патриарх нямахте дългове (които още ги имате). То в УЕФА са едни балами, които ама въобще не се впечатляват от такива неща, както и нямаше да се намесят за 3те месеца "наказание" за употреба допинг, изтърпяно по времето на зимната пауза
Междувпрочем, ако тъмно синьото БФС наистина беше спазило правилника преди 4 години, трябваше да започнете от В група, както направи с Пирин миналата година. Фактите бяха идентични. Ама... ей на, тъмно синьо е....
Просто не знам защо винаги някой ви пречи, спъва и така нататък. Търсете проблемите във вас самите, иначе става комично... Те титан хубаво го сложиха Тройчо да ви замазва очите и да отклонява вниманието, ама нека, дано продължат започнатото
Но манталитетът си е манталитет, както казах.
А това дали ще ви бием си зависи главно от нас и дали ще се съвземем след скорошните глупости и слабия мач вчера. Наистина не знам откъде това самочувствие след отпадането от средняшки отбор от Б група и играта в първите мачове от полусезона. Нека. Най е сладко, когато червеният балон се надува....